The Best Liquors at Dump ind i din kaffe på julen Morning

Ah, kan den kedelig af den samme gamle menu hjemsøge enhver café. Måske din café menu brug for nogle friske ideer! Her er fem populære espresso-baserede drikke, som du kan bruge med din favorit ånd eller likør.

Mens dette martini er velsmagende, kan du stort set tilføje Kahla til enhver kaffe opskrift og har Kahla Latte, Kahla Americano, Kahla Espresso, blandt andre. Du kan virkelig sætte fut i din café menu med denne ene!

Hvis du er på udkig efter en varm drik med Kahla likør, kan din bedste valg være den ene og kun en € ”mexicansk kaffe. Dens kaldet mexicanske kaffe, fordi siden af Kahla, bruger vi tequila i denne varme â € ”rigtig varmt â €”kaffe cocktail. Hej Mexico!

Hvad alkohol går godt med kaffe?

Dens en uheldig bivirkning af at blive ældre: Julemorgen begynder at miste sin glans. Heldigvis, da det magiske af Santa aftager, du også nå juridiske drikke alder. Sammentræf? Bestemt ikke. Så mens i din ungdom, ville december 25 medlemsstater er startede med du grave gennem din strømpe og mentalt sortering ud legetøj fra de trøjer, i dag din morgen rutine starter på samme måde som de andre 364 dage af yearâ €”ved at affyre en kop kaffe.

For alle, der allerede foretrækker deres kaffe med mælk eller fløde, Baileysor enhver irsk creme liqueuris et naturligt valg. Du får at lignende mejeri spark, men med en ekstra strejf af boozy irsk whisky. For dem, der fornemmer ekstra spillende, dont være bange for at top ud med en lidt mere whisky til yderligere nedskæringer nogen sødme.

Takket være en forbedring af kvaliteten af kaffe i almindelighed, aromatiseret kaffe Arent så populære som de engang var. Men tilbage i disse flavored kaffe herlighed dage, hasselnød var en af de mest populære tilføjelser ud thereand med god grund. Kastede en hasselnød likør ligesom Frangelico i din kop joe vil minde dig, hvor godt de rige, glatte hasselnød noter runde ud en kaffe kant.

Marmor Distilling Cos Moonlight Expresso Coffee Liqueur modtaget anerkendelser fra Wine Enthusiast samt et 92-punkts rating. Det er destilleret i Colorado og har en 32 ABV. Det er en tyktflydende, sød kaffe likør blandet fra vanilje, vodka, og guatemalanske kaffe, der er bæredygtigt destilleret og aftappet. Du vil betale omkring $ 40 for en 750 ml flaske.

Mr. Black Cold Brew Coffee Liqueur sidder på toppen mange af listerne over bedste kaffe likør, herunder i Distiller. about nummer ét sted. Det er fra Australien og består af en blanding af Arabica kaffe med australsk vodka. Nyd den 25 ABV likør alene eller i en lækker cocktail. Det er ikke overdrevent søde, og det har en dyb og tilfredsstillende kaffe smag og aroma. Du vil betale omkring $ 40 for en 750 ml flaske.

Wine Enthusiast bedømt Galliano Ristretto espresso likør 90 ud af 100 point, hvilket gør dette en flavorful valg. Det er en likør lavet af flere typer af kaffebønner, og det har en 42. ABV. Forvent at betale omkring $ 25 for en 750 ml flaske til en meget espresso-lignende likør.

Tequila elskere, der også nyder kaffe vil elske Patrn XO Cafe, en 35% ABV likør, der kombinerer kaffe og tequila. Anmeldere på Drizly bedømt det 4. ud af 5 stjerner. Det er en tør likør, og det er lige så lækker i cocktails eller nippede lige. Du vil betale omkring $ 25 for en 750 ml flaske.

