Hvid Chokolade Trøfler Ghirardelli

Portioner: 30 trøfler 8 ounces Ghirardelli White Chocolate Bagning Bar1 / 3 kop plus 2 spsk tunge cream1 spiseskefuld usaltet butter1 kop revet kokosnød eller hakket almondsIn en lille gryde, bring cremen til en småkoge. Tilsæt smør og rør indtil smeltet. Tilsæt hvid chokolade. Rør rundt indtil den er helt smeltet og glat. EFlyt fra varmen og hældes i en flad skål. Afkøle, dække, og opbevares i køleskab blandingen indtil virksomheden, mindst 2 timer. synge en melon baller eller lille ske, rulle blandingen i 1" kugler Rul hver bold i kokos eller mandler njoy straks eller opbevares i køleskab i en lufttæt beholder i op til 2 uger

... Det har været 73 år siden vores land vundet uafhængighed og hver uafhængighed dag er en påmindelse om at være taknemmelig for at have mulighed for og frihed til at leve vores liv, som vi gør. hvert år på uafhængighed dag jeg prøve at lave en dessert, der er inspireret af de varianter af Indien, og denne gang vil jeg gøre kokos smag skinne

. Hvis du elsker kokos smag så er du nødt til at prøve disse opskrifter gulerod Coconut Cake, Peach Coconut Cooler, og Glutenfri Mango Brød med kokos. jeg er sikker på du vil elske dem så meget som jeg gør.

Chokolade trøfler er guddommelige konfekt, der er lavet ud af chokolade ganache. Typisk er trøfler rullet i kakaopulver eller hakkede nødder. En sjov mad faktum er, at hjemstedet for disse chokolade trøfler er Chamery- en Alpine by i det sydøstlige Frankrig.

Som netop nævnt, trøfler er lavet af chokolade ganache. Og en trøffel følger typisk en 1: 3-forhold på ganache. Det betyder at det har en del af fløde og tre dele af chokolade. Jeg ved, når jeg siger chokolade ganache, en masse af jer begynder at få flere spørgsmål og tvivl. Tjek denne video på min Youtube-kanal, der taler om chokolade ganache de ingredienser, du har brug for, forskellige forhold mellem en chokolade ganache, hvad der kan gøres med det, hvordan man opbevarer det, og hvordan man kan lave nogle store chokolade ganache uheld.

Hvorfor jeg elsker disse hvide chokolade trøfler

Okay først og fremmest, jeg elsker noget, og alt, hvad der er chokolade. For det andet, jeg er en stor fan af hvid chokolade! Jeg kender nogle mennesker ikke har lyst til det meget, men hvis du er her, og hvis du læser denne artikel, så jeg går ud fra du elsker hvid chokolade også. Giv mig fem!

En anden ting jeg elsker er kokosnødder. De har sådan en forfriskende og jordagtig smag. Så lys og bare ren yum. Coconut er også super sundt, så kan jeg kalde disse trøfler en sund dessert? Haha, bare for sjov.

Bortset fra at kombinere to smukke varianter, disse hvide chokolade trøfler er ud over let at lave. Alt du behøver er meget begrænsede ingredienser og nogle tålmodighed til køle . Og vi ved alle, gode ting kommer til dem, der venter.

Ingredienser til chokolade trøfler

Tredje ingrediens er revet kokosnød. Jeg får ofte spurgt om forskellen mellem revet kokosnød og udtørret kokos. Det er bare om størrelsen af kokosmel. Revet kokosnød er meget finere og tyndere henviser udtørret kokosnød sædvanligvis længere flager og tykkere flager. Også, om du køber strimlet eller udtørret kokos, skal du være opmærksom på dens sødme. På markedet du finde både, sødet og usødet kokos. Afhængigt af hvad du har, kan du ønsker at tilføje mere eller mindre sødme i dine desserter.

processen med at gøre chokolade trøfler

For den særlige lejlighed Uafhængighedserklæringen dag, besluttede jeg at pynte min hvide chokolade trøfler til at passe til temaet. Jeg ønskede at tilføje tricolor af vores landets flag, så jeg delte min revet kokosnød i tre portioner. I én portion tilsat jeg et par dråber grøn gel frugtfarve og orange i en anden. Den tredje del blev holdt som er- hvid.

