Den bedste hvide thailandske kylling chili god sorgskok

Hej venner! Godt nytår! Det har været et minut ... Jeg blev så syg over ferieferien og Ive siden ramte en mur i denne graviditet hvor alt jeg virkelig vil gøre er at ligge rundt. Så jeg forsøger svært at finde min motivation for at få tingene gjort, før disse babyer kommer. Og forhåbentlig , jeg vil ikke helt falde fra blogosfærens overflade, når de gør det. Jeg har nogle sjove ting, der kommer, så hold dig opdateret før deres ankomst, så hold dig opdateret. Og jeg mønster op for energien for at gøre denne kokosnød lime hvid kylling chili tidligere i denne uge, og så mange af jer spurgte, hvor opskriften var. Det har været i mit instagram foder, fordi det er sådan. ang. Asy, men mange af jer kom her for det. Så her er det!

Det har været regnfuldt og koldt her i denne uge oooh, måske det er derfor, at jeg har været doven, så det er perfekt til nogen i det tykke af koldt vejr. Dens alvorligt lavet med ligesom seks eller syv ingredienser - kokosmælk, salsa verde, hvide bønner, majs, kylling, lime og et par krydderier! Det er det! Jeg elsker antydning af kokosnød og lime det har! Â

Okay, så jeg er helt klar over, at der er tusindvis af hvide kylling chili opskrifter derude. Alle har deres favorit, ikke? Nå denne er min! Tilpasset lidt fra en gammel familieopskrift, denne version er lettet op lidt, men uden ofre nogen af ​​den tykke cremet tekstur eller smag.

Pakket med hvide bønner, bidder af kylling, veggies og varmt spidskompleks, denne chili er hjemlig og trøstende og rammer altid stedet. Jeg Lyset det op lidt ved at erstatte Lite Coconutmælk til tung fløde og dets perfekte. Dette er sådan en stor bytte. F Youre forsøger at skære ud mælke eller forarbejdede fødevarer, brug kokosmælk i dine cremetupper. Du vil ikke mærke en forskel i smag!

Med sæsonen skiftende at falde, er jeg craving supper og chili konstant! Selvom jeg elsker suppe nok til at spise det hele året rundt, er det især tilfredsstillende, når vejret køler ned. Jeg har mange opskrifter på rotation, som jeg laver frem til frokost i løbet af ugen, herunder denne detox gurkemeje veggie suppe og vegetarisk lentil chili.

Dette er mine yndlingsglasuppeskåle til måltidspræpning og Portioning Out frokostpakke af suppe. Desværre er denne hvide kylling chili normalt sidst længe nok til frokost rester - min familie fortærer det hver gang!

Når jeg tænker på chili, tænker jeg på hygge. Jeg kan ikke tænke på noget, der er mere perfekt til at lave i en langsom komfur end en stor chili. Nå, måske min langsomme komfur italiensk oksekød gryderet. Men en chili er et nært sekund! Der er så mange typer af chilier.

Så min all-time nye yndlings ting at have simmering væk er denne langsomme komfur hvid kylling chili. Når efteråret er endelig banker på din dør eller din midt i en kold vinter, er dette din nye favorit no-fuss middag. Hvem laver jeg sjov? Jeg ville gøre dette selv om sommeren!

Hvilke ingredienser er nødvendige for at gøre langsom komfur hvid kylling chili?

Når du er klar til at tjene, top denne dårlige dreng off med alle dine foretrukne toppings tortilla chips, cilantro, creme creme, rødløg, avocado skiver og lime kiler. Men for mig, personligt, har jeg bare brug for en pose tortilla chips til dipping.

Hvad har du brug for at lave langsom komfur hvid kylling chili?

Når du har samlet alle dine ingredienser, bliver det hele tilføjet til den langsomme komfur. Jeg gør det til tider, og hvis jeg har tid, kan jeg godt lide hurtig prep kylling i en stegepande. Det er en ide at give kyllingen en lille farve før i den går i den langsomme komfur. Derefter bliver det hele tilføjet til den langsomme komfur.

