Lær at lave den bedste avocado toast 6 forskellige måder. Alle tips og tricks du har brug for at mestre denne sindssygt populære combo.

ThisAvocado Toast opskrift indeholder 3 forskellige måder at nyde avocado mosede på toast! Disse sunde og nemme muligheder vil lære dig alt du behøver at vide om at lave avocado toast, veganer eller ej. Enkel og klar under 10 minutter, vil denne populære morgenmad mad vinde alle over.

Er du en avocado fan? Vores familie er besat, så vi altid har avocadoer i vores køkken. Så nogle af de ting, jeg elsker om avocado er, at de er fyldt med sunde fedtstoffer og næringsstoffer. Plus, du kan ikke slå hvordan alsidige de er. Nyd dem til morgenmad, frokost eller en lækker snack.

Dette indlæg vil forhåbentlig give en vis vejledning, når det kommer til at gøre dette udskiftelige kombination af fødevarer. Så mange spørgsmål. Kan du lide at bacon med avocado? Tomater? Blot almindelig, af sig selv?

Avocadoer er fyldt med fordele, som gør dem ekstremt næringsstof tæt. Disse grønne frugter, der indeholder sunde enkeltumættet fedt, men de er lave i natrium og sukker! Denne fantastiske frugt er kendt verden over for store grunde, ikke?

Ja! At fryse avocado, blot gemme en hel avocado i fryseren, når den er moden. Så når du er klar til at spise det, fjerne avocado fra køleskabet og lad det tø. Slice og nyde god som ny!

Når avocado toast kom ind på scenen år siden, masser af mennesker skrev det ud som en tendens. Men som en, der stadig spiser det til morgenmad eller frokost et par gange om ugen, jeg må sige, at jeg synes avocado toast er kommet for at blive! Dens super let at lave, sin sunde og tilfredsstillende, og dens et tomt lærred til flavorful sæsonbetonede toppings. Hvad er ikke at elske?

Nedenfor youll finde min grundlæggende avocado toast opskrift sammen med 5 sjove fancy variationer. Uanset om du kaste dem sammen til morgenmad, nyde dem til frokost, eller gøre dem til en hurtig og nem aftensmad, jeg håber, du elsker dem så meget som jeg gør!

Lavet med godt brød og modne avocadoer, selv simple avocado toast er lækker. Men det kan også tjene som en skabelon for alle mulige sjove toppings. Prøv at tilføje hakkede friske krydderurter, en støvregn af ekstra jomfru olivenolie, sort peber eller rød peber flager, eller en fødekilde eller røræg. Og hvis du har tahini sauce, koriander lime dressing, pesto eller chipotle sauce på hånden, vil selv en lille støvregn sparke din toast op et hak.

Lad os lave en skål uden en skål, skal vi? Højdepunktet er i kogt æg, så sørg for at koge det perfekt. Slice tynd avocado, placere dem på skiver tomat og skabe en blomst-lignende bakken. Sæt en kogt æg på toppen og årstid hjælp rød peber flager eller nogle peber.

Hvorfor ikke gøre noget sjovt for dine børn morgenmad? Du kan bruge en cookie cutter af enhver form at lave et hul i den fuldkornsbrød. Toast i på et medium varme gryde og fylde hullet med æg. Særskilt, sprede snittet brød med mosede avocado derefter toast det at gøre en yndig top.

Læs alt om de nyeste gym åbninger, sunde begivenheder og fitness tendenser i vores to gange ugentligt wellness nyhedsbrev

Glutenfri folk, denne dem til dig. Gluten-fri skål er toppet med et par spiseskefulde hummus, så lagdelt med sauted hvidløg grønkål. Top skål med citronskal og chili flager for ekstra smag.

Husk sød kartoffel skål? Avocado toast alternativeâ €”som bruger en ristet, skåret sød kartoffel for en baseâ €” havde sin øjeblik i solen sidste år. Denne variation kombinerer søde og salte smag for et gane-glædeligt måltid.

