Kylling Velvet Soupyummmmm Review af L.. Ayres Tea Room, Indianapolis, In TripAdvisor

Det må være så glat, fløjlsagtig vidunderlighed, der gør kyllingelavet suppe så vedvarende populær i Indianapolis eller måske det er bare minder om at nyde suppen i den ikoniske L.. Ayres Tea Room.

BRR! Fall vender til vinteren så hurtigt, det ser ud til. Jeg føler det på denne seje aften som regn ruller ind. Jeg elsker atmosfæren i efterår: opholder sig i med familie og venner, krølle op under et tykt tæppe og nyder den varme vinter lækker, at lokale virksomheder og spisesteder i Hendricks County, Indiana , har at tilbyde.

Der er ingen mangel på lækkerier i Hendricks County, når det kommer til suppe! Lokale caféer, restauranter og spisesteder her i Hendricks County serverer et imponerende udvalg af supper - fra salte, lidt sødt, til krydret. Hold varm denne sæson med nogle af disse forslag.

The Beehive-Potato Bacon Corn Chowder

Røde kartofler og bacon i en fantastisk majs chowder base. Har jeg brug for jeg siger mere? Hvad gør denne suppe min favorit er smagen. Jeg synes det er timian, men jeg kan ikke være sikker. Jeg har ikke lyst til at vide, hvilken hemmelig kombination af urter giver den sådan en særskilt smag. Det er hjerteligt og åh så yummy.

Foruden min personlige favorit modtog bikube stemmer for to ekstra supper - den hvide bønne kylling chili og deres lasagne suppe. Begge er lækre, begge er superfyldning. Du kan ikke gå galt med nogen af ​​disse muligheder.

Court House Grounds-Dill Pickle Soup

Det lader til, at spisesteder kendt for at tjene lækker soumave mere end en lokal favorit på menuen. Her er nogle andre topspots at score en kop, skål eller troth af suppe, ifølge vores lokalbefolkningen:

Flagskibet L. S. Ayres stormagasin i Indianapolis lukket i 1990. Det var ni etager af shopping nirvana. I kælderen var et apotek, blomsterhandler, musikafdeling, bøger og magasiner , frimærker og mønter, lykønskningskort og tilbud og closeouts fra alle de andre gulve.

Første sal havde kosmetik, smykker, tilbehør og alle den typiske post afdelinger . Der var gulve til Møbler , sengetøj og Køkkenudstyr og tøj - jo højere, desto dyrere tøjet, indtil du kom til krystalrummet - ud af min prisklasse !

der varbeautiful messing og glas elevatorer, men jeg kan godt lide at ride på rulletrapperne til ottende etage - øverste etage - hvor der var en Godiva candy kiosk, auditorium, frisørsalon og den berømte Ayres Tea Room, Haunt of "Damer hvem frokost "og downtown arbejdere. En af de ikoniske menupunkter var Tea Room's Chicken Velvet suppe. Der er ikke noget som det. Jeg har været i masser af restauranter, der lister kyllingelavet suppe på menuen, men når jeg har bestilt det, det viste sig for at være almindelig gammel fløde af kyllingesuppe, nogle gange selv med grøntsager i det - Blashphemy! Den rigtige ting har en glat, cremet, fløjlsagtig føler på tongueand en bleg gylden farve. Indianapolis Star NewspaperPubliserede opskriften for flere år siden, og jeg endelig kom rundt for at gøre det. Fuldkommenhed!

Original Ayre's Tearoom Kylling Velvet Soup Opskrift -

2022-10-12 Opskrift: 1 1/2 Stick Butter 3/4 Cup All-Purpose Flour 1 kop varm mælk 1 kop varm creme 1 pt Hot kylling Stock + 1 Qt Hot Chicken Stock 1 1/2 Cup. rom Historicindianapolis. Omreviews 4estimerede læsetid 2 minutter

2022-03-18 Denne opskrift er en tage på kyllingelavet suppe fra Ayres-tearoom i Indianapolis. Som barn plejede min bedstemor til at lave denne opskrift, og det var altid et hit. Jeg er glad for at kunne dele det med min familie, der absolut elskede denne suppe, da jeg lavede det, da jeg fandt sin opskrift i en gammel kirke kogebog. Du vil opdage, at en batch af denne opskrift ikke får. Rom Bargainbriana. Ovestimeret læsningstid 2 minutter

2010-02-02 Trin 1. Smelt smør i en stor hollandsk ovn over lav varme; Tilsæt mel, omrøring indtil glat. Kog 1 minut, omrør konstant. Gradvis tilføj 2 kopper kylling bouillon, mælk og halv og halv. Kog over medium varme, omrør konstant, indtil det er fortykket og. rom myRecipes. OMSERVINGS 2.

