Den Bloody Mary historie og videnskab en Oddball Classic

Vidste du, jeg ikke prøve en Bloody Mary, indtil jeg var 29 Dens pinligt at sige det mildt. Jeg var overbevist om, at jeg var anti-tomatjuice. Welp, viser sig jeg elsker en frisklavet tomatsaft og Ill tage det som en Bloody Mary eller en Bloody Maria â € ”med den blodige Maria bliver min præference, fordi Im en tequila pige.

Nøglen til en goodBloody Maria er 2 ting. 1: du har brug for stor tomatjuice. Theres bare ikke noget alternativ â € ”Sørg for at finde den bedste kvalitet derude hvis du ikke laver dine egne. 2: topfraktioner. Dens virkelig et måltid i et glas, så du er nødt til at gå til byen med alle de accoutrements.

Selleri er en astringerende og en aromatisk det vil skære gennem ganen-overtrækning tomatjuice kan efterlade afkøles intensiteten af saltet og varme, og vil afbryde suppe-lignende konsistens med en fast stykket. Dens ofte i tun og kylling salat og serveret med hot wings af samme grund.

Vil en bloody mary hjælp en dårlig mave?

Dette indlæg oprindeligt udkom i april 22, 2022-udgaven af The Move, et sted for Eaters redaktører til at afsløre deres anbefalinger og pro spise tip til tider tankevækkende, til tider mærkelige, men altid læserens go-at flytte. ubscribe nu.

Bloody Marys kommer med urimelige foreninger de vedvarende virkninger af binge tidligere aftener drikke; de stunt versioner, der kommer garneret med mini skydere eller stegt kylling vinger; eller perhaps- tvivlsom beslutning man gør for at bestille en blodig under en 9 a. . brunch, kun at tabe en weekend morgen til en utilsigtet lur. Men tag den blodige fra sin præ-middag kontekst, og dens et behageligt krydrede mulighed for en post-dinner cocktail eller som en drink: Flytningen er, uanset tidspunktet på dagen, at altid bestiller bloody mary.

Jeg er ikke meget af en dessert person. Normalt, når Im ud til middag og ønsker at udvide aftenen forbi den endelige kurs, jeg springe slik. Men på det tidspunkt, en anden cocktail eller et glas vin er normalt et dårligt valg; kaffe, selv koffeinfri, gør ikke sidde godt med mig om natten. Så mærkeligt har bloody mary med sin stænk af alkohol, tomatjuice, peber, og tankestreger af varm sauce og saltvand blevet løse. På grund af sin afhængighed af en fuld-flavored mixer, kan bloody marys være mindre boozy end nogen anden cocktail: Det er nemt at bede bartenderen om en lettere version indeholder mindre alkohol, mere is, eller ingen alkohol overhovedet. Om natten, spiciness niveau af de gennemsnitlige blodige nærmere regler for henvisningen de sidste spor af dvælende appetit som en omvendt handling more bouche, mens de ledsagende lage garniture finish, post-dinner følelse off helt.

Naturligvis kunne den samme strategi anvendes på bloodys dejlige øl indeholdende fætre, den michelada eller røde øl, som begge også en hæld af tomatprodukter mixer. Theyre lige så levedygtige muligheder. Men Ive fundet micheladas lethed at drikke, især når man sidder udendørs, på en gårdhave til at være en mindre effektiv ganen morder, der på mere end én lejlighed har forvandlet en michelada til et par mere end beregnet.

Uden tvivl den mest indlysende og fortæller forskellen mellem en bloody mary og en blodig maria er spiritus, der er blandet med cocktail. Traditionelle bloody marys blandes med vodka og blodige marias blandes med tequila!

Opret f.eks en citrus-forward, peberrod, hår af hunden bloody mary til at ledsage fisk og skaldyr. Bland en umami bloody mary med ingredienser som sojasovs eller oksekød bouillon og ledsage med ost, mørke kød og Umami-forward grøntsager som denne Umami Mary opskrift. Eller opret en fra-bunden blodig, der er lys og forfriskende og serveres med te sandwich, veggie bakker, eller charcuteri bestyrelser for en sjov spa dag eller Brude brusebad som denne Yellow heirloom tomat Bloody Mary opskrift!

Du især får to måltider, hvis du bestiller din bloody mary på en restaurant, garnishes at de hook du med er uvirkelige. Har du set vores sindssyg og lækker bloody mary garnishpost? Nogle steder går alle ud. Toast, cheeseburgere , kylling. betyde, at du navngive det og det sandsynligvis kommer i en bloody mary eller andet sted.

