vegansk fransk løg suppe bagefeen

1. I en stor krukke, saute løg i kop veggie bouillon, indtil de begynder at tage en dybt brun farve. . Tilføj ¼ kop rødvin og hvidløg. . Fortsæt med at brune løgene i ca. 3-5 minutter på lav varme. Tilføj lidt mere bouillon eller vand, hvis det er nødvendigt. Skrab ned i bunden af ​​panden for at frigøre al smag af de karameliserede løg. . Tilføj den anden ¼ kop rødvin og fortsæt med at lave mad i ca. 3-5 minutter. Løgene skal fortsætte med at lave mad ned og blive mørkere brun, men ikke holde fast i bunden af ​​panden.

1. Varm 1 spsk olivenolie over medium varme i en stor suppe eller hollandsk ovn. . Tilsæt løgene, timian, 1 tsk salt og drizzle 1 spsk olivenolie over løgene; Sænk varmen til medium-lav. Løgene kan fylde potten helt, men vil lave ned til omkring deres masse. . Kog afdækket, omrør lejlighedsvis, indtil løgene karameliserer og drej lyset gyldenbrun, ca. 50-60 minutter. . Tilsæt den balsamiske og kog, indtil den absorberes, og løgene er en dybere brun, ca. 15 minutter.

Glad mandag, venner! Efter alle slik har jeg endelig en salig opskrift på dig. Thisvegan fransk løg suppe er salte, lækker og en perfekt hyggelig middag til en kold nat! Rige karameliserede løg er gennemsyret i en rig "oksekød" bouillon og serveret med ristet brød og melet ost på toppen. Denne traditionelle franske skål kan virke fancy, men det er utroligt simpelt og smag udbetalingen er så det værd!

Hvad skal jeg lave fransk løg suppe?

Offentliggørelse: Jeg er en del af Amazon Associates-programmet, og der kan være affilierede links på denne side. Hvis du køber noget via min hjemmeside, vil jeg modtage en lille procentdel af overskuddet uden ekstra omkostninger for dig. Tak for at støtte min blog!

Den klassiske franske løg suppe tager på et sundere twist med denne lækre veganske opskrift lavet med mejerifri ristet ost, vegansk smør og vegetabilsk bouillon. Selvfølgelig er løg store for dig, med antioxidanter, der reducerer betændelse og hjælper med at sænke kolesterolet. Alle ingredienserne er de samme som den traditionelle stil suppe, men med disse sundere swaps, vil du føle dig lettere og mere energisk, end du ville efter at have spist den rigtige ting. Nu behøver du ikke at kompromittere smag for Healthbut i stedet, nyd alle de samme måltider for færre kalorier.

Her er en vegansk på den klassiske franske løg suppe, toppet med skarp brød og smeltet nondairy ost. Oull græder en flod, mens du skærer løgene, men du og din familie eller gæster vil græde tårer af glæde, mens du spiser denne himmelske suppe. Det er også et godt middel til en kold â € "Alle de løg og hvidløg vil gøre dig godt! Denne opskrift hopper over det temmelig unødvendige trin med at bage suppe med brødet i det â € "Som virkelig er det kun brød og ost, der skal bages. Tilpasset fra veganske supper og hjertelige grydere til alle årstider af Nava Atlas.

Skær kort før servering af suppen, skære brødet i-tykke skiver, hvilket tillader 1 eller 2 skiver pr. Servering afhængigt af størrelsen af ​​dine suppeskåle. Bages ved 350 grader F. I 15 minutter, eller indtil tør og skarp, drej skiverne over en gang om halvvejs gennem bagningstiden. Du kan også gøre dette i en brødrister ovn.

