Top 25 mest populære italienske fødevarer retter kokke blyant

Der er nogle historier, der er relevante for mytologi, der har det, at den græske gud, der hedder Vulcan, designet en enhed, der lavede tråde af dej den første spaghetti! Hvis historien ikke kan få dig til at tro på den magiske kraft i den populære italienske pasta, ved jeg ikke, hvad der kan.

Den mest traditionelle romerske pasta har en ganske krydret tone om det. Penne all'Arrabbiata skylder al sin berømmelse til sin sapid sauce. Det omfatter hvidløg, tomater, olivenolie, rød chili peber og persille. Ikke rabat chili peber ellers ender du med en ikke-arrabbiata pasta. Du er fri til at handle penne med Ziti Rigati eller Rigatoni pastaer. Før jeg glemmer, kan pastaen betyde vred på italiensk, men det har bare et krydret spark om det, intet seriøst!

Holde væk fra overdrivelse, carbonara betragtes som en af ​​de mest dyrebare italienske egenskaber! De er faktisk forspændt om originaliteten af ​​denne italienske ret kvittering og overveje at lave en plade af Carbonara ifølge sin oprindelige kvittering som en respekt for deres traditioner. Hvad er denne originale kvittering? Hold sausen begrænset til ingredienserne og gør det ikke for cremet! Til saucen tager du den klassiske blanding af hærdet svinekød og ost og tilsæt nok rigeligt æg til at skabe saucen, og derefter lave den i den resterende varme af pastaen. God appetit!

Første ting først, pasta er bedre end sex! Lad os nu overveje, hvad med navnet pasta puttanesca? Der er næsten ingen konkret forklaring på, hvorfor en pasta skal være relateret til prostitution! Puttanesca, som oversætter omtrent til "Lady of the Night", er simpelthen en sauce udarbejdet ved at kombinere ansjos, kapers, oliven og andre ingrediens-af valg som hvidløg, rød peberflager, chili peber og tomater. Der er dog en god chance, at det måske har haft noget at gøre med alt, der foregik under anden verdenskrig, hvor prostitution i Italien ikke var virkelig en gerning af umoral, men en patriotisme.

Listen over alle mundvandende pasta Italianos kan fortsætte til at forme en tome! Men vores uheldige begrænsede tid efterlader os selektive med de få navne. Hvad tror du, når du tænker på den bedste italienske pastaplade? For mig, selv en pasta fazool forlader mig at råbe, Madonna! Â

Pasta Alla Norma er det perfekte eksempel på, hvordan enkelhed kan føre til perfektion. Alt, der går ind i forbindingen til denne pasta skålen, er tomater, ricotta, basilikum og hovedbestanddelen, aubergine. Som påpeget af den lokale, blev denne pasta opkaldt efter en opera af den berømte komponist Giacomo Puccini.

Lasagne er nu en hæftning i husholdninger over hele verden. Du kan finde den i restauranter, caféer og endda supermarkeder, frosne og klar til at tage hjem. De sælger også Lasagna ark i supermarkederne, fordi hvem har tid til at lave deres pasta fra ridse længere?

Metodologi: Dette er en liste over de mest populære pasta retter i hver stat, ifølge Yelp. Vi identificerede først virksomhederne i restauranten og fødevarekategorier med en stor koncentration af anmeldelser med nævner af "pasta." Når restauranten med det højeste antal vurderinger blev valgt, bestemte vi den mest populære pasta skål efter total volumen af ​​anmeldelser og stjerneklassifikationer. Hvis nogen af ​​disse retter inspirerer dig til at blive lunkraft i køkkenet, skal du prøve nogen af ​​de 100 nemmeste opskrifter, du kan lave.

Hvem siger, at du ikke kan have pasta til morgenmad? Åben siden 2009, denne Birmingham Italian favorit serverer en unik morgenmad pasta skålenâ € "cremet nudler med bacon og broccoli toppet med et stegt æg. "Nogle af de bedste pasta jeg nogensinde har spist, og jeg er ikke en stor pasta fan! God tekstur, lækker smag. Det var så godt, jeg trang det dage senere og bestilte det igen," skriver en tilfreds protektor.

For autentisk italiensk billetpris skal du sørge for at stoppe ved Sorrento's. Denne fan-favorit har serveret Anchorage locals og besøgende i over 40 år. Kendt som go-to for lækre pasta retter, vil du gerne prøve Fettuccine Arrabiata med Scampi. Du kan takke os senere!

Hjemmelavet pasta og friske kødboller? Tæl os ind. Den sicilianske slagter tilbyder forhøjet tager på en række sicilianske hæfteklammer. Forkæl dig i pasta al forno 'siciliana' med minikødboller til den ultimative italienske oplevelse.

