Rollen som kalium og natrium i din kost

Denne undersøgelse giver klare positive beviser for denne indgriben, som kunne tages op meget hurtigt til meget lave omkostninger, sagde studieforfatteren, Bruce Neal, PhD, den administrerende direktør for George Institute for Global Health i Sydney, i en Esc Press frigøre. Forsøgsresultatet er særligt spændende, fordi salt-substitution er en af ​​de få praktiske måder at opnå ændringer i saltfolkene på, siger Dr. Neal.

Disse resultater bekræfter resultater i en nylig modelleringsstudie, der forventes, at 365.000 slagtilfælde og 461.000 for tidlige dødsfald kunne undgås hvert år, hvis salt erstatning blev brugt i Kina, sagde han en henvisning til forskning, der blev offentliggjort i april 2020 i TheBMJ. Salt substitution kunne bruges af milliarder mere med endnu større fordele, sagde han.

Hvorfor er natriumstoffer så meget? Det kommer virkelig ned til blodtryk, siger Jim Liu, MD, en kardiolog og en assisterende professor i opdeling af kardiovaskulær medicin på Ohio State University Wexner Medical Center i Columbus. Dr. Liu var ikke involveret i undersøgelsen.

Den mest naturlige måde at for folk til at forbruge mere kalium og mindre natrium er ved at forbruge mere naturlige kilder til kaliumfrugter og grøntsager som citrusfrugter, bananer, tomater, spinat og broccoli, siger mælke.

Sophia Antipolis, Frankrig 29 Aug 2022: Â Udskiftningssalt med et lavnatriumsalternativ sænker risikoen for slagtilfælde hos personer med højt blodtryk eller tidligere slagtilfælde, ifølge Sen Breaking Research præsenteret i en hot line session i dag ved ESC Kongres 20221 og offentliggjort i New England Journal of Medicine2.

Forsøget var udført i 600 landsbyer i landdistrikter af fem provinser i Kina. To amter inden for hver provins blev valgt, at repræsenteret det socioøkonomiske udviklingsniveau for landdistrikterne i denne provins. Ca. 35 personer blev rekrutteret fra hver landsby for i alt 20.995 deltagere. Deltagerne var klynge - randomiseret af landsbyen i et forhold på 1: 1 til levering af salt erstatning eller fortsat brug af almindeligt salt.

Det er vigtigt, at salt erstatning er meget let at fremstille, og det er ikke dyrt. Et kilo regelmæssigt salt, der varer i flere måneder, koster omkring US1. 8 i Kina. Prisen for et kilo salt erstatning er 1. 2 / kg, sagde han. Det er primært lavere indkomst og mere ugunstigt stillede populationer, der tilføjer store mængder salt under madlavning og madlavning. Det betyder, at salt erstatning har potentiale til at reducere sundhedsforstyrrelser i forbindelse med kardiovaskulær sygdom.

7Poorly kontrolleret blodtryk blev defineret som: systolisk blodtryk 140 mmHg, hvis der på blodtrykssænkning medicin eller systolisk blodtryk 160 mmHg, hvis ikke på blodtrykssænkning Medicinering .

Hvordan kan tang være så god, når det smager så salt?

Lad dig ikke narre til at tænke Premium Salt er en god erstatning for almindeligt salt. Posh salte som pink og rock salt kan være opfattet som bedre smagning, men er stadig næsten 100 natriumchlorid, ligesom bordsalt. Desuden opfordrer en forbedret smag dig ikke til at bruge mindre. Større krystaller og en mildere salthed kan faktisk føre til at spise mere.

Husk, at spise mindre salt er ikke at lave mad uden det, eller bruge mindre til sæson på spisebordet. 75 af saltet Vi spiser findes i butikken købt favoritter som brød, korn og klar måltider. Individuelt kan de ikke være meget høje i salt, men kumulativt lægger mængden op.