Jeg vil dele to versioner af denne fantastiske chili, den første er min mejerifri version. Utroligt nok er kokosmælken en stor mejeriumstatning. Det er ikke så cremet, men det smager rigtig godt! Jeg forsøger at få min kokosmælk til omkring 1. 0 a dåse. Ams Club sælger deres kokosmælk til 1. 9 per dåse. Men du er nødt til at få 8 og undertiden købe bulk ISNT i budgettet. Jeg har en hel teori om at købe bulk, der kan overraske dig. Det er ikke altid omkostningseffektivt at købe i bulk. Store familier overalt blot faldt til gulvet. Syg forklare senere. Der kan være gode tilbud på kokosmælk på andre butikker. Jeg vil sige dette, gør brandet gør en forskel. Hvis du vælger Kroger mærke det plejer være så cremet og aldrig få den lite kokosmælk til denne opskrift. eller nogensinde!

Når løgene bliver gennemsigtige, tilsæt de grønne chiles. Efter løg og chili koge i et par minutter tilsættes 2 spsk mel. Tilsæt derefter bouillon og fortsætte med at følge anvisningerne ovenfor.

Hvis du ender med at gøre dette, og kærlige det, tage et billede og tag mig onInstagram! Id elsker at se dine versioner af mine opskrifter! Og velkommen til at bedømme det ned under i kommentar sektionen. Jeg ville virkelig sætte pris på det!

Dagens måltid prep opskrift vil ændre den måde, du føler om chilis og supper. Typisk du tjene chilis og supper i løbet af efteråret og vintermånederne, og du stadig kan. Men vores White Chicken Chili måltid prep opskrift kan og bør serveres hele året rundt! Den forfriskende og aromatiske smag og farverige præsentation er øverste grunde til at give denne chili måltid prep opskrift en hvirvel.

Har du nogensinde haft sidesten rotisserie kylling? Normalt alle thats venstre er den hvide kød / kyllingebryst. Forhåbentlig youve blevet frysning og lagring af, at kød, fordi youll behov, at der for denne opskrift. Hvis du ikke har været at spare sidesten hvidt kød, Dont bånd. Du kan nemt gøre strimlet kylling i en crockpot eller på stovetop. Alt du skal gøre er at tilberede kyllingebryst og sønderdele det. Når du har din strimlet kylling klar, dykke lige på i denne hurtig og nem chili måltid prep opskrift! Â

Hvor længe vil hvid kylling chili sidste til?

Din kogt chili måltid prep opskrift vil vare op til 4 dage i køleskabet. Kogt Hvid kylling Chili bør ikke udelades i mere end 2 timer. For optimal friskhed, opbevares i et glas eller plast lufttæt beholder efter kogning og afkøling.

Can hvid kylling chili fryses?

Det sikker kan! Frysning partier af chili og suppe er det smart ting at gøre for at spare tid og penge. Store Hvide Kylling Chili i lufttætte beholdere eller tunge fryseposer. Chili vil holde sin smag i op til 6 måneder i fryseren. Når du er klar til at nyde din chili måltid prep opskrift igen, tø det ud i køleskabet og genopvarmning. Hvid kylling Chili vil vare yderligere 3 til 4 dage i køleskabet efter sin optøet.

Hvid kylling Chili er hurtig og nem at lave. Start med at sautering grøntsagerne i en samlet tid på 9 minutter. Saut peberfrugt, selleri, og løg først. Brug en 4-Quart gryde eller hollandsk ovn over medium-høj varme med avocadoolie. Saut i 7 minutter, tilsæt derefter hvidløg, krydderurter, havsalt, og cayennepeber. Saut i yderligere 2 minutter.

Når du er færdig sautering og alt lugter virkelig god, røre i kylling bouillon og limesaft. Koge. Når kogt, reducere bouillon og vegetabilske blanding til middel varme og ulme i 10 minutter. Rør kylling og kokosmælk efter ulmende. Kog chili i yderligere 5 minutter. Efter den sidste del af madlavning, din Hvid kylling Chili er færdig og klar til opbevaring. Efficient at super nemt?

Sådan portion hvid kylling chili?