? Modtagelse af en 93-punkts rating fra Wine Enthusiast og landing på deres Top 100 Ånder 2020 liste, S mrus Kaffe Cream Liqueur er en rom-baserede creme likør med noter af kaffe, cikorie, og kakao. Det er kun 13.% ABV, og det er glat og smagfuld. Du vil betale omkring $ 24 for en 750 ml flaske.

hvad man skal drikke i Italien? de fleste popularitalian alkoholiske kaffe

Mad Bean har fundet en balance i den lille, men voksende kategori ellers kendt som spidse java. Med en ABV på 4. og nok af en kop kaffe rygrad til chef for alkohol og andre ingredienser, dens en model borger i form af balance. Det smager som noget en bartender kunne brygge, så få fat i din favorit glas.

Lavet af kold bryg, denne likør isnt så tung, at det ikke kan nydes pæn. Dens også en stor flaske til at have til din rådighed for spiking din foretrukne kop Joe eller rammer med nogle fløde og drikke efter middagen. Dens boozy, sikker, men ved 25 ABV, dens faktisk helt tæmme fra en blanding synspunkt. Og det er en god tilføjelse til din bar, da det ser lidt ud som en statuesque pingvin.

Hvis du ser dine sundhedsnumre, har Bomani dig dækket. Denne såkaldte kolde buzz indeholder intet sukker, er glutenfri og touts nul carbs og en beskeden 110 kalorier. Der er også en vanilje smagspakke. Sampler Pack leveres med otte dåser og starter ved 32.

Cafe Agaves Line kommer lidt varmt til 12. ABV, så vi foretrækker dem som en weekend sipper eller nightcap. Lavet af mørke stege arabica bønner, kan du forvente en heftier drink, men det er ikke rigtig pleje. Den mørkere tonede kaffe står faktisk op til stigningen i sprut, uden at give nogen uønsket bitterhed.

Over ferien drak jeg en masse god kaffe og en anstændig mængde Bourbon! "I mere end en lejlighed blandede jeg også de to til en dejlig morgencocktail. Dette fik mig til at undre mig over, hvordan man blandede Decaf kaffe og spiritus for at gøre rigtig fantastiske kaffecocktails.

Hvilken alkohol går bedst med Decaf Coffee Rum, Bourbon, Vodka eller Schnapps er alle almindelige tilføjelser til kaffe over hele verden. Ligesom almindelige cocktails regionale påvirkninger form, hvad der blandes i cocktailen. Alkohol tilbyder også evnen til at smag Decaf kaffe på mange unikke måder som Raspberry Vodka eller Peppermint Schnapps.

For mig er fordelene ved at blande decaf med alkohol todkelt. Først kan jeg skabe rigtig unikke og smagfulde drikkevarer. For det andet har en kaffecocktail enten morgen eller nat nogen lejlighed ekstra awesome!

Hvad sker der, når du blander Decaf kaffe og alkohol?

Lad os få det grundlæggende spørgsmål ud af vejen. Hvad sker der, når du blander decaf kaffe og alkohol? Â Ærligt i tilfælde af Decaf meget lidt. En fælles bekymring folk har med at blande kaffe eller virkelig koffein med alkohol er chancen for bivirkninger. Den indlysende, som CDC-rapporterne i dette link, maskerer virkningerne af alkohol med koffeiner Stimulerende Egenskaber.

Er dette virkelig en bekymring for os klassiske decaf drinkers? "Som du måske har læst på mine 42 grunde til at drikke Decaf artikel, har Decaf omkring 97% mindre koffein end almindelig kaffe. Dette løser det første problem, det er usandsynligt, at det er det samme stimulerende virkninger som regelmæssig kaffe blandet med alkohol. Selvom alle er forskellige og hvor følsomme du er til koffein, er meget variabel.

For mig kan jeg drikke decaf om natten og ikke have nogen søvnproblemer. Det samme gælder for min meget følsomme for koffein kone! Tjek min artikel om, vil decaf holde mig vågen for at læse mere om dette emne!

