Luftfrit Salmon til en

Dette kan virkelig være en af ​​de nemmeste middage, du nogensinde vil lave. Du har kun brug for 2 grundlæggende ingredienser - AKA Fiskfileter og krydderier, og du er god til at gå. Minimal preptid, et par minutter koge tid og minimal rydde op gør denne opskrift #mykindacooking. Du får restaurant kvalitet seafood til en brøkdel af prisen.

Kan jeg lave luftfrit salmon og asparges?

Jeg tror, ​​at flaky laks og asparges er sådan en amaaaaazing kombination. Det smager ikke kun fantastisk, det er også en af ​​de sundeste måltider rundt. Og vidste du, at det er muligt at lave laks og asparges i luftfriten på samme tid? Yeap.

Freeze Følg de praktiske tips nedenfor for, hvordan du fryser dette; Overfør den afkølede filet til lufttætte opbevaringsbeholdere eller ZIPTOP-tasker. Hvis du bruger poser, skal du sørge for at klemme ud af overskydende luft. Mærk og opbevar fladt inde i fryseren i op til 3 måneder. Efrost i køleskabet natten over før opvarmning og servering.

Kogt laks er sikkert at spise, når den når aniternal temperatur på145F. Det er vigtigt at altid kontrollere den interne temperatur ved hjælp af et termometer indsat i den tykkeste del af laksefiletet.

Air Fryers er alle raseri i disse dage. Du tror måske, at det bare er et andet apparat at sidde på din køkkenbord og ikke blive brugt, men tro mig, når jeg fortæller dig, det er så det værd. Vi bruger vores luftfrit hver eneste dag, flere gange om dagen. Det er den mest brugte smallappliance i vores køkken. Det gør hver opskrift bedre. Grøntsager er sprøde, kylling og andre kød er ømme. For ikke at nævne, er der ikke pre-varmetid, og ryddet er en brise. Hvis du ikke har en, anbefaler jeg stærkt!

Luftfrit Salmon er næste niveau og har været min nye go-to for at forberede denne flaky, milde fisk. Jeg elsker at lave denne opskrift, fordi jeg har en stor nok luftfrit, jeg kan gøre denne laks på samme tid som et par stykker bacon indpakket luft stegt asparges og har et komplet måltid klar til at gå på én gang. F kursus, hvis du ikke har en luftfrit, kan du altid gøre dette stykke broiled Salmonwhich også skaber et saftigt, ømt stykke laks.

Vi har lavet denne opskrift så meget i det seneste, og det bliver aldrig gammelt. Vi skifter siderne ganske lidt op. En nat det er crispy smadrede kartoflerandcast jern brusselsspirer med granatæble og hvidløg en anden nat it'sbrown ris kakesandgrilled citron asparges. Det er alt meget simpelt, men vi varierer nok til ikke at kede sig. Bare fordi det er nemt betyder det ikke, at det ikke smager helt himmelsk!

En simpel glasur lavet med honning, sennep og hvidløg giver denne laks skål en burst af tangy, lidt sød smag. Luftfriten gør det til en brise til at lave mad på kun 10 minutter, og vi elsker, hvordan det bruger mindre Elektricitet og producerer ikke så meget varme som en større, ovnspecielt Ovenespecialt Nyttig om sommeren.

Hvordan kan du fortælle, hvornår laksen er færdig?

Vidste du, at en luftfrit kan gøre mere end bare skarp og låne en sundere version af stegt mad? Jeg besluttede at lave mad laks i min og var forbløffet over resultaterne! Serveres med grøntsager og ris pilaf, hvis det ønskes.

Velspilet sprød tekstur på ethvert dyreprotein medfører stor glæde i mit liv, og det faktum, at luft stegning kræver så lidt tid med nævnte vidunderlig Tekstur er, hvad der gør det hele Apparat værd.

laks: Årsagen var alle her! Jeg anbefaler at bruge fedterskæringer af laks, som Atlantic eller King laks til det bedste smagresultat. Fedtindholdet holder laksen flot og ømt på indersiden og genererer den mundvandende skarp både top og bund. Jeg anbefaler at bruge frisk laks i modsætning til frossen laks for de bedste resultater.

Avocado eller olivenolie: En lille støvregn af avocadoolie går langt i beskytter laks og krydderier fra afbrænding og holde det rart og bud. Fordi madlavning ved 400 grader, anbefales en høj temperatur madolie ligesom avocadoolie at undgå afbrænding.

Hvidløg Pulver, løgpulver, Paprika, havsalt: Hvis du er en erfaren bruger af dette websted, du kender Im besat med at lave en tør gnide med hvidløg pulver, løg pulver, paprika og havsalt til krydring af alle former for dyr protein. Dens bare ren magi!

Hvor længe skal du lave laks i luftfriten?:

For tyndere fileter skal du have 6 til 8 minutter, hvor tykkere laks vil tage 10 til 12 minutter at lave mad igennem. Laks anses for fuldt ud kogt, når den indre temperatur når 145 grader Fahrenheit. Hvis du leder efter nøjagtighed, skal du sørge for at bruge et kødtermometer!