2022-09-07 Kyllingelavet suppe 3/4 kop smør 3/4 kop All-purpose mel 1 kop varm mælk 1 pint varm kylling Stock 1 kop varm creme 1 quart kylling Stock 1-1 / 2 kopper hakket, Kogt kylling 1/4 spsk salt dash peber over medium varme, kombinere smør og mel, whisking konstant. Tilføj varm mælk, pint af varmt lager og varm fløde. Kog ved svag varme. rom teawithfriends. logspot. Ovestimeret læsetid 1 min

Hvordan laver kylling fløjl suppe derhjemme?

Kylling Velvet Soup Cherry Walnut kylling salat GF Vores signatur kylling salat med kirsebær, valnødder, på seng af salat blade, med ananas kile L.. Ayres Blandet Field Salad GF Vg Field greens, brie, pekannødder, æbler, gyldne rosiner, prosecco pære vinaigrette Pomme Frites Vg med urt aioli eller ketchup Pumpkin Walnut Brød Vg

Den oprindelige Tea Room åbnede i 1905 i L.. Ayres stormagasin i downtown Indianapolis, hvor det hurtigt blev et tilflugtssted for kvinder. Når det lukkede i 1990, en æra kom til en ende, men kun midlertidigt. I slutningen af 1990'erne, Indiana State Museum igen skabte Tea Room som en vinterferie attraktion .

Jeg blev overrasket over, at torsdag middag særlige var farsbrød. Jeg fortsætte med at søge farsbrød verden for en favorit servering af fab farsbrød. Jeg havde tre store skiver farsbrød sammen med kartoffelmos, majs og en rulle. Jeg tog to skiver og majs hjem til frokost næste dag. Særlige var 15. 9, men måltidet var meget god. Vores kvarter gruppe var i et privat rum, side. En meget flot første gang oplevelse.

Den virkelige suppe nazistiske !. Kan ikke sige, hvis suppen er noget godt, men den fyr arbejder tælleren er en kongelig DB, hvis du ved hvad jeg mener. Var opholder sig på tværs af gaden på HGI og min kone og datter gik over til nogle suppe. De gik ind og satte sig ned og blev ignoreret i 15 minutter, fordi den fyr arbejder tælleren AKA. Suppe nazistiske flirtede med nogle blond pige ved skranken. De fik til at forlade og Mr. Soup Nazi havde den frækhed at fortælle dem, at de bare kom i at komme ud af regnen og blev sat ud, fordi de ikke købe noget. Kan ikke vente til dette sted lukker og hr suppe nazistiske går tilbage til servering suppe på Subway. Ikke anvendelse dine penge eller din tid.

Stor bog, masser af bw pix på tværs af tid af historien om butikken. Jeg husker ledsager mine folk på indkøbsture til LS Ayres downtown før de forstæder mall butikker åbnet. Jeg kan huske at have frokost på Tea Room: Kylling Velvet suppe og Monte Christo sandwich. Jeg husker købet kælderen i butikken, som vi indtastet fra en lukket trappe fra den lille parkeringsplads på bagsiden af butikken. Jeg husker den særprægede opkald klokke system, der dinged og donged over PA-system. Jeg har stadig en familie foto portræt hængende på væggen, der blev truffet på LS Ayres Portrait Studio. Glade minder. Jeg anbefaler dette meget informativ bog. Jeg ved nu mere om butikken end jeg nogensinde indså jeg ville.

Attention alle interesserede i at skrive en bog om Department Store historie - dette er, hvordan du gør det! Som samler af bøger om Stormagasin historie, fandt jeg denne bog til at være meget interessant informativ. Det hjælper, at forfatteren havde adgang til L.. yres arkiver fotografier, noget mangler fra mange andre bøger.

Nyd den bedste udsigt i byen på museerne Farmers Market Caf. Med indendørs og udendørs siddepladser, the menua er reflekterende af Indianas arv som en kilde til friske, lokale råvarer med årstidens menuer og friske supper, salater og sandwiches.

Nyd traditionelle favoritter inspireret af den originale L.. Ayres Tea Room herunder kylling fløjl suppe og kylling salat. Eller prøv en klassisk -inspired tesalon erfaring med varm te, te sandwich og kager. The Tea Room er åben for offentligheden spisning i løbet alene og Isa ferien til rådighed for udlejning af private dining grupper af 15+ gæster året rundt.

Dette spisestuen var så populær, at Tea Room har været genåbnede som en fungerende restaurant i Indiana State Museum, komplet med originale stole, bestik og Chinawith originale menupunkter. Jeg tror at være der i disse år med vores mor, ville vi have haft den berømte kylling Velvet suppe, med en Croque Monsieur eller noget lige så kontinentale til de tider, som i 1960-1961 var alle en stor del! Fint klædte kvinder, nogle, der var på indkøb, og nogle, der var damer, som frokost, lignede dette, og de modeller iført de fineste kjoler og dragter, der ville parade te værelse, mens vi alle sad og spiste.
Nyankomne

Creamy Velvet Kylling og Risesuppe med Lemon Mahatma Ris

Creamy Velvet Kylling og Risesuppe med Lemon Mahatma Ris

Single Gourmand Opskrifter til singler og par

Barfodet contessa sennep kylling salat opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Barfodet contessa sennep kylling salat opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Jeg er så begejstret for at kunne meddele, at min nye serie koger som en Pro Startthis søndag, 28. maj, i11 am Eton Food Network. Im delinglots af opskrifter og

Kylling bagt med abrikoser, oliven kapers

Kylling bagt med abrikoser, oliven kapers

Hannah Bronfman forklarer hendes goto opskrift, marokkansksporet kylling med abrikoser og oliven, som lyder fancy, men er en let weeknight måltid.