Næste for at adressere CDCS andet punkt på binge drikke og risikabel adfærd på grund af koffein. Jeg tror for en klassisk decaf kaffe Afticionado Som dig er dette lav risiko. De fleste binge-drikkeoplysninger på CDCS-webstedet er fokuseret på gymnasium og college børn. Alkoholisme er en ødelæggende tilstand, og selv små mængder alkohol kan få en person til at spiral ude af kontrol. Som altid drikke ansvarligt og ikke køre eller lave vigtige livsbeslutninger.

Det ud af vejen, lad os tale nogle flere tekniske detaljer om at gøre fantastiske decaf cocktails! Et andet punkt først, jeg vælger at bruge ordet cocktail, selvom det ikke definerer alle disse drikkevarer fra et bartending synspunkt. Som jeg ikke er en bartender, vil jeg ikke forsøge at differentiere alle nuancer, men forsøge at formidle de vigtige punkter i nogle af disse kombinationer.

Den bedste alkohol til brug er den, som du mest nyder! Â Næsten hver alkohol har et bibliotek af opskrifter fra hele verden om, hvordan man laver cocktails. For eksempel er min yndlingsånd Bourbon. Jeg forsøgte et par måder at bruge Bourbon på i min Decaf og min favorit var lige lige i min kaffe med intet andet eller en lille mængde mælk. Det er det. Jeg forsøgte også at lave et decaf varmt toddy, selvom jeg personligt ikke kunne lide det, mere på dette senere!

Hvis du er en alvorlig bartender, kan du ønske andet udstyr, men det er det grundlæggende. Sagen, der overraskede mig mest skriftligt, var denne artikel, hvor meget teknisk viden om spiritus og bartending du har brug for at lave en masse forskellige cocktails! Jeg var nødt til at arbejde på mine tekniske Beskrivelser Så jeg kunne være sikker på, at jeg brugte præcist sprog og ikke forvirrende nogen. Kan du lide hvad der er sambuca? Dens anis aromatiseret alkohol, hvis du ikke vidste det. Eller hvad er en jigger? Som jeg nævnte en kalibreret måleenhed.

Dette er et godt spørgsmål og højt personale baseret på smag. Â Jeg foretrækker Bourbon som jeg nævnte. Jeg nød også virkelig at tilføje vodka, fordi det gav min decaf en punch up især med mørk stege, men overvejede ikke smagen med høj charred eg smag som Bourbon gjorde. Det afhænger virkelig bare af, hvad du er i humør for.

Kaffe og øl eller øl og kaffe?!

Til dem uden for hjemmet bryg eller håndværk brygningsmarked kan dette virke underligt, men det parrer meget godt! Â Med denne concoction siger jeg virkelig parring øl med kaffe og ikke kaffe med øl. Hvad er forskellen, virkelig det menes, når du vil have øl og er interesseret i noget kaffe som. Dette er en stor varm dag, barbequing Nogle Sticky Ribs i baggård type drikke. Det giver også et godt kompliment for de kolde vinterferie måltider, det er skinke ved julemiddag eller vinger på Superbowl ! "Min favorit øl til parret kaffe med er en portier eller stout. Jeg havde en fantastisk blondine kaffe iPA en gang i Portland, Oregan, som jeg stadig drømmer om i dag! Â

Hvad er en hurtig opskrift for at gøre dette? Â Hæld øl, så kaffe. Drikke! Alvorligt fordelene ved at blande din egen kaffeøl ​​kan du ringe til, hvor meget øl eller kaffe du vil have. Jeg vil sige et skudglas af kaffe til en fuld øl er en god start. Og bedst af alt, da du kan bruge nogle velsmagende dechafs, jeg anbefaler her, du behøver ikke bekymre dig om at opholde sig halvdelen af ​​natten efter at have to eller tre af disse!

