Gamle kulinariske traditioner Creamed Løg

Judy Rodgers af San Franciscos legendariske Zuni Cafshares en hjemlig, moderne ferie menu, der indeholder en interessant fyld og en kalkun ristning teknik udviklet til at frigøre kostbar ovn plads. EN

Creamed løg kan være en skræmmende fad til både hjemmet kok og for de spisende gæster sidder ved bordet: dampende lille, gennemsigtig globs af løg flydende i en hvid smøragtig væske. Det kan ikke smager godt, og rejser spørgsmålet om, hvad der er at gå til lyst efter jeg bide i det? Men hvis det gøres rigtigt, creamed løg kombinerer søde og krydrede i en meget klassisk måde. Der er en grund til, at folk spiste denne skål næsten religiøst og hvorfor nogle stadig gør.

Hvis du sad til middag i 1920'erne, du kunne meget vel have været tjent creamed løg sammen med en kødret. Thats fordi creamed løg opstod i England, et område kendt for måltider mættet med kød og kartofler. Men creamed løg findes også andre steder på kontinentet både i French³ og italiensk cuisineâ «. Creamed løg europæiske rødder stilles skålen meget populære hos indvandrere, der gennemførte de opskrifter over med dem til bl.a USA. Faktisk historikere siger den engelske elskede deres løg så meget, at Pilgrims bar dem over på den Mayflowerâ μ. Creamed løg er stadig populære i Midtvesten, syd og New England, især omkring helligdage, hvor de kan findes serveres ved siden af en Thanksgiving kalkun eller en jul stege.

I alle kulturer, både her og på tværs af dammen, creamed løg normalt serveres som en side til en kød hovedret såsom en stege, kylling, kalkun eller bøf. Theyre også en dejlig akkompagnement til atypiske retter som sauted kalvekød eller lever, og for de vegetarer omkring os, creamed løg har fået en ny popularitet for ikke-kødspisere, der søger en retter side parabol. Creamed løg er meget solid, stick-til-din-ribben slags mad. Tænk på dem som den rødhårede stedbarn af kartofler. På grund af dette, de gør en stor kold vejr fad, dermed deres popularitet i løbet af ferien.

Desværre har en amerikansk spin til traditionelle creamed løg været tilføjelsen af at bruge frosne perleløg. Opskrifter kræver frosne løg kan findes over hele internettet på hjemmesider og blogs fra amatør kokke catering til opskrifter til hjemmet kok. Dens ikke klart, hvorfor amerikanerne begyndte at bruge frosne i stedet for frisk, men man kan antage at det var på grund af tilgængeligheden, brugervenlighed og hvordan vores bedsteforældre og oldeforældre set frosne fødevarer som en nyhed, da det var så nyt for dem. Der var en tid, hvor frosne fødevarer var nyt og spændende, forestille sig en vært forsøger at imponere deres gæster ved at indføre skålen ved stolt annoncere den mad, de var ved at spise var engang frosset! Stolt han udbrød, Isnt moderne teknologi fantastisk ?!

En af de ting den berømthed kok bevægelsen forsøger at hammer ind i hjem kokke er, at frisk er altid bedre end frossen. Hvorfor? Fordi frosne noget tilbøjelig til at være blottet for smag, som mantraet går, Brug friskeste ingredienser muligt. Et stort problem med at bruge frosne grøntsager er, at de har en tendens til at blive meget våde under tilberedningen, hvilket igen gør din endelige parabol en soupy, goopy, rod. Plus, der er ingen undskyldning for ikke at bruge frisk perleløg denne tid af året. Perleløg er i sæsonen september til marts, perfekt timing til ferien. Hvis der ikke kan findes friske perleløg, kan cipollini løg bruges som en erstatning. Tilbage i dag, var der nogle mennesker, som afviste brugen af frosne løg, i Midtvesten, hvor landmænd koner ikke har adgang til fancy perle løg de brugte tern almindeligt hvidt onionsâ ¸.

Du kan finde perleløg i de fleste supermarkeder og de normalt kommer pre-sække. Hvis du kan købe løg separat, Los Angeles-baserede Melissas Produce antyder du efter perleløg, der er fast og føler tungt for deres størrelse. Løg skal have en tør, papery hud og blottet for tegn på fugt, grønne skud eller mørke pletter. Fugt og luftfugtighed forårsager løg til at ødelægge, så de skal opbevares på et køligt, tørt sted med god luftcirkulation. Theyll sidste i op til to måneder, afhængigt af den tilstand, de var i, når de købes.

