Sådan bruger du en elektrisk stegepande

Vi elsker vores pander, men nogle gange er komfuret ikke løsningen. Den grønlifehealthy effekt 5-i-1 elektrisk stegepande bringer kraften i vores pander overalt med en stikkontakt. Uanset om du er i en sovesal, gør ovnen køkkenet for varmt, eller du har bare brug for en ekstra brænder, denne stegepande er din DO-IT-ALL-løsning. Du kan stege, saut, bage, grill og damp med hurtig og nem nonstick ydeevne. Det er stort set et helt køkken, du kan tilslutte.

Disse salgsbetingelser indeholder meget vigtige oplysninger om dine rettigheder og forpligtelser samt betingelser, begrænsninger og udelukkelser, der kan gælde for dig. Læs venligst det omhyggeligt.

1. Acceptance. Når du bliver bedt om på webstedet, skal kunden kontrollere den relevante boks for at acceptere vilkårene og købe et produkt. Hvis kunden ikke angiver, at det er accept af sådanne vilkår ved at kontrollere den relevante boks, vil kunden ikke kunne købe et produkt. Alle indkøb af produkter fra sælger er underlagt kundernes accept af disse vilkår.

3. Oplysninger. Ved at indsende en ordre for et produkt kan sælger indsamle data og andre oplysninger fra kunde- og kunders computer; Forudsat, at sælgeren dog ikke vil indsamle data eller andre oplysninger, der udelukkende vedrører det kreditkort, som kunden bruger til at betale for et produkt. Alle sådanne data og andre oplysninger vil blive håndteret af Sælger som angivet i sin privatlivspolitik, hvoraf en kopi er sendt på webstedet. Alle data og andre oplysninger, der udelukkende vedrører et kreditkort, der bruges af kunden til at betale for et produkt, kan indsamles og bruges af en eller flere tredjepartsleverandører. Yderligere oplysninger relateret til sælger brug af tredjepartsleverandører er tilgængelig i brugsbetingelserne, som er inkorporeret heri som reference.

En elektrisk stegepande kan ikke nøjagtigt kvalificere sig som et sandt køkken, der er vigtigt, men det er et yderst nyttigt apparat begunstiget af hjem koge overalt. Det kan fungere som en ekstra kogeplade, når dine andre brændere er i brug, det er fantastisk til madlavning af større mængder og kan holde en skål ved en konstant temperatur til servering. Afhængigt af den stillestema, du har valgt, kan det også tjene som en damper, dybfryser, og gryderet opsætningsmulighederne er uendelige for dette alsidige udstyr. Da elektriske skillets opvarmes hurtigt og er normalt en brise til at rengøre, har en i dit køkken arsenal bare fornuftigt. Følelse inspireret til at vælge en op?

TMâ Medmindre andet er angivet, ejes alle varemærker af Canadian Dire Corporation, Limited og bruges under licens. M MasterCard og World MasterCard er registrerede varemærker, og Circles Design er et varemærke tilhørende MasterCard International Incorporated.

For afkast af varer købt fra din Williams Sonoma GAVE-registreringsdatabase vil vi gerne give tilbagebetaling eller udveksle varer inden for 90 dage efter din begivenhed eller inden for 90 dage efter køb, hvilken dato der er senere. iw fuld returpolitik.

Den børstede rustfrit stål Cuisinart Electric stege er en af ​​de mest alsidige bordplade madlavning apparater på markedet og en værdifuld tilføjelse til ethvert køkken. En temperatursonde justerer sig fra varmt til 450 ° F og kan fjernes for at gøre stegepanden opvaskemaskine sikkert. Den nonstick madlavningsoverflade er ideel til fedtfattige eller ikke-fede madlavning og er stor nok til familieordrer af pandekager eller en fajita med venner.

Gør et stort måltid med flere retter end brændere? Skal du lave noget frisk med kun elektricitet som din strømkilde? Måske skal du lave mad på farten eller efterspørgslen, eller måske bare holde det varmt på skærmen. Din motivation kunne endda være så enkel som ikke at føle sig som at tænde ovnen. Listen over potentielle anvendelser fortsætter og videre, men det pågældende lille apparat er begrænset til en: den elektriske stegepande.