Der er nogle enkle tricks til at gøre fantastiske drikkevarer opskrift fri! Â Først vælge hvad du vil have en fancy rink noget simpelt, tropisk, frutiy, tung og smokey .. okay fik en ide. Start nu med dit Decaf-valg. Hvis du vil have noget tungt, gå til en mørk stege. Lys og luftig en god medium stege. Bemærk! Jeg har endnu ikke fundet en god let stege decaf, men jeg forsøger stadig! Har brug for nogle hjælpepeciking en kaffe, klik på dette link til vie min 20 bedste decafs post!

Lad os antage, at du valgte en fancy kaffecocktail. Noget som en hvid russina, men med nogle interessante falvors til det. Lad os tage en kop mørk stege, tilføje mælk / creme, nogle bourbon og et stænk af noget som Sambuca. Der går du en fantastisk hvid russisk som at drikke med anis smag for at supplere en mørk stegt kaffe. Ikke dine ting? Intet problem at vælge, hvad du kan lide! Du kunne tilføje i nogle hindbær vodka med tung creme og noget brunt sukker og har en hindbær cheesecake somâ decaf cocktail!

Ønsker en kold cocktail? Hvad med en is, pebermynte schnapps decaf flyde? Â lyd amaxzing, ja, din velkommen! Ok for klasse skole? Hvad med en tung stout med en lys medium stege og et stænk af orange vodka? Â Pointen er, hvad du som du kan blande sammen.

Hvis du har en flok gæster, prøv at ahving en decaf kaffe blandestang med flere spiritus, garnishes, cremer, iscremer, sukkerarter og wee, hvad peple kommer op med. Det kan bare omdanne den næste rutine middagsfest til noget fantastisk!

Nu kender du baggrunden og har nogle ideer om, hvilke typer spiritus der skal bruges, hvordan vælger du dem til at blande sig ind i din kaffe? Â Først vil jeg sige baseret på min forskning og prøvelser, at dette ikke er tid til at bryde Ud af flasken af ​​halvtreds år gamle Bourbon! Â Det er heller ikke tid til at gå til gallon plastkande på salg heller. En midten af ​​vejkvalitetsåndet er vejen at gå. Hvorfor? Â Simpelthen vil du miste de høje ende smag af en virkelig dyr væske i kaffen. Går billig, vil du bemærke alle begrænsninger og mangler i billige spiritus. For ikke at nævne Hovedpine fra billig sprut. Dette gælder især for mig med billige vodka, det skal være et højkvalitets mærke. Jeg forstår ikke hvorfor, men det er den måde, det er!

Hvis du blander med vodka, er hovedpunktet at huske, at du tilføjer vodka for at sparke det op, men ikke tilføje smag. Det er helt sejt, bare vær opmærksom på dit slutmål. Flavoured vodkas kan være en glimrende måde at gøre rigtig unikke drikkekombinationer dog!

Tip: Flavored vodka er en fantastisk måde at tilføje nogle unikke smag til din kaffe uden at tilføje særprægede smag som eg fra Bourbon. De fleste vodka mærker tilbyder en bred vifte af aromatiserede vodkas som hindbær eller vanille.
Nyankomne

Amish Potato Salat Dressing Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Amish Potato Salat Dressing Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Amish Potato Salat Opskrift med 400 kalorier. Inkluderer kartofler, hardboiled æg, mayonnaise, sur creme, gul sennep, sukker, eddike, salt og jordet sort peber.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Den bedste hjemmelavede Apple Pie Opskrift fra Scratch Dette er den bedste hjemmelavede Apple Pie er den bedste Apple Pie Opskrift, du skal finde

Hvordan man laver og Can Applesauce

Hvordan man laver og Can Applesauce

En liste over nogle af de bedste æbler til at bruge til at gøre æblemos herunder McIntosh, Jonathan, Gala, og mere. Instruktioner for at blande andre frugter.

Bedste Arroz Caldo Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Arroz Caldo Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Arroz Caldo Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Automatisk sæbedispensere Bower NYC

Bedste Automatisk sæbedispensere Bower NYC

Manuel vs automater Hvilke Washroom Løsning er bedst

Den bedste espressomaskine for begyndere

Den bedste espressomaskine for begyndere

Bedste Automatisk Sæbedispenser Reddit på salg

Vores team af eksperter har gennemgået den bedste automatiske sæbedispensere til rådighed, så du nemt kan finde den bedste til at holde dig sikker.