Den soubise sauce er en klassisk creme sauce lavet ved sautering løg og tilføje dem til en grundlæggende bchamel sauce. Resultatet er rig og fløjlsagtig, hvilket gør saucen en fremragende akkompagnement til grøntsager, æg, fisk og kød, eller som en base for gryderetter. Traditionelt løgene er pured før du tilføjer dem til saucen, men det er ikke afgørende; hvis du ikke gør rent dem, dog, vil du ønsker at hakke dem temmelig lille.

Botanikere, arkaeologer og fødevarer historikere mener, at løg stammer fra Centralasien, men på grund af sin lille størrelse deres væv forlader meget lidt spore dens oprindelse er uklar. En ting er dog sikkert, løg voksede vildt i forskellige forskellige regioner og blev forbrugt tusinder af år siden som et dagligt syn for den oprindelige kost.

Wunderbar. Aka, Heringsalat, det er sådan en traditionel tysk mad, der er så nemt og hurtigt at lave. For vores familie, alt, hvad der er brug for er nogle kogte kartofler og middag eller frokost er klar. Ja, at hurtig!

Klar til at gøre en sild salat middag?

På mit hus, vi familietræf og cooka meget traditionelle menu. Det er det samme menuIate vokser op. Tyrkiet, brød stopning, kartoffelmos, grønne bønner, tranebær relish, tærte. Vi holder fast i selleri og oliven kombination, der virker lidt malplaceret nu, men var populær på Thanksgiving tabeller for hundrede år eller deromkring.

Ingen andre ved bordet har nogen særlig begejstring for disse, men jeg elsker den måde den helt whitedish er barsk udseende, men smager rig og luksuriøs. forsøgte at finde ud af deres historie på internettet den anden dag og holdes kommer på tværs af kommentarer som så intetsigende, det bare løg og creme. Men løg og creme er to af de mest lækre ting i køkkenet!

Bortset min mor lo på mig, når jeg spurgte hende OM DENNE. Ifølge hende, jeg var den, der satte creamed løg på menuen, når jeg var teenager. Myyounger søster fortalte mig sheremembered have creamed løg, "Men hvad jeg husker stærkere er du insistere på, at vi har creamed løg," sagde hun.

Dette er confounding til mig, men jeg ved, det er nemt at vende en skrot af hukommelse til en hel historie, og discardwhat ikke passer. arbejdede op en teori om, at det hele: sletten menu, ingen søde kartofler, alle tærter, microfleece stopning blev passeret ned gennem flere århundreder andidentified os som puritanske amerikanere.

Dit spørgsmål, ingen tvivl om, er derfor, jeg wouldbe ivrig efter at tilslutte mig puritanerne, at de intolerante religiøse fløj-møtrik fanatiske radikaler, der kom herover viser Church of England lige hvad en virkelig helligt Folk lignede.

Det er mine folk. Af 190 originale indvandrede forfædre på min stamtræ, 120 ° dem kom fra England til New Worldin utætte lidt både før 1640. ButI'm ikke på udkig efter medlemskab i DAR, orwanting at hævde nogle højere krav til amerikansk-ness. m ikke mere amerikansk end fx min mand, der har fire immigrantancestors, eller enhver, der er kommet her gennem århundreder og lægge deres energi ind i at bygge USA vi alle lever i dag. Mexicansk eller italienske forfædre kunne være sjovere: vi kunne haveturkey muldvarp eller lasagne på vores Thanksgiving bordet.

Det er bare en interessant, mere personlig måde at forstå historien, og en tur ofself-opdagelse. Da jeg fik et fuldstændigt billede af min slægtsforskning, Ivewondered hvis anyof kulturen i disse Puritanerne stadig lever videre i mig, en eller anden måde gået ned gennem generationer, skiftende, men holder fast i noget entydigt puritansk-baseret.

Det var en nådesløs, svær religion og et projekt, der betød alle nødt til at handle retfærdigt. hat meantpolicing hver otherfor syndige overtrædelser, og undersøger sig selv med så meget hårdhed, at det er svært ikke at have ondt af dem. Alle vidste Skriften intimt og hørte det forklarede på i lang, strenge prædikener i koldt, utætte kirker, hvor de bevidst sang salmer off-key uden instrumenter.

De måtte arbejde hårdt og trives så Gud ville velsigne deres lille nation. Hver af dem havde deres ownpersonal forhold til Godthat havde ikke brug for biskopper, priestsor en konge til at mægle. De hadede enhver form for forfængelighed eller selvforkælelse, iført "kedelig" farver og spise bønner til hvert måltid.

