Få opskriften på kyllinglår med byg og ærter.

Første gang jeg havde denne suppe var i en lille pub udenfor Inverness i det skotske højland. Det var det perfekte måltid til en kølig eftermiddag og forlod mig at føle mig lykkeligt næret og klar til at fortsætte mine sightseeing eventyr.

Betegnelsen bouillon er lidt vildledende Fordi mere end en tynd væske, der sippes ud af et krus eller sløret fra en ske, er det en rig, hjertelig, tyk og tilfredsstillende suppe virkelig Mere af en gryderet, der traditionelt er blevet spist som hovedmåltid. Dens lastet med grøntsager, nogle gaffeltekød og generøst fortykket med byg, splitter ærter og / eller regelmæssige eller røde linser.

Traditionelt scotch bouillon ville blive lavet af hvad grøntsager var i sæson, men disse ville typisk omfatte rutabagas, gulerødder, robber, kål og porre. Mytton eller lam er meget traditionelt og giver en særlig rig smag, men oksekød kan også bruges. Og hvis du har nogle knogler til at føje til potten, desto bedre.

Kvalitets ingredienser er nøglen til at gøre den bedste scotch bouillon. For den bedste smag, brug en højkvalitets kylling bouillon som base, især hvis du ikke tilføjer suppe knogler. Brugte vores foretrukne kylling bouillon lavet af ANETO. Baseret i Barcelona Spanien gør Aneto deres bouilloner ligesom du laver i dit eget køkken: De vælger kvalitetsfri kylling og de friskeste grøntsager - løg, gulerødder, porre, kål, selleri â € "Sæson det med havsalt og Tilføj alt til gigantiske potter, hvor de simrer det lavt og langsomt i flere timer, før de hælder bouillon i kartoner for at sælge rundt om i verden.

I bouillonproducenternes verden er Aneto virkelig unik, og deres bouillon-making-proces er en af ​​de mest opmuntrende og inspirerende ting, der er vidne til. OMe læste om det og tynd vores virtuelle rundvisning i verdens mest bemærkelsesværdige bouillonproducent.

Kyllingesuppe med byg er en 1956 spil af BritishPlaYwrightarnold Wesker. Det er den første af 'Wesker-trilogien' efterfulgt af rødder, og jeg taler om Jerusalem og blev først udført på scenen i 1958 på Beograd Theatre i Coventry, der overførte senere det år til Royal Court Theatre i London. Det anses for at være et vigtigt spil i historien om postkrigs britiske teater, og et af de få engelske spiller med en sympatisk skildring af en familie. Familie.

Denne vegetariske og veganske opskrift på en hjertelig hjemmelavet byg og grøntsagssuppe er både lækker og påfyldning. Et måltid i sig selv, du kan tilføje næsten alle veggies, du vil have. Hvis du er vant til en mere traditionel oksekød og bygsuppe, skal du gå videre og prøve denne fedtfattige og kolesterolfrie version af en vegetarisk bønne og bygsuppe, der helt sikkert ikke bliver skuffet overhovedet!

Dernæst tilsættes i den revetable bouillon eller vand og alle de andre resterende ingredienser og bring blandingen til en simmer. Når din suppe er simmering, reducer varmen til medium-lav og dækker din pot.

Varmeoil i en stor ovnfast stegepande. Arbejder i 2 batcher, tilsæt kyllinglår, hud side ned. Kog, flipping en gang, indtil kyllingen er dybt brunet og skarp, 5 til 6 minutter pr. Side. Overfør til en plade. Gentag med resterende kyllinglår.

Tilsæt bouillon, byg, 1 spiseskefuld timian og resterende teskefuld salt til stegepande, omrøring for at nedsænke alle byg. Koge. Returner kylling til stegepande, hud side op. Overfør til ovn og bage, indtil kyllingen er kogt igennem, og byg er øm, 10 til 12 minutter.

Hvor mange gange har du gået forbi en pakke Pearl Barley ved købmanden og ikke givet det en tanke? Næste gang, hent en pakke! Pearl Barley er billig, nem at lave mad og giver en langt mere smagfuld tilsætning til supper og salater i stedet for den sædvanlige ris eller pasta.

Så i dag en byg suppe! Enkel at lave, rydde smagfuldt og fyldt med nærende veggies, det lille trick, der hæver smagen her, sauting en lille mængde urter og krydderier til suppen. Det gør virkelig smagen blomstrer. Du vil blive overrasket!

Pearl Barley Velmeste fuldkorn har en nutty smag og chewy tekstur, der Højre Spisoplevelsen af ​​denne ellers enkle suppe. Find det i suppen eller korngåle ved købmanden, sammen med tørrede bønner normalt.