Vi ved alle, at avocado er en fantastisk, god-til-dig ingrediens; det er alsidigt nok til at være sød eller sar, har en fabelagtig konsistens, og det er iøjnefaldende på en social media-feed. Men det er langt fra den eneste sunde toast idé. Har du set de store folk, at sød kartoffel skål har været at få ?!

For at være klar, vi siger ikke, at droppe din avo-toast eller til handel med dine avocadoer til de orange spuds. Vi er lige tilbyder op nogle andre lækker og sund morgenmad, frokost og snack idéer, der smager godt, gør ikke brug filtre til at se godt, andmost importantlyhelp øge din krop mål! Nogle stadig kræver, at du trække sig ud, at Ezekiel brød fra fryseren, mens de andre sunde opskrifter er alt sans toast.

Mash laks med løg, krydderier, salt og peber. Stuff blandingen i halvdelen af en rå peberfrugt, anbefaler maj Tom, bosiddende diætist på Cal-en-Vie Health Spa. Laks indeholder omega-3 fedtsyrer, som hjælper med at lindre depressive symptomer, mens DHA er bydende nødvendigt for den samlede hjernen sundhed. I mellemtiden er den rå peberfrugt er et sundt alternativ til brød til alle på et low-carb diæt.

En anden måde at få din fylde af omega-3 fedtsyrer er at skære nogle skiver af agurk, som vil tjene som din brød, og top dem med røget laks og rosenkål. Bonus: Fede fisk er en af de bedste fødevarer til overgangsalderen.

Først vælge din favorit møtrik butteralmond, cashewnødder, jordnødder osv nd drys derefter væk! Prøve en række topfraktioner som hampefrø, chiafrø, tørret goji bær, tørrede morbær, pepitas, og så videre; de vil tilføje essentielle næringsstoffer til din snack, for ikke at nævne masser af visuelle appel til enhver sort af skål.

Tom anbefaler ofte hummus til sine klienter, fordi det er rigt på sunde fedt, protein og kulhydrater. Snacks, der kombinerer sunde kulhydrater med protein og fedt hjælp til stabilisere blodsukker og for at forlænge mæthed, som kan være meget strategisk at forebygge 'hangry' episoder. Hun foreslår topping dit brød eller fiber-rige kiks med et lag af hummus og nogle skiver rå grøntsager.

Skær op en sød kartoffel og pop det i brødrister. Næste, drys det med nogle kanel og valnødder. En sød kartoffel er en stor kilde til komplekse kulhydrater, der hjælper hæve niveauer af serotonin , en neurotransmitter, der regulerer humør, siger Tom. Den kanel og valnødder vil balancere blodsukker, også.

Æg er en glimrende kilde til cholin, et B-vitamin, som er en central aktør i det centrale nervesystem, siger Tom. Undersøgelser har vist, at mennesker med lav cholin niveauer oplever mere angst. Få din fylde ved røring æg med hakkede veggies, salt og peber. Så bage dem i muffinforme til at holde portionsstørrelser kontrollerede.

Hytteost og ricotta er to af de højeste protein oste, siger Carolyn Brown, MS, RD, og en ernæringsekspert på Foodtrainers. Tilføj bær konserves at gøre det en sød og salt protein morgenmad.

Mandel smør har stor-til-du fatsand ligesom jordnøddesmør, det par rigtig godt med banan. Brown anbefaler topping din møtrik smør og banan combo med chia frø, som vil tilføje et ekstra løft af god-til-dig fedt og protein, der vil hjælpe med at holde dig følelsen fuld længere.

Brun anbefaler ofte, at hendes klienter snack på en tynd spredning af ricotta toppet med røget laks. Det føles som en overbærende weekend morgenmad, men det er fuld af omega-3 fedtsyrer og proteiner, så det er fantastisk som helst dag i ugen.

Smør er en kombination af smørfedt , mælkefaststoffer og vand; fjerne mælketørstof og vand, og du vil stå tilbage med ghee alias afklaret BUTTERA smør alternativ, som hjælper dig med at skære ned på mejeriet. "Disse dage, er det ud med smør og ind med ghee," siger Brown. "Drys din ghee-lags toast med kanel til en sød og salt morgenmad." Kanel giver denne option ekstra brownies punkter, fordi det hjælper undertrykke appetit, kan det medvirke til at sænke blodsukkeret, og arbejder for at reducere risikoen for hjertesygdomme.