Thanksgiving dels opstod netop fordi puritanerne ikke fejre noget poppede og hedensk ligesom jul. De kunne give tak, men for specifik velsignelser fra Gud, og gennem årene theirdays af thanksgivingbecame samlet til en generel dag i efteråret. Fordi ingen kunne holde fra at have det sjovt for evigt, det begyndte at tage onsome af de festlige markører for jul. Mince pie, spises til jul i den gamle verden, var en stor Yankee Thanksgiving tradition i århundreder.

Sving ud puritanske kultur afholdt kimen til sin egen undergang. Ved du, at den oprindelige Pilgrims 'menighed udviklede sig i en straight lineinto en unitararian kirke med regnbue-flag på sin webside? Da børnene og børnebørnene i de oprindelige bosættere blev Yankees, har deres vægt på læsning af skriften og uddannelsescyklergy ført til offentlige skoler og grundlæggelsen af ​​Yale og Harvard, i sidste ende undermineringer af deres mere stive religiøse overbevisninger. Heir Communal, Level Society Fødselsmany af de grundlæggende ideer og Demokratiers institutioner. Velstand og amerikansk kapitalisme sprang delvist fra deres arbejdsmoral, at øgetgodlighed og hårdt arbejde.

Behovet for at polere hinanden omdannet til en slags bossiness, der har irriteret resten af ​​nationen for det meste af amerikansk historie, men de var bossy om ting som at bekæmpe den amerikanske revolution, eller afskaffelsen af ​​slaveri og bevarelse af Unionen og kvinders rettigheder og offentlig uddannelse og tanken om, at alle kan deltage i et demokrati.

I min familie omfatter efterkommerne en ledsager til Paulus Revere på sin tur, afskaffelse af Preacher Daniel Sheddof Mount Gilead, Ohio, "En entusiastisk arbejder, i sæson og uden for sæsonen til fjernelse af slaveri," så godt Som Politikere , lærde og Missionærer til kristne i Persien. Jeg svarer på spørgsmålet om, om jeg arvede alt fra mine forældre for forfædre ved min beundring for deres Yankee-efterkommere. De repræsenterer en belastning i amerikansk historie, som jeg er stolt af at hævde.

Thanksgiving udviklede sig også. Tidlige fester var fokuseret på stegt kød af forskellige slags og masser af squash og græskar. Og de virkelig gravede tærte. Ikke kun til dessert: Kylling Pie var hovedhovedretter på menuen i lang tid. Mens Tyrkiet blev det accepterede centerpiece, blev ferien om Homecoming, en Farmhouse Feastwith Church før og spil efter. Yankees bragte det vestlige som de grundlagde nye byer.

En meget bossy Yankee dame ved navn Sarah Josepha Hale, redaktør af GODEY'S Lady Book, proselytized for ferien at blive fejret overalt, selv i syd, hvor de generelt modstod Yankee forestillinger. Southerners kom om bord, selvom de sætter deres eget spin på menuen med søde kartofler og pecan tærte og kage til dessert.

Menuen blev mere uddybende i victorianske år. Men det gik tilbage til sin Sentimental Traditionelle Rootsin I begyndelsen af ​​det 20. århundrede, var der en smule af en koloniale genoplivning, linjeorganisationer, som Mayflower Societywerefounded, og myten af ​​Pilgrims 'First Thanksgivingwas skabte for at sikre alle Nye indvandrere, der trænger til landet, hvilket "ægte" amerikansk ness lignede og kunne justere sig i overensstemmelse hermed.

Den impuls ser temmelig uinteressant herfra, men det fungerede ikke alligevel. I dag amerikanere af enhver religiøs dispositionsclehold i denne ferie. Attheir egne tabeller har indvandrere foldet de ældre markører Liketurkey og Cranberry Sauce i deres egne måder at fejre på. Det er fleksibelt nok til at omfatter Sauerkrautalong med Bruxelles-spirerne, Ora Chinese Glutinous Rice Stuffing til fuglen. Afroamerikanske familier vil sandsynligvis have makaroni og ost og greener på menuen. På Thanksgiving, vores menu Oftentells en families historie om at blive amerikansk.

I mit sind gør løgene det på vores menu. Jeg forstår stadig ikke helt, hvor de kom fra, selvom. Jeg insisterede på dem, før jeg kom ind i hele puritanet. Det var nok noget, jeg læste et sted. Medmindre de har en genethat kontrollerer apredisposition til glatte små løg?
Nyankomne

Creamed karameliseret løg The Midnight Baker

Creamed karameliseret løg The Midnight Baker

For kok Dean frygt, disse cremede løg, tilsat friske urter og muskatnød, har en meltinyourmouth lusciousness ligner kartoffelmos. Usi ...