Jordkoriander og fennikelfrø brugte netop 1/4 teskefuld af hver her, som ikke er meget, men det er nok at tilføje lidt noget - noget til smagen af ​​den bouillon, der får folk til at spekulere på, hvorfor er det så velsmagende?! Som nævnt ovenfor er sautà © © urter og krydderier det trick her, der bringer smagen ud.

svensker? Bare hvis du ikke er bekendt med svenskere, er de lidt som omdrejninger, og når de er kogte, er søde, bløde og har en jordisk, gulerod og græskinlignende smag. Kaldet Rutabaga i USA, de er nemme at skrælle med en standard vegetabilsk peeler. De bringer noget lidt anderledes end suppen. Bedste erstatninger til lignende tekstur ville være robber, pastinetter, celeriac eller kartofler.

Saut grøntsager â € "Varm olien, så saut alle grøntsagerne i 5 minutter at blødgøre. Bare sæt dem alle sammen på samme tid â € "løg, hvidløg, gulerødder, selleri, svampe og svensk. De vil ikke gå gyldne, vi vil bare lave mad til at få nogle gode garlicky smag og en lille farve på ydersiden, før vi simmer.

Saut urter og krydderier â € "Tilsæt timian, bugten blade, koriander, fennikel, salt og peber og koge i 1 minut. Madlavning dem som dette snarere end at kaste dem ind i bouillon tilføjer mere smag i suppen, fordi ristning krydderierne blomstrer smagen!

En skål med denne hjertelige vinter vegetabilske suppe, fyldt med sæsonmæssige rodgrøntsager, er et lækkert påfyldningsmel til det køligere vejr. Og Pearl Barley tilføjer en creme og rigdom til bouillon uden brug af mejeri.

Vi er deltager i Amazon Services LLC Associates-programmet, et affilieret reklameprogram designet til at give et middel til at tjene gebyrer ved at forbinde til Amazon. om og tilknyttede steder.

Jeg har aldrig været meget glad for vegetabilsk suppe, som normalt finder det tyndt og usynligt. Dog tilsæt en lille byg til suppe potten, og det er en helt anden historie. Byg fortykker en simmerende bouillon, drejer den cremet og lækker; Perfekt til vinteren. Kast i masser af finhakket vintergrøntsager, og du har en tilfredsstillende og vedvarende måltid.

Som en bonusfunktion fryser denne hjertelige vinter vegetabilske suppe med byg glimrende. Jeg kan godt lide at dele min suppe i to størrelser til frysning: individuelle tjener til min frokost og større tjener til familie måltider. Du kan få alle mine frysende tips i mit indlæg om, hvordan du fryser suppe, og du kan få fat i min gratis guide fra mit ressourcebibliotek, så du kan altid have mine tips til hånden. Grib vejledningen ved at klikke på linket herunder eller Anmodning om Adgangskoden til My Resource Library i slutningen af ​​dette indlæg.

Jeg har en dårlig vane at bruge det samme lille udvalg af vintergrøntsager ved hvert måltid. Denne suppe tager mig uden for den komfortzone, og bruger nogle af grøntsagerne, jeg sjældent koger med, som robber, svenskere og pastinter.

Denne suppe kan blive en smule af en køleskabsrenser, hvis du vil. Du er velkommen til at bruge de grøntsager, du har til rådighed, i stedet for dem i opskriften. Og prøv følgende substitutioner for at gøre suppe din egen:

Uncooked byg er som ethvert andet korn, såsom WholeGrain Rice eller hvedebær. Det vil lave perfekt i suppeens simmerende væske. Hold øje med væskeniveauet, men som de store korn kan opsuge en masse væske, da det koger.

Er du nødt til at suge byg til suppe?

Byg er det uprocesserede korn, som høstet fra gården. Pearl Barley er en poleret bygkorn, der har haft nogle af husken omkring kornet mekanisk fjernet. Mængden af ​​HUSK, der er fjernet fra kornet, vil variere mellem producenterne, så hvis du vil have en mere WholeGrain BARLEY LOOK FOR EN ØKONISKE LEVERANDØR.

Jeg lavede denne opskrift som skrevet. vidunderlig! Så lavede jeg det med røget kalkun lager og tilføjet frisk timian! Jeg kunne sælge dette på et gadehjørne for. Det måtte være den bedste champignon byg suppe jeg nogensinde har smagt!.

Mængden af ​​olie til saut Veggies syntes høje for mig, så jeg reducerede det med 75%, idet jeg kun brugte 1 spsk, der fungerede fint. Denne ene lille ændring var virkelig nødt til at skære på de fede gram i denne suppe, hvilket gør det meget sundere. Ellers fulgte jeg opskriften til brevet og fandt suppen meget flavorful. Efter krydderier med salt og peber, tilføjede jeg en lille timian. God suppe og vil gøre igen.
Nyankomne

Kylling med byg suppe

Kylling med byg suppe

Når det er køligt udenfor, lav en stor batch af denne opvarmning kyllingesuppe til en trøstende aftensmad. Tørrede svampe låne masser af smag her.