Jeg er helt vild at se, hvad du fyre gøre, så hvis du følger denne opskrift og gøre hvide chokolade trøfler, dele dine billeder med mig på min Instagram shivesh17. Glad bagning og en meget glad uafhængighedsdag!

Disse Strawberry White Chokolade Trøfler har en intens jordbærsmag i en lille chokolade godbid. Den bedste del? Denne opskrift bruger kun 3 ingredienser og trøfler gøre sådan en stor gave også.

Ikke sikker på, hvordan dens her allerede, men Valentinsdag kommer op. Har du tænkt på at gøre noget lækker dessert eller behandler for at nogen speciel endnu? Jeg har, og disse Strawberry White Chokolade Trøfler er en absolut vinder.

Home-made Cranberry Sauce smager normalt bedre end dåse, men teksturen kan have brug for Justering Når den bruges i denne opskrift, skal du sørge for, at det er fint hakket, eller din ganache kan være for chunky. Kører saucen gennem en mini-chopper i et par sekunder, skal du gøre tricket.

Tart frugtagtig smag af tranebær â € "både fra tranebærsauce og tørrede tranebær â €" Balancerer sødme af hvid chokolade i denne trøffel. Tranebærene låne også en lyserød farve til Ganache Center. Prøv denne opskrift med Valrhona Ivoire White Chocolate. â € "Dede Wilson

Placer creme i en 2-quart bred kasserolle over medium varme, indtil det bare kommer til en simmer. Fjern fra varme og stænk straks 9 oz. af chokoladen i fløde. Dække og tillade at sidde i 5 minutter; Varmen skal smelte chokoladen. Rør meget forsigtigt til glat.

Leder du efter opskrift forsyninger? Tjek vores Reference Sider:

Tilføj PassionFruit Pulp, vanille, salt og knust shortbread kiks til panor med chokoladen. Rør godt, og skraber derefter varm blanding i en lav skål og køles i 34 timer indtil fast.

Vil du gemme disse enkle hvide chokolade trøfler til senere? Pin Billedet nedenfor!

Du elsker ikke en god sød chokoladebehandling? Jeg har tendens til at læne sig mod hvid chokolade, når jeg vil have chokolade. Jeg nyder bare smagen mere end almindelig mælkchokolade. Jeg tager en ishvid chokolademokka over en almindelig mokka enhver dag.

Der er to slags trøfler champignonen og chokolade sorten. Chokolade trøfler fik faktisk deres navn, fordi de lignede den vilde champignon, der er populært i fremmed retter.

Hvid chokoladechips Tag en god kvalitet hvid chokolade til disse trøfler. Jo bedre den hvide chokolade, desto bedre vil trøflerne vise sig. Jeg elsker Ghiradelli White Chocolate Chips, men alt lignende vil fungere.

Hvid chokoladebark Dette danner det udvendige lag af de hvide chokolade trøfler. Bark er forskellig fra chokoladechips, da det bliver svært, når det køler. Du kan også rulle trøflerne i kakaopulver, pulveriseret sukker eller endda kokosnød, hvis du vil.

Vaniljeekstrakt Disse trøfler har en stor smag på egen hånd, men du kan også tilføje ekstrakter for at ændre den op. Vanille, ahorn eller endda mandelekstrakt ville gøre store tilføjelser til disse trøfler.
Nyankomne

Jordbær limonade hvidvin sangria opskrift af velsmagende

Jordbær limonade hvidvin sangria opskrift af velsmagende

Vinter Hvidvin Sangria er en forfriskende blandet drikke til at tjene i løbet af ferien er lys, forfriskende og brusende, med smag af vanille, æbler og tranebær.

De bedste tørre hvide vine til madlavning

De bedste tørre hvide vine til madlavning

Aldrig sat i din skål, hvad du ikke ville sætte i dit glas. Heres din guide til de bedste stilarter af vin til madlavning, og opskrifter for at komme i gang.