Easy Balsamic Chicken.

Easy Balsamic Chicken.

Lær at gøre denne fantastiske caprese kylling fra delish. om

BBQ kylling lår med Jezebel Sauce The Wine Lovers Kitchen

BBQ kylling lår med Jezebel Sauce The Wine Lovers Kitchen

Jezebel Kylling Lår opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Tofu i Oyster Sauce Opskrift Panlasang Pinoy Food News

Tofu i Oyster Sauce Opskrift Panlasang Pinoy Food News

Denne hurtige, nemme og lækre kylling asparges opskrift er et perfekt måltid til din frokost eller weeknight middag.

Kinesisk salt og peber kylling opskrift The Curry Mommy

Kinesisk salt og peber kylling opskrift The Curry Mommy

Hurtig og nem sprød salt og peber kylling. En meget populær kinesisk Take livret. Lær vores enkle teknikker hvordan man kan gøre derhjemme

Kylling Lår Fyldt med spinat og soltørrede tomater

Kylling Lår Fyldt med spinat og soltørrede tomater

Her er hvad du har brug for hele hvede pasta, udbenet, uden skind kyllingebryster, olivenolie, peber, salt, hvidløg, revet mozzarella ost, Baby spinat, soltørrede tomater, marinara sauce, Baby spinat

Kylling parmesan med zucchini pasta

Kylling parmesan med zucchini pasta

En Julienne Peeler skaber dejlige zoods, men må vi foreslå en spiralizer, det virker som en blyantspidser, der drejer veggies til nudler, kig efter dem på køkkenbutikker og Amazon. om.

Nyankomne

Panda Express Kylling Zucchini champignon opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Jordkylling Teriyaki med courgette og løg

Jordkylling Teriyaki med courgette og løg

Kylling røre stege fyldt med friske grøntsager i en lys sauce serveret over ris eller nudler er en familie favorit. Denne opskrift kommer også sammen også

Besan Ki Roti Gramflourchickpea Flatbread Vegan Glutenfree

Besan Ki Roti Gramflourchickpea Flatbread Vegan Glutenfree

Denne plantebaserede kikærter flatbread har lækre kikærter, krydret sriracha masser af smukke farver gør det, når du er i stemningen til pizza med et sundere twist.

Få kikærter Moroccan Flatbread Opskrift fra Food Network

Få kikærter Moroccan Flatbread Opskrift fra Food Network

Få kikærter Moroccan Flatbread Opskrift fra Food Network

Pozole Opskrifter Vegan Punchfork

Pozole Opskrifter Vegan Punchfork

Næste uge, frivillige og kulinariske studerende på L. Køkkenet vil være travlt med at samle, hugge, lave mad og forberede Vegan Garbanzo Pozole, Kaleritos chips lavet af Kalebased Tortilla og andre retter, hver en kreativ brug af leftover, doneret eller kasseret mad. Men dette er ikke gjort som ...

Radicchio og andre cikory greens gør sund tilføjelse til vintermåltider

Radicchio og andre cikory greens gør sund tilføjelse til vintermåltider

Sådan laver du Cikory Greens Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Easy Skillet Chilaquiles Rojos med æg

Easy Skillet Chilaquiles Rojos med æg

Dette er en meget nærende og nem morgenmad din familie vil nyde, min familie elskede, at du også alle arbejder sammen med at forberede en rig morgenmad. Du kan ledsage det med appelsinjuice.

Chilaquiles med stegt tomatillo salsa

Chilaquiles med stegt tomatillo salsa

Disse er chilaquiles divorciados med æg, avocado, cilantro, queso fresco, andsalsa verde og salsa roja og bagt til perfektion.

Chilaquiles med æg mexicansk komfort mad sådan er hvordan jeg laver mad

Chilaquiles med æg mexicansk komfort mad sådan er hvordan jeg laver mad

For dem af jer, der kan lide velsmagende morgenmad, er disse chilaquiles for dig denne hjertelige og lækre mexicanske skål kombinerer hjemmelavede tortilla chips, salsa verde, ost, æg og sjove påfyldninger for at gøre en lækker morgenmad eller brunch

Chilaquiles med tortilla chips opskrifter

Chilaquiles med tortilla chips opskrifter

Chilaquiles er en mexicansk komfort mad ofte serveret til morgenmad. Den består af resterende tortilla chips kogt i salsa og serveret med kød eller æg.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.