Oprindeligt grundlagt i 1949, er dette familieejede italienske favorit stadig har kunder drømmer om deres krydrede retter. Min ven fik skaldyr fettuccine, som var fantastisk, må jeg indrømme. Jeg havde Hovedretter misundelse, indrømmer en ærlig Yelp korrekturlæser.

Siden åbningen i 2022, Pasta Sisters har allerede gjort et navn for sig selv i City of Angels. Servering op hjemmelavet pasta, gnocchi, og italiensk mad, vil du have en hård tid plukke bare ét element på menuen. Med hensyn til stjernen i showet? "The porcini svampe pappardelle er spektakulære. Saucen har en meget umami smag, men er ikke alt for overvældende. Så godt!" skriver en begejstret anmelder.

Pasta elsker? Seafood elsker? Hvis det er tilfældet, kan Angelos Taverna bare være din foretrukne italiensk måltid endnu. Prøve friske fiske- og skaldyrsretter kan lide hvidvin og hvidløg muslinger mens noshing på dekadente speciale pasta. Kunderne kan ikke få nok af håndlavede pasta retter som den berømte pappardelle bolognese, en prøvet og sande familie opskrift, der har begejstret kunder i over over 40 år.

Lad dig ikke narre af den afslappede miljø på Scalessa'sthe autentiske italienske retter er fortræffelig. Uanset om du leder efter et familievenligt frokoststed eller en lav-key dato nat destination, denne old-school italienske køkken har noget for enhver smag. Prøv den cremede polyethylen alla vodka til din pasta Hovedretter, og top off natten med deres dekadente smør kage til dessert.

Hos Pane Vino, hvad du ser, er hvad du Geta €”bogstaveligt. Med pasta lavet frisk i vinduet, er der ingen spørgsmålstegn ved kvaliteten af dine retter. Prøv deres øverste fad af spaghetti alla ruota, udarbejdet i et gigantisk ost hjul og tjente rørsystemer varmt.

Vi fejrede vores jubilæum, og jeg besluttede at prøve spaghetti alla ruota, som er den specialitet af huset. Lad mig blot sige, jeg stadig drømmer om denne skål til dato, skriver en tilfreds protektor.

Hvis du leder efter et forhøjet italiensk oplevelse, ser ikke videre end Pasta da Pulcinella ligger i hjertet af Midtown. Prøv kokkens signatur dishtortelli di mele. Denne herlige Hovedretter funktioner ravioli fyldt med Granny Smith æbler, pølse, og Parmigiano toppet med brunt smør og salvie. Er din mund vanding endnu?

Vil du gøre din rejse til Maui endnu mere misundelse-værdig? Så skal du betale et besøg til Sale Pepe i Lahaina. Elsket af lokale og besøgende, denne autentiske italiensk spisested giver forhøjet tager på dine foretrukne pasta og pizzaer. Sørg for at prøve den fan-favorit, blæksprutte blæk pasta med muslinger til den ultimative kystnære oplevelse.

Med over 18 pastaretter at vælge imellem, plukke en favorit én lyder som en umulig opgave. Stadig, den ene stiger til topthe hus signatur farfalle pollo. Med grillet kylling, soltørrede tomater, champignon og frisk fløde sauce, kan selv de mest kræsne spisere ikke gå galt.

Dette uden dikkedarer italienske joint forstår at piske dine klassiske toscanske favoritter. Hvis du er klar til nogle krydderi, pasta diablo entre har kunder omfavne varmen. Serveres i en krydret tomat flødesauce, kan du nyde denne parabol som den er, eller tilføj grillet kylling eller rejer til ekstra protein.

Træd ind Napoli Italian Eatery, og du vil sige vi er ikke i Kansas længere. Med autentiske italienske ingredienser og Napoli-inspirerede rustikke billetpris, vil dine smagsløg blive transporteret til kysten i Napoli. Den cremede kylling marsala skiller sig ud som stjernen i showet, og glem ikke at afhente en cannoli eller tiramisu til dessert.

Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at jeg spiste hver sidste bid af min pasta bolognese og måtte sidde på mine hænder indtil min plade blev ryddet, så jeg ikke afhente pladen at slikke den ren. Det var så god, skriver en tilfreds kunde.

Bedste italienske opskrifter-Det ville ikke være en exaggerationto sige, at Indien elsker sin pizzaer, pasta og risotto, selv om det betyder det at give de autentiske italienske retter vores egen desi tadka. talian mad er en af de få globale køkkener at inderne er virkelig besat med. Italianfood jævnligt funktioner på spiseborde i de fleste byområder indiske husstande, og oftere end ikke, vi falder tilbage på pasta, pizzaer og risotto at tilfredsstille vores trang til et godt måltid. Der er så mange sorter at vælge blandt italienske retter i grønt eller ikke-veg, fra når det kommer til pasta - polyethylen, lasagne, spaghetti, makaroni, tagliatelle og ravioli blandt andre - at man kan kaste dem i talrige saucer, krydderurter, grøntsager og kød og nyde et solidt måltid. Hjemmelavede pizzaer er også en favorit mulighed for en hurtig måltid under spil nætter eller familie sammenkomster.