En bærbar arbejdshorse, der kan vare i årevis og år, en god elektrisk stegepande kan bære en afslappet kok langt. Ideel til situationer som helligdage, camping eller endda i sovesale eller lange ophold på hoteller, de er fleksible løsninger til, når du ikke har adgang til en komfur eller ovn.

Og selvom elektriske skillets måske ikke er det valgte værktøj for de fleste kokke, er fordelene ikke over respekt for dets hjælpeprogram, især i performative indstillinger. Jeg er en stor brand fyr, hvad enten den er gas, propan, butan, alkohol, træ. Virkelig noget incendiy kan jeg få mine hænder på, siger Thomas Fazio, Corporate Executive Chef for det mødeball sted. Så for ham er varme ensbetydende, hvilket gør høj wattage en prioritet. Men privat kok Richard Robertson V af Double R Catering på Long Island, New York, har meget mindre af en hardline tilgang til det, der har gode minder om at bruge elektriske skillets meget gennem hans barndom.

Jeg var faktisk nudged at lave mad med vores, fordi mine forældre troede, at det var sikrere end at bruge vores gaskomfur, da de var hjem, han griner rimeligt. Dette gik tilbage mindst 20 plus år, så det var ikke så avanceret som disse nyere skillets. For nylig, da han arbejder som en SOUS-kok på Amazon Primes Family Kitchen Revival, gjorde han en stor udnyttelse af elektriske skillets. I dag værdsætter han fleksibiliteten, det giver ham til at skyde opskriftsekretning på hans sociale medier.

Barry friske, markedsspecialist af kulinarisk udvikling på Baldor Special Food går videre. Jeg elsker elektriske skillets, især til arrangementer! han siger. De har så stor Portability og evnen til at blive meget varmt, men også være lav nok til at holde produktet varmt uden overkogning over en periode.

Mine yndlingsfunktioner i de nyere er absolut de indbyggede spouts til hældning, og skimmene med spatel- og skeenholdere, siger Robertson. Jeg elsker også dem, hvor du kan løsne bunden for bedre opbevaring -kapaciteter . Sidst, men ikke mindst, jo dybere, jo bedre for mig!

Også nyttigt til servering: et hærdet glasdæksel og forblive-cool håndtag, der er tæmmet! Fold ned for at frigøre panden fra bunden og gøre for kompakt opbevaring i dit kabinet. Gå tilbage til disse ekstra inches i dit skab er kobling, især da du ikke behøver at ofre nogen del af den 16-tommers rektangulære madlavningsflade.

Som med eventuelle nonstick køkkengrej er elektriske skillets på den billigere side tendens til at have en kortere levetid end deres multi-belagte, specielt infunderede, pricier brødre. Denne mid-range, men høj værdi en efter oster er et sikkert valg til din tegnebog, plus dens dura keramiske overflade er fri for PTFE og PFOA kemikalier. Keramik vil ikke flake eller skræl lige så let som regelmæssige nonstick-behandlede skillets, og disse særlige modeller lover at være fire gange mere holdbare. Det er også effektivt med 20 procent, der kunne nå din ønskede temperatur hurtigere og blive der.

Hvis du vil have en stegepande, der vil standse til en komfur, er det det. Med bundet, en enkelt-lags rustfrit stålkonstruktion, der virker hårdt for at distribuere varmen jævnt på tværs af dens overdimensioneret 14-tommer, nonstick overflade og -kapaciteter , der går fra Hold varmt til Sear, dette Prestigefyldt Brand-Name Appliance tjener sin hefty pris tag. Denne fancy branding er påvist i det prægede nittede rustfrit stålhåndtag og i detaljerne.