Kalorier: 221kcal Carbohydrater: 25G Protein: 4G Fedt: 11G Mættet fedt: 3G Polyunsatureret fedt: 1G monoumættet fedt: 3G natrium: 501mg Kalium: 233 mg Fiber: 4G Sukker: 7g Vitamin A: 11IU vitamin C: 11mg Calcium: 64mg jern: 1mg

Variation: Løgene bliver meget bløde, når de er kogte, så hvis du vil have nogle, der har lidt mere tand til dem i det endelige resultat, sættes til side 2 af de 8 løg. Når suppen er næsten færdig, saut dem i en lille olivenolie over medium varme, omrør ofte, indtil røret med brune pletter her og der. Rør i suppen før servering.

Hjælp det? Det tror jeg. Vi blev ikke syge ofte og vi werent syge for længe. Så i årevis har jeg indarbejdet flere løg i måltiderne i koldsæsonen, og jeg tror, ​​at det gjorde en forskel.

En note om Caramelizing løg: ikke være nervøs, det er nemt. Det tager bare tid. Her er hvordan jeg gør det: Jeg starter med en Sauta © panorere over medium varme og smelte nogle Jorden Balance. Du kan bruge olie eller, hvis du ikke vil have fedt overhovedet, kan du starte med lidt vand. Placer de fint skiverne løg i panden og drys med en knivspids salt.

Denne veganske franske løg suppe opskrift er osteagtig, garlicy og fyldt med smag! Det er den perfekte forretter til enhver middagsfest. Jeg mener hvem der ikke elsker fransk løg suppe?! Ud af alle de franske løg opskrifter er denne må være en crowd favorit, og det er ekstremt nemt at lave veganer! Du behøver kun et par enkle swaps for at få den lækre herby løgne smag, vi alle kender og elsker!

Hvilke ingredienser har jeg brug for til min nemme veganske franske løgesuppe?

Du kan nemt gøre denne suppe uden vin, selvom smagen ikke vil være lige så rig. Tilføj mere vegetabilsk lager, hvis du udelader vinen og sørg for løgene er godt karameliseret , ellers får du ikke nogen god smag ud af din suppe overhovedet. Veganske smør gør hele forskellen. Olivenolie vil fungere fint i en knivspids, men vær venlig, pleeease brug smør, hvis du kan. Den dybde af smag, den giver, er storslået .

Når det kommer til suppe, ironisk nok Jeg har en kærlighed hader Forhold Med det. Jeg elsker suppe, men jeg elsker det kun, når det er hjemmelavet og ikke i en restaurant. Hvis du ikke er en ivrig kok, supper lyd indviklet og trukket ud, men de er ærligt et af de nemmeste begreber at kaste sammen. De er også altid overkommelige og kan nemt laves i bulk, hvilket gør dem til en perfekt mulighed.

Fransk løg suppe er en af ​​de supper, der aldrig bliver gamle, dens nostalgiske, og bare perfekt til enhver sæson! Typisk er denne suppe lavet med oksekød bouillon og toppet med traditionel ost. Skønheden i det er, at du nemt kan lave en vegansk version med bare skifte op en blot et par ingredienser! Hvad er fab om denne nye 2. suppe, er at det pakker endnu mere smag! Uden den traditionelle oksekød bouillon kan smagen være mindre Effictful , men med tilføjelsen af ​​en lille vegansk worcestershire, vin og balsamicy får du en ubesværet smag boost!

Hvad er fab om denne suppe? Alt! Dens hurtige, let, pakket med løg, pakket med smag, overkommelig, lavt kalorieindhold, perf i enhver sæson, kan nemt laves i bulk, og er let min yndlingssuppe!
Nyankomne

Vegetariske potluck opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Vegetariske potluck opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Få og del bedste opskrifter om Vegan potluck opskrifter med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Vegetar langsom komfur opskrifter

Vegetar langsom komfur opskrifter

Let langsom komfur opskrifter for vegetarer og veganere.

Vegetariske tacos med søde kartofler og majs opskrift

Vegetariske tacos med søde kartofler og majs opskrift

Disse veggie tacos er en 20 minutters weeknight middag, at selv kød spise vil elske. De er lavet med sauteed veggies og sorte bønner.