Er du virkelig sundhedsbevidste? Det er godt. Du behøver ikke engang at bekymre sig om at være sundt, når drikke en bloody mary, fordi en af de vigtigste ingredienser er tomater. Tomater er en veggie. Veggies kommer fra jorden. Derfor bloody marys er jordnær og sunde.

Men en bloody mary? Du drikker din bloody mary, når du Effing bedes Og ingen spørgsmål det. Ah, der er sådan skønhed på ingen dom. Så få din Stus bloody mary mix, tag din tomatsaft og din vodka og gå gøre dig selv en bloody mary lige nu. ecause samfund siger, at du kan.

har for mange martinier eller øl aftenen før? Thats køligt, ingen bekymringer, vågne op om morgenen, uføre nogle urter, få din blodige mix, og gør dig selv en bloody mary og boom dine tømmermænd er helbredt. Ingen fortrydelser. Eftersom bloody marys er fyldt med tomat saft-som er et antioxidant- Youll indstilles. Spis noget toast med din bloody mary og youll være klar til at vandre et bjerg. Rally og gå. Eller lounge og ur Netflix hele dagen. Vi Arent dømme.

En ny undersøgelse, offentliggjort i Journal of Experimental Psychology: Menneskelig Perception og Performance, fundet, at flyvemaskiner miljø simpelthen gør tomatsaft smag bedre. Og det er ikke på grund af de flyvemaskiner niveauer eller altitudeits støjen.

Medmindre du er på østkysten, peberrod er ofte underudnyttet i en klassisk Bloody Mary. Hvilket er temmelig vanvittigt overvejer tydelig, fed og utroligt genkendelig profil bidrager. For mig dens en opsigtsvækkende ingrediens, der ikke kun skydes din opskrift op et hak, men tilføjer, at ekstra zap og pift af smag.

Det er beregnet til at blive gumlede på mellem slurke, og tillader en reset - cocktail vil være frisk på tungen den slurk efter biddet, tillader dig at nyde sin smag og konsistens uden at blive undertrykt af den samlede virkning af salvelsesfulde, krydderier og salt, der er kendetegnende for drikkevaren.

Selleri er en astringerende og en aromatisk - det vil skære gennem ganen-overtrækning tomatjuice kan efterlade afkøles intensiteten af saltet og varme, og vil afbryde suppe-lignende konsistens med en fast stykket. Det er ofte inkluderet i tun og kylling salat og serveret med hot wings af samme grund. Andre grøntsager, der kildre vores følelse af bitter på en tiltalende måde kan tilsvarende erstattes - men selleri fungerer også som en praktisk swizzle stick.

hvordan har den første bloody mary komme i eksistens ?

Her er mine tanker: capsaicin udløser den TRPV1 kanal hos mennesker. Det vil sige, det udløser en sti designet specielt til at give os mulighed for at opdage at brænde, krydret fornemmelser . Da det viser sig, alkohol udløser nøjagtig samme kanal, som hjælper med at forklare, hvorfor høj bevis alkohol blade en brændende, tingly fornemmelse på tungen. Som for peberrod? Bidende sennep i peberrod aktiverer anden kanal, kaldet TRPA1, som selv er ansvarlig for at opdage "lokalirriterende" og smerte fornemmelser .

kan en bloody mary virkelig helbrede min tømmermænd?

De fleste hår af hunden potions formål at bekæmpe en alkohol-induceret hovedpine med mere alkohol dybest set synes at stole på evnen af sprut til kedelig smerten af tømmermænd, uden faktisk at gøre noget for at genoprette eller genopbygge din krop. Men som vi har diskuteret, den Bloody Mary indeholder nogle ingredienser, der normalt ikke findes i cocktails.

Ifølge Colin Joliat af Boozist, Der er en tid og sted for at dreje en barens citrus kile ind i en Mundbeskyttelse â €”aldrig og intetsteds. Det ville være perfekt passende i et dyk bar, men du må under ingen omstændigheder sætte HåndHoldt frugt fra en dykke bar i munden, sagde han.

Hendes ræsonnement hviler på tre begreber. En, hvem ved hvor længe den garniture har siddet rundt? To, der ved, hvor mange mennesker har rørt det en €”og om deres hænder var rene? Tre, hvis du kommer til at grave rundt i din drink med hænderne, har du vaskede dem for nylig, eller har du bare snuppe en flok af de offentlige dørhåndtag og kontanter med disse fingre?