Hvilken vin går med Rum Cake Opskrift Yummly

Hvilken vin går med Rum Cake Opskrift Yummly

Få vine, der går godt med dit måltid

Vi spurgte bartendere for de bedste ånder at parre med frugtkage

Vi spurgte bartendere for de bedste ånder at parre med frugtkage

Fruitcake er en slags kage folk traditionelt bage til ferie eller andre festligheder, der får sin særprægede smag gennem tilsætning af spiritus. De fleste frugtkager er sammensat af kagebatter, tørrede eller kandiserede frugter og nødder ....

De 12 bedste whisky briller i 2022, ifølge eksperter

De 12 bedste whisky briller i 2022, ifølge eksperter

Weve undersøgte og testet det bedste glasvarer og gear til en welequipped hjemmebar.

10 Standout Kyllingevinger i London

10 Standout Kyllingevinger i London

Uanset om du går den klassiske buttery hotsauce rute eller den klæbrige frugtglaserede eller asianske rute, er hot vinger den ultimative rodfingerfinger. Hende...

Italiensk zabaglione opskrift

Italiensk zabaglione opskrift

Zabaione, en lækker italiensk cremet dessert. Hvis du kan lide Eggnog vil du elske Zabaione, servere den med disse yummy italienske chokolade cutout cookies.

Top 7 Bedste Henckels Knivsæt Anmeldt 2021 Opdatering

Top 7 Bedste Henckels Knivsæt Anmeldt 2021 Opdatering

Oplev vores steak knive Kæmpe udvalg Over 290 år arv Høj kvalitet Køb fra producenten

Nyankomne

Bethany Housewares 351 Krumkake Baker

Lær mere

Ofte set

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Find og dele hverdagen Better Homes Gardens Opskrifter Kogebog. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Bedre end Cinnabon Cinnamon Rolls Cara Carroll

Bedre end Cinnabon Cinnamon Rolls Cara Carroll

Vi har lige lavet en fantastisk Keto kanel ruller opskrift, der har tekstur af en ægte kanel roll og vi brugte ikke fedt hoved dejen smager bedre end Cinnabon kanel ruller

Denne nemme at lave citron brød er fyldt med lækker citron smag og toppet med en fantastisk isning. Det er endnu bedre end Starbucks

Denne nemme at lave citron brød er fyldt med lækker citron smag og toppet med en fantastisk isning. Det er endnu bedre end Starbucks

Denne nemme at lave citron brød er fyldt med lækker citron smag og toppet med en fantastisk isning. Det er endnu bedre end Starbucks

Fransk løg suppe McCallum Vintage Recipe Divas

Fransk løg suppe McCallum Vintage Recipe Divas

Betty Crocker Lost opskrifter elskede vintage opskrifter til dagens køkken

Amaretto chokolade cupcakes

Amaretto chokolade cupcakes

Strawberry Amaretto kage opskrift 45 med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

1969 Betty Crocker Caramel Apple Cake, Frosting Mix Ad eBay

1969 Betty Crocker Caramel Apple Cake, Frosting Mix Ad eBay

Den bedste Betty Crocker Bagning Cake Mix Opskrifter på Yummly Betty Crocker chokoladekage, Betty Crocker Banana Chocolate Chip Cupcakes, Hjemmelavet hvid kage mix subtitute 18,25 ounce Betty Crocker Box

Gem denne nye sort valnød kage opskrift og mere fra Betty Crockers Picture kogebog til din egen online indsamling på EatYourBooks. om.

Gem denne nye sort valnød kage opskrift og mere fra Betty Crockers Picture kogebog til din egen online indsamling på EatYourBooks. om.

Gem denne nye sort valnød kage opskrift og mere fra Betty Crockers Picture kogebog til din egen online indsamling på EatYourBooks. om.

Kalorier i Betty Crocker Quiche Lorraine Calorie, Fat, Carb, Fiber, og Protein Info

Kalorier i Betty Crocker Quiche Lorraine Calorie, Fat, Carb, Fiber, og Protein Info

Denne mælkefri, crustless spinat quiche opskrift er så let og betydeligt sundere end traditionelle quiche opskrifter, der bruger mejeri ingredienser.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.