Har du brug for olivenolie? Der er ikke behov for olie, når luft steges laks. Fisken har masser af naturlige olier, der holder det fugtigt, og jeg finder, at krydderierne holder sig til laksen uden at tilføje ekstra olie. Du kan ønske at let smøre luftfritekurven med olivenolie, canola olie eller madlavning spray, men jeg finder ikke det nødvendigt, når du koges laks med huden på.

Denne sunde laksepar godt med kartofler og stegte grøntsager. Jeg anbefaler at prøve det med air fryer bagt kartofler, mosede kartofler, stegte kartofler, instant potte bagt kartofler eller stegte søde kartofler. Dens lækre med stegt asparges, stegt broccoli, stegt blomkål og sautà © ed grønne bønner.

Placer laksefilet, hud side ned, i et enkelt lag i luftfriten. Luftfrit laks ved 400 F i 8-14 minutter, eller indtil kogt til 145 F. Kogetiden afhænger af størrelsen og tykkelsen af ​​laksestykkerne. Meget tynde stykker kan lave mad hurtigere end 8 minutter, og meget tykke stykker vil tage længere tid at lave mad.

Hvor længe skal jeg lave madlavning?

Den interne madlavningstemperatur for laks er 145 grader, og det tog hele 11 minutter for mine fileter at nå den temperatur, men det var godt udført. NCE kogt, klem frisk citron på dem, hvis det ønskes og plade med dine yndlingssider.

Hvad er ikke at elske om luftfrit saks? Air Fryer er uden tvivl den bedste måde at lave madlavning på. Du starter med en sund fisk og madlavning på en sund måde, der skærer tilbage på fede kalorier. Plus, luftfriten får jobbet gjort hurtigt og skaber et fugtigt center og vidunderlig tekstur til overfladen af ​​fisken. Giv disse luftfrit Salmon opskrifter et forsøg!

Siracha Mayo tilføjer spark til disse nemme keto-venlige laksekager. Salmon kager kan helt sikkert være keto-venlige, hvis du bare tweak et par ingredienser, "siger Frankrig C." De gør en god middag, eller du kan tjene på toppen af ​​en salat til en lækker frokost. "

Laks nuggets kogte i luften Fryer kommer ud sprød på ydersiden og fugtig og øm på indersiden. Nyd dem med en dråbe af Sweet Chipotle-Maple Sauce. "Disse gør en stor forretter og er også velsmagende serveret over greener," siger Frankrig C.

Denne buttery citron-hvidløg laks er let at kaste sammen med et par enkle ingredienser, siger Frankrig C. For de bedste resultater, brug center -Cut fileter, der er omkring 1-tommer tykke. Otte minutter kogetid vil producere laks, der er medium-godt. Tilføj 1 til 2 minutter for godt udført, men pas på ikke at overcook. Cook tid kan variere med forskellige model luftfrit.

Salmon er øverst på min liste for hurtige og nemme middage. Det hjælper det, der også er sunde og fulde af gode fedtstoffer og protein. Par dette gode-for-du fisker med en luftfrit, og du har en kamp lavet i himlen. Jeg bruger min luftfrit mere end id som at indrømme. Men hvem kan bebrejde mig? Denne luftfryd lakseopskrifter kommer ud utroligt saftigt hver gang og er klar på mindre end 10 minutter. Ingen grund til forvarm ovnen eller stå over en varm komfur. Hvad er ikke at elske?

Hvordan ved jeg, hvornår laks er kogt?

Jeg foretrækker madlavning, indtil det stadig er lidt underdone i midten. Dette vil sikre, at det ikke tørrer ud, så det vil være helt fugtigt og saftigt. Laks er kogt, når den flager let eller når det når 62C / 145F på et keattermometer.

Kalorier: 386kcal Carbohydrater: 1G Protein: 25g Fedt: 31g Mættet fedt: 16G Flerumættet fedt: 4G Monoumættet fedt: 9g Transfedt: 1G Kolesterol: 130 mg Natrium: 258 mg Kalium: 637mg Fiber: 1g Sukker: 1g vitamin A: 772IU Vitamin C: 2mg Calcium: 34mg Iron: 1mg

Dens fuld af smag og tekstur og gør et godt måltid, der er let at lave på de travle dage. Jeg har været eksperimenterer så meget med min luftfrit, og jeg kan ikke stoppe med at bruge det! Begynder Withair Fryer Lamb Chops med Poblano Sauce, der helt rocket min lam koteletter!