Grab fire måltid prep containere og opdele din chili i hver enkelt. Pynt hver servering med koriander, hakket rødløg, jalapeos, og Pepitas. Opbevar hver portion i køleskabet og ser frem til en rig og cremet tilfredsstillende måltid for de næste fire dage! Perfekt til en frokostpause i løbet af en travl dag eller let middag efter at gøre alle de ting.
Nyankomne

Find og del hver dag Torre de Mariscos Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og del hver dag Torre de Mariscos Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og del hver dag Torre de Mariscos Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Tapas Iberico skinke, Torsk Fish Dip, Hvid Ansjos med Tomater Billede af Boira, Gerona Tripadvisor

Tapas Iberico skinke, Torsk Fish Dip, Hvid Ansjos med Tomater Billede af Boira, Gerona Tripadvisor

Hvis du ønsker et måltid, der vil tantalize smagsløgene og er let at lave, så prøv denne opskrift til mantecato Torsk. Det er ikke kun en stor skål, men har nutrientrich ingredienser til et sundt måltid. Denne ret er perfekt til en intim familie middag eller en brunch med venner. Vi håber, du og din

Torsk fisk med citron Kapers sauce opskrift

Torsk fisk med citron Kapers sauce opskrift

Torskefilet med Caper Butter

Maple Date Walnut Kaffekage

Maple Date Walnut Kaffekage

Nyd Doles Recipe til mandel dato kaffekage. Udforsk denne opskrift og mange flere på den nye Dole Sunshine-websted, hvor friske kreationer aldrig er langt væk

Chokolade Kaffe Bundt Cake

Chokolade Kaffe Bundt Cake

Disse mini kokos og kaffe bundt kager er en dekadent, hurtig og enkel kage perfekt til eftermiddagste eller dessert.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Et stykke klassisk kaffe og valnødlagskage dækket med et lag af cremet kaffe buttercream frosting er den perfekte teattime behandler.

Morning Joe Spred frisklavet Karmalize. E.

Morning Joe Spred frisklavet Karmalize. E.

Glatte kaffe smør fløde dækker lag af hvid og chokoladekage med kaffe smør fløde og en antydning af abrikos spændet mellem. Bemærk Alle smør flødekager kan bestilles uden hindbær eller abrikos spredning

Kalorier i sort kaffe hvordan det hjælper med at kaste ekstra kilo

Kalorier i sort kaffe hvordan det hjælper med at kaste ekstra kilo

Antallet af kalorier i kaffe kan overraske dig. Find ud af, hvor mange du måske drikker efter at have tilføjet mælk, fløde eller sukker.

8 af de bedste kolde kaffecocktails til 2021

8 af de bedste kolde kaffecocktails til 2021

Kaffe og sprut er liv. Men hvad hvis vi ikke kan vælge godt, det er tid til at tilfredsstille vores alkohol- og koffeintrøer med disse kaffecocktailopskrifter.

Nyankomne

Underbrystet Rub Noir

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

En lækker twolayered kaffe kage dækket med en sød kaffe creme frosting og drysset med smeltet chokolade Denne kaffe kage er fugtigt, rig, og så

En overraskende ingrediens gør disse Desserter Irresistible

En overraskende ingrediens gør disse Desserter Irresistible

Disse kaffe og dessert cocktails er perfekt til at afslutte et måltid eller give et tiltrængt løft. Svirret med spænding i løbet af disse opskrifter.

Millionærer Kaffe opskrift

Millionærer Kaffe opskrift

Vind ned en vanvittig uge med denne uge Torsdag nat Cocktail The Harvest Moon cocktail

Bedste Alcoholic Kaffe Cocktail Opskrifter

Bedste Alcoholic Kaffe Cocktail Opskrifter

Hvis du er tænker på at nyde din koffein boost med en lille kick, kan du forsøge at finde ud af hvilken alkohol går bedst med kaffe. Her er 8 ideer.

Black Bean og Espresso Chili

Black Bean og Espresso Chili

Jos Kaffe South Congress Annual Chili cookoff

Tea zone kaffe gelé 7.28 lbs

Tea zone kaffe gelé 7.28 lbs

Kaffejelly er en lækker kaffeflavet kubet gelatine i en tyk kaffefyldt sødet creme. En stor dessert til kaffe elskere det vil helt sikkert tilfredsstille din kærlighed til kaffe.

Kaffe Jelly Chef Eugene Raymundo

Kaffe Jelly Chef Eugene Raymundo

Højkvalitets kaffe gelépirerede gaver og varer. Tshirts, plakater, klistermærker, boligindretning og mere, designet og solgt af uafhængige kunstnere rundt om i verden. Alle ordrer er skræddersyet og mest skib over hele verden inden for 24 timer.

Din guide til Milk Punch Og Cocktail Afklaring Smartblend

Din guide til Milk Punch Og Cocktail Afklaring Smartblend

Kaffe Mælk Punch Mini Donuts Gilmore Girls Style

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Find og dele hverdagen Kaffe Nudge opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.