Hvis du vil have en salt smag, kan du stole på, vælg Mara Seaweed. Uanset om du er en Creative Kitchen Explorer eller en fuldtidsarbejder har travlt, tilbyder de mange sorter af tanget en række forskellige smagsprofiler. Dulseis jern-rige og røgfyldte; Kombu Kelp er dyb og glat; Shonyhas en afbalanceret sødme. Alle gør fremragende salt Udskiftninger , og i modsætning til salt kan du tilføje så meget som du vil, skyldfri.

Hvad sker der med natrium i kroppen?

Så hvordan kan du fortælle, hvilke fødevarer der er højt i natrium? Læs madmærker. Ernæringsfakta label fundet på de fleste pakkede og forarbejdede fødevarer lister mængden af ​​natrium i hver servering. Det lister også på, om ingredienserne omfatter salt- eller natriumholdige forbindelser, såsom:

Supermarkedet er fuld af fødevarer mærket reduceret natrium eller lys i natrium. Men antager ikke, at det betyder, at de er lave i natrium. For eksempel har en dåse af kylling noodle suppe, der hævder at have 25 mindre natrium, stadig en kæmpe 524 mg i 1 kop. Det er kun lavere i natrium sammenlignet med regelmæssig kylling noodle suppe, som har mere end 790 mg natrium i en kop.

Salt erstatning er lavet ved at erstatte nogle eller alle natrium med kalium, magnesium eller et andet mineral. For at opnå den velkendte salt smag, kan du bruge for meget af erstatningen og få for meget natrium.

Den måde, som kroppen forvalter natrium, kalium, og de Foreningerne med blodtryk er meget konstant på tværs af forskellige befolkninger rundt om i verden, sagde han. Næsten helt sikkert, alle, undtagen de få mennesker med seriøs nyresygdom, som alligevel bør undgå salt, kan skifte til at bruge en salt erstatning og forvente at se en form for fordel.

Dette er en højt udvalgt gruppe, sagde Yusuf, der henviser til SSASS-deltagerne. Det er en befolkning, der er yderst følsom over for virkningerne af denne slags salt. Jeg vil sige, at vi i øjeblikket i øjeblikket ekstrapolere dette ud over de typer mennesker, der blev undersøgt.

Derudover bemærkede han den gennemsnitlige indtagelse af natrium ved baseline blandt de undersøgte var 4. G, som er højere end det er i Nordamerika, hvor dagligt natriumindtag er cirka 3. g pr. Dag. Så det er uklart, at resultaterne kan anvendes til Nordamerika, Vesteuropa, eller til mange regioner i verden, hvor natriumindtag er lavere, fortalte Yusuf TCTMD. Det ville være af stor interesse at se, om en lignende salt-substitutionsundersøgelse udført i en vestlig befolkning ville give den samme reduktion i slagtilfælde, Dødelighed og Mace tilføjede han.
Nyankomne

Fishermans Wharf Bedste Sourdough brød i San Francisco

Fishermans Wharf Bedste Sourdough brød i San Francisco

Vi er skyld fik du dækket for alt fra brød skåle til flutes. San Francisco er berømt for at have ekstra lækker surdejsbrød, gjort ikonisk af

Hot skinke og ost skydere mave fuld

Hot skinke og ost skydere mave fuld

Megs bagt skinke og ost skydere med magisk sauce

Rigatoni med kødsauce California Wine Club opskrifter

Rigatoni med kødsauce California Wine Club opskrifter

Hurtig, nem og enkel nok til en tirsdag aften, er denne morderopskrift sikker på at blive en ugentlig hæftning.

Bedste Nonstick Køkkener sætter til dine køkkenstider i Indien

Bedste Nonstick Køkkener sætter til dine køkkenstider i Indien

Køb ALDA non stick sauce pan online til lave priser i Indien, shop fra en bred vifte af køkkengrej som sauce pan, trykt sauce pan, non stick sauce pan, rustfrit stål sauce pan. Eksklusiv design torsk nem retur.