Spred oliven tapenade på toast og top med skiver, rød peber marineret i olivenolie. Oliven er en glimrende kilde til sunde fedtstoffer og rød peber er høj i C-vitamin, kalium og vitamin A, siger Lisa DeFazio, MS, RDN. Ikke underligt, de er begge på vores liste over sundeste fødevarer i verden!

I de sidste par år har der været en eksplosion af forskellige gourmet avocado toast opskrifter. Det ser imidlertid ud, som mindst 50% af dem kredser omkring en Avocado Toast opskrift og derfra ekspanderes i en væld forskellige typer.

Den seneste dille har været sød kartoffel og avocado toasts, og gourmet toasts, hvor toast er faktisk en skive frisk sød kartoffel, ikke en dej lavet med Mos søde kartofler. Crazy Jeg ved, men vi nu lever i en verden af mash-ups, hvor alt er tilladt.

Som du kan se fra billederne jeg har oprettet 8 forskellige toast opskrifter, herunder en Avocado Toast opskrift, men dont fortælle nogen 2 af dem er stort set de samme bare forskellige farver. Kan du gætte, hvilke der de er?

For alle de opskrifter, herunder denne, selvom jeg brugte to forskellige typer brød. Du kan 100% lave frisk brød eller købe og et brød brød, som du kan lide, det handler om, hvad du vil gøre for denne del af opskriften. De to typer brød, jeg brugte i disse toast opskrifter, var ciabatta og 12-korn fuld hvede, hvilket ærligt var fantastisk!

Den første opskrift er selvfølgelig en avocado toast opskrift på ristet ciabatta brød. Mit råd til dig er at finde en dejlig moden avocado, ikke en hård en, eller det vil smage som om du ved hvad og mash det med en gaffel sammen med en citronsaft, et strejf af spidskommer, salt og peber.

Syren fra citronen vil ikke kun hjælpe med at holde farven på den grønne avocado, men vil også forbedre smagen. Efter at vi spredte mashed avocado på toastet vi toppede med cotija ost og granatæble frø til en dejlig latinsk touch.

Da jeg spurgte dig før, da de to opskrifter var de samme, lader ting komme ind i den ene. Hvis du gættede, er der to opskrifter, der har rødbeder, men man bruger gyldne rødbeder, mens den anden bruger røde rødbeder, så har du ret! Farverne på de forskellige farve rødbeder og avocado opskrift er smuk!

Beets er så nemme at lave mad og er bare så gode spist af sig selv, med måske et strejf af salt og peber. Jeg skrællede dem, skåret dem tynde og lagde dem på en spredning af citron pisket ricotta. Så simpelt og så godt.

Lad os gå videre til en anden virkelig nem toast, som har tyndt skåret Bartlett pærer over blødgjort Crème fraiche med honning, hakket pekannødder og smuldret blå ost. Hvis du leder efter en oral eksplosion af smag og lækkerhed, så kig ikke længere end denne.

Da vi er i vintermånederne, ønskede jeg at bruge alle sæsonbestemte ingredienser. Hvis du er bekendt med gourmet toasts, så har du uundgåeligt set bær på toast med en slags ost. Beklager, dets november og friske bær er lange uden for sæsonen.

Men alle de ting, jeg brugte, er i sæsonen, og da søde kartofler er varme, besluttede jeg at bage nogle op, derefter skrælle og mos og spredes alt over toast med crme fraiche og rosmarin. Denne ting var så velsmagende og ærligt var kun 5 ingredienser.

Jeg vil pakke op de sidste 3 i det sidste afsnit Fordi de er temmelig dang let, men lad det ikke narre dig, fordi de er dang gode. Den ene er en traditionel røget laks med flødeskumost, skiver agurk og radise.

Næste er sauted spinat med sprød prosciutto bacon og et hårdkogt æg. Hvis du vil have en morder morgenmad hver morgen, så er denne fella til dig. Endelig en simpel citron pisket gedost med frisk arugula. Velsmagende og enkel.