Hjertelig Beef Byg Stew Slow Cooker

Hjertelig Beef Byg Stew Slow Cooker

Jeg elsker at komme hjem til en rig, hjertelig gryderet i slutningen af dagen. Denne ene er wellseasoned, en leg at sætte sammen, og hjertelig nok til at mætte.

Thai Basil Kylling Phyllo Rolls

Thai Basil Kylling Phyllo Rolls

Little Thai Market, Philadelphia Picture Basil Kylling med Spring Rolls Check Out TripAdvisor-medlemmer 12 Candid Billeder og videoer af Little Thai Market

Tyson IW Breaded Chicken Biscuit Mini Sandwich, 3. 5 oz.

Tyson IW Breaded Chicken Biscuit Mini Sandwich, 3. 5 oz.

De bedste dage starter med let men velsmagende morgenmadssymwicher. Disse sydlige stil sandwicher fra Jimmy Dean gør det godt værd.

Crockpot Sweet Potato Black Bean Chili er det perfekte måltid til at tjene på meatless mandag. Du vil elske, hvor hjertelig og lækker det er.

Crockpot Sweet Potato Black Bean Chili er det perfekte måltid til at tjene på meatless mandag. Du vil elske, hvor hjertelig og lækker det er.

Crockpot Sweet Potato Black Bean Chili er det perfekte måltid til at tjene på meatless mandag. Du vil elske, hvor hjertelig og lækker det er.

Denne middag af stegt kylling over en blanding af det rustikke brød, selleri, og druer er simpelthen tilfredsstillende.

Denne middag af stegt kylling over en blanding af det rustikke brød, selleri, og druer er simpelthen tilfredsstillende.

Denne middag af stegt kylling over en blanding af det rustikke brød, selleri, og druer er simpelthen tilfredsstillende.

Saltet karamel smoothie.

Saltet karamel smoothie.

Denne mango smoothie er lækkert tyk og cremet let at lave med blot et par ingredienser. Med ideer til sunde mango smoothie opskriftsvariationer

Ingen arbejde citrus og urt bagt kylling den krydrede mor

Ingen arbejde citrus og urt bagt kylling den krydrede mor

Denne lækre stegte kylling med sprød krydret hud er aromatiseret med frisk citrus og urter for at skabe en saftig og øm fuld kylling

Nyankomne

Curry broccoli kylling gryderet opskrift af mama2nx2

Lær mere

Ofte set

Denne broccoli cheddar gryderet er lavet med ømt broccoli, en cremet cheddar ost sauce og franske stegte løg. Det vil være ramt af din næste ferie middag

Denne broccoli cheddar gryderet er lavet med ømt broccoli, en cremet cheddar ost sauce og franske stegte løg. Det vil være ramt af din næste ferie middag

Denne broccoli cheddar gryderet er lavet med ømt broccoli, en cremet cheddar ost sauce og franske stegte løg. Det vil være ramt af din næste ferie middag

Kylling, broccoli stuffing gryderet opskrifter qvc. om

Kylling, broccoli stuffing gryderet opskrifter qvc. om

Den bedste kylling broccoli gryderet med stuffingneasy kylling gryde er min syltetøj. Jeg elsker dem enhver dag i ugen. Denne kylling broccoli gryderet toppet med stuffing er en af ​​mine favoritter

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Få kylling og broccoli Rollups Opskrift fra Food Network

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Broccoli, kylling Brown Rice

Spicy Chicken, Kielbasa og Rice med Red Bell Peppers Opskrift mad. om

Spicy Chicken, Kielbasa og Rice med Red Bell Peppers Opskrift mad. om

Kylling Bell Pepper Rice er en hurtig og nem, enkel ingrediens middag, der er farverige og fugtige takket være de lyse og lækre paprika

7 tips til at grille burgere som en pro ralin discounters Syracuse, NY

7 tips til at grille burgere som en pro ralin discounters Syracuse, NY

Disse grillet jordkylling burgere er det næste hit for dine sommer middage, de er fulde af smag og ganske temmelig også

Tex Mex Crumbed Chicken Burgers

Tex Mex Crumbed Chicken Burgers

Få Buffalo Chicken Burgers Opskrift fra Food Network

Kylling udon noodle suppe med napa kål tørret lime

Kylling udon noodle suppe med napa kål tørret lime

77 Hjemmelavede opskrifter til kylling og kål suppe fra det største globale madlavning samfund se opskrifter til grøntsager cous cous med kylling og kål suppe også.

Kylling kål suppe opskrift detaljer

Kylling kål suppe opskrift detaljer

Chunky kylling, porre og kål suppe opskrift chunky cremet suppe med kylling, kartofler, porrer og kål. Servering af størrelse 1 kop ernæringsværdier inkluderer ikke kyllingen. Kalorier 97, 1g mættet fedt, 2g fiber, 5 g protein, 16 g carbs, 3g chol, 420g natrium.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.