Her areour bedste italienske opskrifter, der spænder fra focaccia brød til en lækker tiramisu og mere buon appetito!

Intet som en frisk tomat salat i somre! En stor antipasto bid at starte dit måltid med. Denne kombination af saftige tomater og mozzarella ost salat toppet med frisk gjort pesto sauceis en distinkt alligevel enkel. Det giver et twist til den klassiske caprese salat.

Panzenella er en toscansk brødsalat, ideel til sommer. Det følger ikke en bestemt opskrift, men de to ingredienser, der ikke ændrer, er tomater og brød. Denne salat er fantastisk med et kølet glas prosecco og masser af solskin!

Fancy en pipning hot pizza, frisk ud af ovnen? Opret en hjemme! Margherita Pizza er for mange det sande italienske flag. En af de mest elskede italienske retter, det tager bare et par enkle ingredienser, og du får sindssygt lækre resultater! Du kan bare ikke gå galt med den tomat, basilikum og frisk mozzarella combo.

En pladefuld buttery risotto med godhed af svampe. En sund skål med champignon risotto har fordele mere end du kan tænke. En stor kilde til protein, kraftig antioxidant og har endda kræftfremkaldende egenskaber. Denne Risotto opskrift med svampe er en lækker opskrift udover at være let og hurtig! Fantastisk at fodre en sulten Horde!

Dette er den mest grundlæggende og enkleste kogte pasta sauce, derfor er det benchmark for en god italiensk hjemskok. Denne ene både er blandt deoriginalitaliske opskrifter af pasta. Nem og hurtig, denne pasta opskrift kan laves under en halv time. Serveres som en morgenmad, pakke til barns tiffin eller nyd som en aften snack. Du kan endda lave mad til en afslappet og lazydinner og parre det med rødvin.

Afslut dine måltider, den italienske måde! Panna Cotaisdessert er lavet med gelatine, fløde og mælk. Kølet og serveret med hakket pistacienødder Garnishing . Panna Cotta, på italiensk, betyder 'kogte creme.' Dette er en meget nem og hurtig dessert at forberede sig på en fest derhjemme. Med bare en håndfuld ingredienser, kan du få denne italienske delikatesse og nyde væk!

Et land rig på varme, kunst, musik, historie, og helt sikkert også køkken: Smuk Italien er kendt verden over for sine ekstraordinære kulinariske lækkerier et land, der tilbyder retter, der er værdsat af hele kloden, unik og Ubestemt .

Hvem kender ikke pizza, lasagne, spaghetti eller gelato? Disse og mange andre er blandt de lækre fødevarer, der blev født i Italien og værdsættes overalt. Lad os opdage de vigtigste italienske fødevarer, en gastronomisk rejse gennem denne boot-formet halvøen fra nord til syd, til lyden af ​​en gaffel til at våd din appetit.

Opskriften er ændret lidt gennem årene og omfatter nu bacon, æggeblomme og ost. I den italienske hovedstad spiser de også bucatini al cacio e pepe lavet med bare smør, peber og pecorino ost. Hemmeligheden er at blande dem på de rigtige tidspunkter. En anden berømt pasta skål er penne alarrabbiatapasta med en krydret tomatsauce.

I dag er verdens pasta dag den carbiest, ostekig dag i fødekalenderen. For at fejre Italiens fineste eksport har vi samlet et par af vores foretrukne pasta retter, som vi har spist for nylig i London restauranter for at inspirere din middag Beslutninger .

Diciannove, Blackfriarsfor One Day, Italian Restaurant Diciannove, der ligger i Crowne Plaza Hotel i Blackfriars, vil tilbyde Carbonara i et halvt parmesanhjul. Skålen har brug for lille forklaring, kan vi spise vores pasta ud af et parmesanhjul hver dag venligst?

Paesan, Exmouth Market Når vi fik sendt en levering af Paesan for at prøve, var det gafler ved daggry for at få fat i en smag. Vi fik at prøve kødboller og courgette, kirsebær tomater og basilikum. Ved 5 en kasse til frokost kommer disse retter stærkt anbefales. En meget glad frokosttid ja.

Padella, Borough Marketon Radaren i hver Foodie, Padella er en lille restaurant, der tjener nogle af de mest enkle men fantastiske pasta. Deres Cacio E Pepe udvikler sig noget af en kult, der følger og fortjener, så det er Mouthwateringly Enkel. Vi råder dig til at gå sulten og bestille to retter. Du skal ikke bekymre dig om tilsyneladende grådige, med pasta dette gode, alle andre gør det også.