Nem Vegetarisk Tortilla Soup

Nem Vegetarisk Tortilla Soup

Chunky ristede poblanos i denne Sund Tortilla Soup. Del dette let mexicanske vegetarisk suppe med sprøde tortilla strimler

Marineret venison koteletter

Marineret venison koteletter

Venison Marinade Opskrift UK med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Let venison gryder langsomt kogt til perfektion gourmet mum

Let venison gryder langsomt kogt til perfektion gourmet mum

Lækre, hjertelig og nærende venison gryderet er pakket med smag og vil bringe dig varme og tilfredshed i de kolde vintermåneder.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvad skal man gøre med strimlet kylling Vi er skyld rundet op vores nemme sunde ituskårne kylling opskrifter info om ituskårne kylling kalorier og ernæring.

Hot Bacon Sennep spinat salat

Hot Bacon Sennep spinat salat

Wilted spinat salat med varm Bacon Dressing opskrift Quick .... forvasket Baby spinat og velsmagende dressing

Løg tærte eller Zwiebelkuchen TeaWea ost tærte

Løg tærte eller Zwiebelkuchen TeaWea ost tærte

Denne løg tærte er lavet med bacon og en virkelig stor mængde af løg Det smager bedst lunken med et glas vin eller en friskpresset druesaft.

Nyankomne

Sådan Eat Raw Hvidløg og hvorfor du måske ønsker at

Lær mere

Ofte set

Hvidløg Toksicitet og kæledyr

Hvidløg Toksicitet og kæledyr

Arm dig selv med disse triedandtrue tipsforstopping en almindelig forkølelse i dens spor fra Health forfattere og redaktører.

Blackened laks med avocado agurk salsa hvad er gaby madlavning

Blackened laks med avocado agurk salsa hvad er gaby madlavning

Få hyggeligt og bust ud din crockpot til disse veganske langsomt komfur opskrifter varme op med masser af hjertelig vegansk chili, supper selv havregryn.

Alle opskrifter Sloppy Joes bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Alle opskrifter Sloppy Joes bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Alle opskrifter Sloppy Joes bedste opskrifter og relaterede opskrifter

EatingWell skaldyr

EatingWell skaldyr

Cooperative Extension Food Health

14 Easy Chicken lår opskrifter til store familie middage

14 Easy Chicken lår opskrifter til store familie middage

Lav kalorieindhold kylling lår middag opskrifter

Pineapple Blueberry Dump Cake og glæder i Small Town Life

Pineapple Blueberry Dump Cake og glæder i Small Town Life

Vi elsker disse fruitforward morgenmad, snacks og desserter, der lader årstidens bær glans. Opskrifter som vores LemonBlueberry Dump Cake og Citron Timian Blueberry Granita make forfriskende, at sunde godbidder nyde på en varm dag.

Efterår grøntsagssuppe

Efterår grøntsagssuppe

Opskrifter som vores lastede sorte bønne nacho suppe og stegt rød peber suppe med kikærter er sunde, velsmagende supper, der parrer godt med din yndlingsside salat. Kig efter en suppe, der ikke indeholder mere end 450 mg natrium pr. Portion.

Find hurtigt opskrifter fra dine foretrukne nuværende BBC-programmer, eller gennemse arkivet af BBC opskrifter fra shows gået.

Find hurtigt opskrifter fra dine foretrukne nuværende BBC-programmer, eller gennemse arkivet af BBC opskrifter fra shows gået.

Find hurtigt opskrifter fra dine foretrukne nuværende BBC-programmer, eller gennemse arkivet af BBC opskrifter fra shows gået.

Kalorier i Eckrich Jalapeno Cheddar Røget pølse og Ernæring Fakta

Kalorier i Eckrich Jalapeno Cheddar Røget pølse og Ernæring Fakta

Jalapeno Cheddar Pølse Texas opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.