Så jeg flyttede toAir Fryer kyllingelår som har kogt så perfekt, og myAir Fryer Baked Potato der er et dagligt syn nu for bagte kartofler derhjemme. Air Fryer Fish Tacos kom til undsætning, når jeg havde brug for en paneret sprød fisk uden stegning. Giv dem en chance og lade mig vide!
Nyankomne

Chef Johns sjusket Joes

Chef Johns sjusket Joes

Denne klassiske franske hvide bønner og pølse parabol er langsomt kogt til bud perfektion under en sprød, karamelliseret skorpe.

Hjemmelavet Fajita krydderier

Hjemmelavet Fajita krydderier

Farvel opbevaring og hej, hjemmelavet Fajita krydderier dette kan nemt være dobbelt, tredoblet eller firdoblet ... Bare brug 2 til 3 spsk pr. Opskrift.

10 bedste friske fighedopskrifter yummly

10 bedste friske fighedopskrifter yummly

Få opskriften på OlympianAvtRoved Fig Jam Cookies.

G er til Golden Years, A Life Berigelse Guide for Senior Living

G er til Golden Years, A Life Berigelse Guide for Senior Living

Find mere end 460 betroede dessert opskrifter fra vores Mærke ambassadører komplet med vurderinger, anmeldelser og madlavning tips.

EASY PEACH Crumble OPSKRIFT Smør med en side af brød

EASY PEACH Crumble OPSKRIFT Smør med en side af brød

Meget lækker fersken cirkel. Jeg fik denne opskrift fra Betty Crocker Fall Bagning Book Fall 2007 240

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham med Redye Gravy Opskrifter Bedste Opskrifter og relaterede opskrifter

Fermentering 101 hvordan man laver hjemmelavet lowsaltsauerkraut

Fermentering 101 hvordan man laver hjemmelavet lowsaltsauerkraut

Med en sødsmoky smag, går denne fantastiske bagt sauerkraut med æbler bacon godt med så mange forskellige retter, det er også godt for dig

Vegetarisk Baked Beans

Vegetarisk Baked Beans

Nem hjemmelavet veganske bages bønner er fyldt med rige tomatoey smag. Super hurtige til at kaste sammen, og så meget sundere end dåse

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Nyankomne

Allehånde California Tropical Fruit Tree Nursery

Lær mere

Ofte set

Allspice Powder 12oz.

Allspice Powder 12oz.

Allspice er den tørrede frugt af Pimenta Dioica plante. Mortant til forskellige caribiske køkkener, allspice har smagskombinationer af kanel, muskatnød og fed. Fælles i græskar tærte krydderier i dag.

Spice Profile Star Anise

Spice Profile Star Anise

Nej, de er ikke det samme. Allspice er et bestemt krydderi, der er et rundt frø, der ser ud som en glat peberkorn. Fem krydderi er en blanding af fem krydderier stjerneanis er den overvejende. Hvis du ikke kan finde allspice, kan du bruge jordklædet kanel som en erstatning.

Den bedste erstatning for Pumpkin Pie Spice

Den bedste erstatning for Pumpkin Pie Spice

Hvad er i pumpkin pie krydderi, og er der en god græskar pie krydderi erstatning Her vi besvare alle presserende spørgsmål om PPS og give dig en nem pumpkin pie krydderi recipefor når du har brug for et græskar pie krydderi erstatning eller blot ønsker at prøve en DIY udgave .

Whats en god erstatning for nelliker

Whats en god erstatning for nelliker

Chilli er den kulinariske årsag vi husker Columbus rejse, krydderi, der eksploderede over hele verden, og etableret sig i Asien så dybt vi har svært ved at tro det oprindeligt kom fra Amerika.

Glutenfree Almond Bundt Cake

Glutenfree Almond Bundt Cake

Torta Caprese er en flourless, chokoladealmond kage fra Capri. Hvis du elsker Fudgy Brownies, vil du elske denne glutenfree chokoladekage

Amaretto Almond kage opskrift Ernæring Beregning

Amaretto Almond kage opskrift Ernæring Beregning

Amaretto kage fra kage mix Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Søde fra datoer, sure fra citron, bitter fra selleri, og salt fra parmesanost, denne ydmyge salat formår at få alle smagsløg skyde på en gang.

Søde fra datoer, sure fra citron, bitter fra selleri, og salt fra parmesanost, denne ydmyge salat formår at få alle smagsløg skyde på en gang.

Søde fra datoer, sure fra citron, bitter fra selleri, og salt fra parmesanost, denne ydmyge salat formår at få alle smagsløg skyde på en gang.

Top 10 spanske dessert opskrifter med mandler

Top 10 spanske dessert opskrifter med mandler

Mandler er en populær del af mange traditionelle desserter i Spanien. Dette er en liste over mandel dessert opskrifter fra Spanien.

Lemon Brittle Cookies Ernæring Beregning

Lemon Brittle Cookies Ernæring Beregning

Nyd Jul historier og julen aktiviteter med dit barn. Hav det sjovt at finde de skjulte historier i Mrs Claus køkken. Hundredvis af Ferie opskrifter og jul opskrifter at vælge imellem. Plus meget mere at gøre i hele Santas Village

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.