Hvad med stykker af citrusfrugter i modsætning til peelinger? "Du skal ikke spise citroner og limefrugter, fordi de vil ødelægge dine smagsløg før din næste drink. Du er velkommen til at fuske i orange og ananas selv," sagde Joliat.
Nyankomne

Hvor længe skal kylling kråse tager at tilberede Firstlawcomic

Hvor længe skal kylling kråse tager at tilberede Firstlawcomic

Øjeblikkelig Pot kråse Før Stegning Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste svar Skal du koge lasagnepladerne

Bedste svar Skal du koge lasagnepladerne

Nej, du behøver ikke at parboil lasagne nudler. Du kan bare lagde dem lige ind i panden og bage dem i din sauce. Jeg tror, ​​at tørret pasta kommer

Bratwurst Stuvet med Sauerkraut

Bratwurst Stuvet med Sauerkraut

Få Bratwurst Stuvet med Sauerkraut Opskrift fra Food Network

Hurtig svar Sådan koger tørre Black Eyed Peas

Hurtig svar Sådan koger tørre Black Eyed Peas

Langsom komfur tørrede Blackeyed ærter ikke behov iblødsætning.

Sådan bake kartofler, yams og søde kartofler

Sådan bake kartofler, yams og søde kartofler

Lær hvordan man laver bagt søde kartofler 5 måder. Vi har metoder til bagning af dem i ovnen, mikrobølgeovn, crock pot, instant potten eller luftfrit.

Den perfekte hamburger sauce

Den perfekte hamburger sauce

Leder du efter en simpel opskrift med en intens smokey smag. Prøv denne opskrift med soja og worcestershire sauce.

Kartoffelmos med hud

Kartoffelmos med hud

Hvad er de bedste kartofler til Mæskning Tja, det afhænger

Sådan laver du grise i et tæppe

Sådan laver du grise i et tæppe

Grise i et tæppe mini hotdogs

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Tilsæt sprinkler Efter bagning kan du bruge frosting eller en ægvask til at få sprinkler til at holde sig til bagte cookies. Uanset hvilken metode du bruger, start med cookies, der har afkølet helt. Top cookies med frosting hjemmelavet eller købt, der er blødt, men ikke for løbende.

Nyankomne

Frugt Opbevaring og modning Tips FruitGuys

Lær mere

Ofte set

Har du brug for at sprøjte en panini presse

Har du brug for at sprøjte en panini presse

Selv om det er vigtigt at sørge for grillen er grundigt rengjort og skrubbet, at nogen rengøring en panini presse nødvendigvis være forsigtig med ikke at beskadige ...

Hvordan at skære slim i Bhindi Okra Lady Finger

Hvordan at skære slim i Bhindi Okra Lady Finger

Mens okra slim har dog sit formål, især når fortykkelse gumbo, kan det undgås nemt. Bare følg disse protips fra vores test køkken.

Sådan Smoke Tyrkiet Legs

Sådan Smoke Tyrkiet Legs

Mary Berry uddannet på The Cordon Bleu i Paris og Bath School of Home Economics. I de svingende 60'erne blev hun madlavning redaktør af Housewife magasin, efterfulgt af ideelle hjem magasin.

Kylling Yucca Empanada Opskrift af velsmagende

Kylling Yucca Empanada Opskrift af velsmagende

Lær, hvordan du koger Yucca Root i et par nemme trin på ovnen. Yucca bruges på samme måde som kartofler i etnisk køkken over hele verden.

Denne browser understøttes ikke længere

Denne browser understøttes ikke længere

Brug af GigareCipes.com Du kan se videoopskrifter til enhver skål verden over, udforske nye trends i køkkenet og forstå let, hvordan man bliver en rigtig kok

Ernæringsmæssige Pearl Eating FishHow Low kan du gå

Ernæringsmæssige Pearl Eating FishHow Low kan du gå

Endelig en diæt Specifikt for mennesker med GERD acid reflux Finding lækker mad, der plejer årsag acid reflux flareups kan være en udfordring. Med Dr. Gourmet kostplan for mennesker med GERD Acid reflux kan du spise sundt, opretholde en sund vægt, og spise god mad uden

Dr. Oetker Natural Vanilla Extract 6x95ml

Dr. Oetker Natural Vanilla Extract 6x95ml

En producent er rettet mod halal markedet med sin alkoholfrie vanille ekstrakt.

Dr. Etker Madagascan Vanilla Extract 35ml

Dr. Etker Madagascan Vanilla Extract 35ml

Dr. Oetker Vanilla Sugar 8 g

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.