Cafe Murano, Covent Gardenboth Vores digitale indholdsredaktør Lisa og vores digitale indholdsproducent Hannah elsker den friske pasta på Angela Hartnett's Cafe Murano. Det er alt lavet frisk hver dag, de har en fuld menu på restauranten og sælger frisk pasta og saucer på deres otimate Little Cafe ved siden af. Kaninen Tagliatelle På Cafe Murano er en af ​​Hannahs favoritter; Meget enkel, men virkelig god smag.

Efter min mening, bucatini amatriciana er den perfekte pasta, sagde Dall'Erta. Den pancetta giver lidt antydning af smokiness, den Sauta © ed løg giver et strejf af sødme, og tomatsauce bringer det hele sammen.
Nyankomne

50 Easy Pasta Opskrifter til den perfekte Weeknight Dinner

50 Easy Pasta Opskrifter til den perfekte Weeknight Dinner

Pasta. En ingrediens eller et fad Uanset hvad, vi elsker det, og dens basis for mange af vores nemme midtugen måltider, med et par mere udfordrende ideer, hvis du har lyst

Sous Vide Peach Moonshine opskrift

Sous Vide Peach Moonshine opskrift

Lav en fersken skomager måneskin med friske ferskner infunderes med kanel. Lad det sidde og nyd al den smag og nyde over is.

Hvid eller hvede bedste peanut buttertojelly ratio Sådan gør du den perfekte PBJ Sandwich, ifølge eksperter

Hvid eller hvede bedste peanut buttertojelly ratio Sådan gør du den perfekte PBJ Sandwich, ifølge eksperter

Hvem elsker ikke PBJ, når jeg virkelig vil oppe min mor spil, bringer jeg ud den grillede jordnøddesmør gelé sandwich til sejren.

Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Vi kan ikke sige, at det vil afslutte debatten for evigt, men den nyeste kamp over, hvem der gør den bedste Philly Cheesesteak, har en ny Victor.

Peterboro Traditionel Picnic Basket

Peterboro Traditionel Picnic Basket

Shop online til picnic kurv sæt på Ubuy Indien, en førende eCommerce butik med stor samling af picnickurv sæt til lave priser. Gode tilbud, cashbacks, rabat tilbud hurtig levering option med millioner af produkter til at udforske.

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

De bedste picnic sætter tilbehør til 2021, herunder de bedste picnic kurve og udendørs spisestue sæt til at hæve din park møde ups. Tænk rygsæk picnic sæt og en kurv picnic kurv og du på sporet.

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Nastar er dybest set den rige smøragtig mørdej med hjemmelavet sød ananas marmelade som fyldet. Dens lækre og smuldrende.

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

Ønsker du at købe det bedste pizzelle producent af 2022 Det er vores anbefalede produkter og tilbundsgående anmeldelser baseret på pris, kvalitet, mærke og durablity.

The Living Age

The Living Age

Madlavning et bud og røget oksekød bryst kommer fra at vide, hvordan man vælger den bedste form for oksekød baseret på kvalitet, fedt og mere.

Nyankomne

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

Lær mere

Ofte set

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Bestil online til takeout Sakura Poke skål 2 Protein fra Sakura Japan Salisbury. Servering de bedste japanske i Salisbury, MD.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Her er en opskrift på hvordan man laver den mest fantastiske hjemmelavede popcorn med en enkel gryde på komfuret. Super velsmagende

Badekar Badekar vandhaner Costco

Badekar Badekar vandhaner Costco

For espresso obsessives og vanemæssige cappuccino drikkende, de bedste mælkeskummer er fundamentet til en wellrounded hjem kaffebar. Vi er skyld rundet op nogle af de bedste for alle dine athome latte og flade hvide behov.

De bedste popcorn poppere på 2022

De bedste popcorn poppere på 2022

Uanset om det er en elektrisk, komfuretop eller mikroblæselig model, vil de bedste popcorn-poppere pålideligt vise sig perfekte kerner, og nogle kan endda bruges til andre køkkenopgaver som stegning af kaffe. Fremover finder du en sammenbrud af, hvad hver popper

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

A smokysweet tør rub sikrer, at dette grillet svinemørbrad kommer ud gløderne med en fantastisk skorpe. Skiver op og serveret med en skål af

Let sennep mashed kartoffel

Let sennep mashed kartoffel

Tænk alle spuds er de samme tænker igen. Læs videre for alt hvad du behøver at vide om kartofler og hvordan man vælger de rigtige til din opskrift, finder nye ideer og inspiration med Sainsburys opskrifter.

Amazon. om bønne komfur

Amazon. om bønne komfur

Leder du efter trykkomfur, især til madlavningsbønner, så her er den bedste trykkomfur til bønner med komplet købsvejledning.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.