Saucepan Guide 12 Bedste typer for at få til 2022

Saucepan Guide 12 Bedste typer for at få til 2022

Køb Hawkins TPAN rustfrit stål kasserolle te pande, lille, sølv online til en overkommelig pris. Få Special tilbyder hurtige leveringsmuligheder med hvert køb på Ubuy den førende internationale shoppingplatform i Tyrkiet. B079M2PDLL.

Hvor kan jeg få den bedste fisk og skaldyr til min skaldyr gryderet

Hvor kan jeg få den bedste fisk og skaldyr til min skaldyr gryderet

Krabbe og rejer gryderet er en af vores tandlæger signatur opskrifter. Han tjener normalt den op som en appetitvækker, men det ville være en stor side parabol så godt.

Rejer Mirliton gryderet opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Rejer Mirliton gryderet opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Rejer og Mirliton gryderet opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Giadas Lemony Rejer Scampi med Orzo

Giadas Lemony Rejer Scampi med Orzo

Uanset om du gør det med skallerne på eller fra, er Chef Johns Hawaiian Garlic Rejer Scampi en hvidløg og rejerelskere drøm

Nyankomne

Top 7 Bedste Silikone Bagning Mat 2022 anmeldelse købsvejledning

Lær mere

Ofte set

Slowcooker Classic Beef Stew opskrift

Slowcooker Classic Beef Stew opskrift

Slow Cooker Paleo Beef Stew Denne Whole30 oksekød gryderet kunne ikke være nemmere Lad den langsomme komfur gøre arbejdet nyde en hyggelig måltid.

Slow Cooker Chili Opskrifter Award Winning med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Slow Cooker Chili Opskrifter Award Winning med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Find og dele hverdagen Bedste Slow Cooker Chili opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Tjek de bedste kassere, ifølge vores testkøkken. Fra den bedste nonstick-kasserolle til den bedste StainlessSteel-kasserolle, vil disse pander få jobbet gjort. Plus, lær om det bedste materiale til saucepersoner.

Slow Cooker Smoky Oksekød Chili Fed Palate Foods

Slow Cooker Smoky Oksekød Chili Fed Palate Foods

Denne veganer chili bruger extrafirm tofu, som holder sin form gennem ulmende og opsuger alle de foretrukne varianter af en klassisk chili.

Bedste barberede is smagskombinationer

Bedste barberede is smagskombinationer

S J Snowball Custard Shop Bizillion Flavour Combinations See 19 anmeldelser, Candid Billeder og Great Dists for Arnold, MO, til TripAdvisor.

Friskbagt surdej leveret gratis i Green Bay

Friskbagt surdej leveret gratis i Green Bay

Voyageurs Surdej er naturligt syret, håndlavede brød lavet med lokale kerner i Green Bay, Wisconsin.

Jasons surdej

Jasons surdej

Bryan Ford, forfatteren af nye verden surdej, er på en mission for at udvide definitionen af surdej til at være mere rummeligt, og for at fejre de brød kulturer af Syd- og Mellemamerika.

Jeg har modtaget denne opskrift fra en kær ven, og det er lækkert. Den købte rotisserie kylling kunne sagtens bruges i denne også. Det gør en stor container til en stor familie,

Jeg har modtaget denne opskrift fra en kær ven, og det er lækkert. Den købte rotisserie kylling kunne sagtens bruges i denne også. Det gør en stor container til en stor familie,

Jeg har modtaget denne opskrift fra en kær ven, og det er lækkert. Den købte rotisserie kylling kunne sagtens bruges i denne også. Det gør en stor container til en stor familie,

De bedste Spaghetti med tomatsauce nogensinde

De bedste Spaghetti med tomatsauce nogensinde

Vores hemmelige familie spaghetti sauce opskrift, en autentisk italiensk Spaghetti Sauce. Gør dette let pasta sauce og nyde en rig, tyk, zesty hjemmelavet tomatsauce.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.