Vores team af eksperter har gennemgået den bedste automatiske sæbedispensere til rådighed, så du nemt kan finde den bedste til at holde dig sikker.

Vores team af eksperter har gennemgået den bedste automatiske sæbedispensere til rådighed, så du nemt kan finde den bedste til at holde dig sikker.

50 Bacon Forretter

50 Bacon Forretter

Bacon Appetitvækker halvmåner er små bidder af deliciousness Serveres dem til tailgating, ferie parter eller med et glas vin, de er altid et hit

Bedste Bagel Dip Opskrift Nutrition Beregning

Bedste Bagel Dip Opskrift Nutrition Beregning

Prøv dette lækre alt, men Bagel Dip til jazz op dine veggies. Det er godt til skole frokoster for at sikre, at børnene også kommer i nogle veggies

Nyankomne

BBQ Jackfruit Sandwich Kærlighed og Citroner

Lær mere

Ofte set

Julen 2020 Gaveguide De bedste hjem bar tilbehør

Julen 2020 Gaveguide De bedste hjem bar tilbehør

Løft deres cocktail spil med bæredygtigt gjort bar cart væsentlige. Shop de bedste corporate gaver for 2022 ved Pakket med Formål.

Hvad er den bedste Baskin-Robbins smag

Hvad er den bedste Baskin-Robbins smag

Hertil kommer, er baseret på undersøgelsen, top ti istyper, der gør folk det lykkeligste i rangorden er chokolade. Jamoca Kaffe. Very Berry Strawberry. Rocky Road. Vanilla. Chocolate chip cookie dejen. Mint Chocolate Chip. Chokolade Chip.

Alle Philadelphias Essential Barbecue Samlinger

Alle Philadelphias Essential Barbecue Samlinger

Vi gjorde forskningen, så du ikke behøver at. Cosimos Pizza Cafe and Sweet Lucys Røgeri er på listen. Se, hvilke andre steder gjort klippet.

Hvad er sommeren uden vores berømte ribben?

Hvad er sommeren uden vores berømte ribben?

Hvad er sommeren uden vores berømte ribben?

100 mest populære oksekød retter i verden

100 mest populære oksekød retter i verden

Find nye og spændende måder at tilberede oksekød i dit hjem køkken ved hjælp af hakket kød, chuck stege og bøf, og krydderier fra hele verden.

Beef Mechado, der er to versioner af oksekød mechado det enklere for de to bruger oksekød briskets skåret i servering stykker og den anden metode, som kræver ekstra proces bruger tykke magert oksekød top runde, valset, og bundet med svinefedt indsat i midten .

Beef Mechado, der er to versioner af oksekød mechado det enklere for de to bruger oksekød briskets skåret i servering stykker og den anden metode, som kræver ekstra proces bruger tykke magert oksekød top runde, valset, og bundet med svinefedt indsat i midten .

Beef Mechado, der er to versioner af oksekød mechado det enklere for de to bruger oksekød briskets skåret i servering stykker og den anden metode, som kræver ekstra proces bruger tykke magert oksekød top runde, valset, og bundet med svinefedt indsat i midten .

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Det er svært at top en god øl dej. At vælge den rigtige øl kan være svært, selvom. Her er de bedste øl til at bruge afhængigt af hvilken stil du kan lide.

Øl dampet blåmuslinger med hvidløg Scapes og citron

Øl dampet blåmuslinger med hvidløg Scapes og citron

Hvad skal man drikke med muslinger afhænger af, hvordan de er tilberedt. Her er nogle forslag til klassiske moules marinires, Thai muslinger, fyldte muslinger og mere.

Gazedibles Birria Buzz.

Gazedibles Birria Buzz.

Log ind på Facebook for at begynde at dele og forbinde med dine venner, familie og folk, du kender.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.