Cremet Beef Stroganoff med Ærter

Cremet Beef Stroganoff med Ærter

Dette er en stor side med kartoffelmos og kylling Company elsker denne ene, og det gør min mand. Ikke de kedelige dagligdags plain ærter. Disse ærter kombineres med svampe og løg i en retter fløde sauce.

Creme Ært suppe Tesco Cully Sully Limited, linsesuppe, fløde, suppe, mad png

Creme Ært suppe Tesco Cully Sully Limited, linsesuppe, fløde, suppe, mad png

Vågn op til denne gorgeous creamed majs på toast til en lækker start på morgenen. Find flere sunde opskrifter på sund morgenmad på Tesco Real Food.

Nem creme af broccoli suppe opskrift

Nem creme af broccoli suppe opskrift

Du virkelig kan ikke slå en skål varm suppe på en kolde vintre dag og denne opvarmning broccoli suppe opskrift er fyldt med friske grønne grøntsager. Find flere suppe opskrifter på Tesco Real Food.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Creamy urt krydret suppe fyldt med ristet kylling, grøntsager og lyse og luftige dumplings. Denne creme kylling dumpling suppe er enkel, lækker og trøstende. Den slags suppe du vil have om vinteren.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Denne sunde opskrift på glutenfri øjeblik pot kylling og champignon suppe gør en hurtig aften måltid. Dens så nemt at have dinnner på under 30 minutter.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Frikadeller med creme fraiche og Mushroom Soup Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Cremet champignon og parmesan Øjeblikkelig Pot Risotto

Cremet champignon og parmesan Øjeblikkelig Pot Risotto

Traditionel italiensk risotto lavet i en trykkoger til en hurtig og nem måltid Denne Øjeblikkelig Pot Creamy Mushroom Risotto kunne ikke være nemmere

Sous Vide HØJREB steaks med champignon fløde Sauce

Sous Vide HØJREB steaks med champignon fløde Sauce

Hjemmelavet cremet champignon sauce med friske krydderurter supplere denne svitsede øverste HØJREB bøf med hvidløg og skalotteløg og lave et lækkert måltid til enhver lejlighed

Nyankomne

Fløde af løgsuppe Kylling opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Fransk løg suppe opskrift

Fransk løg suppe opskrift

En vegetarisk fransk løg suppe, der vil glæde din gane skulle bruge veggie lager i stedet for knogle bouillon 100 comfort hygge mad

Kylling, spinat, og kartoffel suppe

Kylling, spinat, og kartoffel suppe

Denne suppe er super cremet i konsistens, men det indeholder meget lidt faktiske creme. Smør og mel blandingen nyheder kaldes en Roux giver det krop og silkeagtighed.

Fløde af Spinat suppe RICARDO

Fløde af Spinat suppe RICARDO

Hvis du er i fløjlsagtig, blød og varmende supper prøve denne ene, også. Det tager kun 10 minutter af vende og blande sammen saftig forfriskende agurk og

Simple Broccoli Ost suppe opskrift

Simple Broccoli Ost suppe opskrift

Dette BEDSTE kartoffel suppe og en læser favorit opskrift Så cremet, så hjertelig og så trøstende. Ekstra lækker når toppet med cheddar og bacon.

SpiceRubbed mørbrad med MustardCream sauce opskrift

SpiceRubbed mørbrad med MustardCream sauce opskrift

Brændt hvidløg er meget mere afdæmpet end rå hvidløg, så dont være foruroliget over, hvor meget af det går ind i vores cremede Brændt Hvidløg Sauce. Dens det perfekte supplement til en elegant oksemørbrad stege.

Morgenmad burritos med paprika creme creme sauce

Morgenmad burritos med paprika creme creme sauce

Få da Kine Diegos Chipotle Cream Recipe fra Food Network

Filet Mignon med champignon Sauce Opskrift Pacific Foods

Filet Mignon med champignon Sauce Opskrift Pacific Foods

Filet Mignon med Cognac Peppercorn Sauce er fileter af mignon krydret med peberkorn, grillet og serveret med en cremet cognac peberkorn

Broiled laks med tomat flødesauce

Broiled laks med tomat flødesauce

En sprød pan seared laks slathered i en rig kokos creme sauce krydret med frisk persille, citron og muskatnød. Glutenfri, Grainfree, Paleo, Whole30

Rød peber spaetzle i sennep creme sauce med pølse

Rød peber spaetzle i sennep creme sauce med pølse

Kender du sptzle dette er en pasta fra Tyskland. Her er en traditionel tysk opskrift på hjemmelavet sptzle med svampe og fløde.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.