Alle disse forskellige opskrifter og avocado opskrifter er bare så gode og så nemt. Mulighederne er uendelige, og jeg udfordrer dig til at blive kreativt med dem! Lad mig vide, om du laver nogle vil du have?
Nyankomne

42 Lowcarb sider, der smager alt andet end

42 Lowcarb sider, der smager alt andet end

Vegetabilske side retter omfatter stegt brusselspirer med jordnødder og fiskesauce og smadret agurk salat med smørbønner og dragon.

Sund morgenmad ideer under 400 kalorier

Sund morgenmad ideer under 400 kalorier

Morgenmad påvirker dit stofskifte og forskellige andre faktorer, som kan bidrage til vægttab. Kan en tung morgenmad hjælpe dig med at forbrænde dobbelt kalorierne heres hvordan.

4 sunde grunde til, at æg og veggies er den bedste combo

4 sunde grunde til, at æg og veggies er den bedste combo

Grøft donuts og bagels. Curb morgen carb cravings med disse veggiebased morgenmad, der er pakket med fiber, protein og producere.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Æg, bacon og en hashbrun, alt slathered i Maple Smør og varmt krammet i en tynd pandekagepakke.

250 Utroligt sprød, nemme, sunde, hurtige friske opskrifter til din Breville Air Fryer Ovn

250 Utroligt sprød, nemme, sunde, hurtige friske opskrifter til din Breville Air Fryer Ovn

Få og del bedste opskrifter om Breville Air Fryer Brødrister Ovn Opskrifter med videoer, Madlavningstips og måltider fra topkokker, shows og eksperter.

Hej, det ser ud som du har scripts handicappede

Hej, det ser ud som du har scripts handicappede

Køb brødristere herunder 2 og 4 slice brødristere fra mærker som Breville, Longhi og Sunbeam Find de bedste køkkenmaskiner online på JB HiFi.

Brie og tranebær mac n ost

Brie og tranebær mac n ost

Langsom komfur makaroni og ost. En simpel Mac og ost opskrift, der er den perfekte komfort mad, der nemt gøres i den langsomme komfur

Luft fryer dill pickle kylling

Luft fryer dill pickle kylling

Brining kylling i pickle juice opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Picklebrined stegt kylling

Picklebrined stegt kylling

Vidste du, at du kan bruge leftover pickle juice til saltvand kyllingebryster perfekt krydret, saftigt og ikke overhovedet pickley smagning

Nyankomne

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Lær mere

Ofte set

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Læs dræbt et andet sæt af brined svinekoteletter diskussion fra Chowhound Home Cooking, svinekød mad samfund. Deltag i diskussionen i dag.

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Hvad er så specielt med brioche skal prøve opskrifter med brioche boller, brød og brød brioche. . . Bare at sige ordet fremkalder visioner om at sidde i en sofistikeret parisisk caf, afslappet drikker duftende kaffe og nibbling på lyset, buttery godhed.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Fonda nbo, nairobi billede conchas a brioche type brød med cookie crust ocing check out TripAdvisor-medlemmer 189 Candid Billeder og videoer.

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Hemmeligheden til Chris Kroners Delectable Sandwiches er syltetøj spiked med Pinot Noir. Kronner fik ideen, da han hjalp Elisabeth Pruitt-test ...

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Stor mel tortilla fyldt med fajita eller brisket smothered med enchiladasauce derefter toppet med smeltet amerikansk ost, en oksekød chalupa, ris andbeans

Brisket med smeltede og syltede løg

Brisket med smeltede og syltede løg

Grill Brisket Sandwiches Opskrift Denne Saucy Sandwich er perfekt til tote til potlucks. At transportere blandingen og holde den varm, indpakke langsomt komfur i flere lag håndklæder.

Grillet brisket mac n ost sandwich

Grillet brisket mac n ost sandwich

Fantastisk røget brisket grillet ost sandwich er lavet på mindre end 15 minutter og er så godt, du vil ikke dele en enkelt bid

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.