F.eks. Den proprietære Eterna Coating, som vides at være blandt verdens mest holdbare, ridsefaste nonstick behandlinger . Dens bemærkelsesværdige 1800-watt Capabilityon par med elektriske woks, som prioritere opvarmning af hundredvis af watt over standard max. Der er en permanent dampventil i det hærdet glas låg, og en blank spejl finish på ydersiden. Den aftagelige madlavningsindsats er ovn- og slagtekyllingen op til 600 grader, hvilket giver dig mere fleksibel brug ud af et lille apparat for at skabe en sum større end dens dele. Dette gør det også utroligt nemt at afslutte retter som skillet lasagne uden at have brug for en ny pande. Endelig er 47-tommers ledningen aftagelig for lettere opbevaring.

Theres ikke meget fancy om dette Utilitaristisk El-stegepande, men når du bare forsøger at få en masse mad på bordet og måltiderne i mange mund, hvad du virkelig har brug for, er noget overkommeligt, du kan stole på at få det enkle arbejdet gjort. Thats hvor dette velansete klassiker gør, der tilbyder 2-tommer høje dæksider at holde tingene pæn og indeholdt en nonstick overflade for at forenkle oprydning, og en opvaskemaskine-sikker base for når en tørre-off isnt nok.
Nyankomne

Sikkerhed Glassdoor

Sikkerhed Glassdoor

Dette dokument samler et sæt nyeste datapunkter og offentligt tilgængelige oplysninger er relevante for Retail Consumer Goods Industry. Vi er meget glade for at dele dette indhold og tror, at læserne vil nyde godt af denne regelmæssig offentliggørelse uhyre.

El Monterey Burritos i luftfrit opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

El Monterey Burritos i luftfrit opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

El Monterey Burritos i luftfrit opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Elotes Con Crema Y Queso Corn Med creme fraiche og ... Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om

Elotes Con Crema Y Queso Corn Med creme fraiche og ... Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om

Para darle al elote una tekstur crujiente como recin Salido de la Mazorca, incorpore verduras Asadas en la estufa.

Gringa Cara de Pelo de Elote på engelsk med eksempler

Gringa Cara de Pelo de Elote på engelsk med eksempler

Disse vegetariske mexicanske tamaleswith sød majs er en tastydessertor side skål. Lær hvordan man gør dem Stepystep og måder at gøre dem til ...

Elote Avocado Majs Dip En nem mexicanske Street Corn opskrift

Elote Avocado Majs Dip En nem mexicanske Street Corn opskrift

Vi forsøgte denne Elote avocado majs dip opskrift, den kombinerer varianter af majs, avocado, cotija ost, kalk og krydderier. En nem mexicanske gade majs opskrift

Elote i en kop opskrift

Elote i en kop opskrift

Autentiske eloter eller mexicansk majs på COB-opskriften dækket af Garlicky Mayo og toppet med Cotija ost, Cilantro og Chili Powder. Den perfekte sommerside skål til grill eller grillning

Alvorlig Eats mexicanske Street Corn Elotes kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Alvorlig Eats mexicanske Street Corn Elotes kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Der er 240 kalorier i 1 portion, 12 kop mexicanske majs. Youd nødt til at gå 67 minutter at brænde 240 kalorier. Besøg kalorieking for at se kalorieantal og næringsstofdata for alle delestørrelser.

Elote majs mexicansk gade majs

Elote majs mexicansk gade majs

Autentisk elote opskrift mexicansk majs på cob med ost, mayo, chile og lime. Aka den bedste majs nogensinde let gade mad derhjemme

Nyankomne

Twin Elephant Brewing Companys vision er at tilbyde en yderst frisk udvalg af høj kvalitet, håndlavede ales og lagers brygget mindfully med lokale råvarer, når de foreligger.

Lær mere

Ofte set

Grillet majs på Cob Elote Asado

Grillet majs på Cob Elote Asado

Super nem at lave cremet zesty saftig instant pot mexican gade majs elote tryk komfur majs på cob springing med lækkert spændende smag.

El Pollo Loco siger ADIS til 2020 med retur af Pollo Fit Bowls

El Pollo Loco siger ADIS til 2020 med retur af Pollo Fit Bowls

Find og del hverdagen blomkål ris ernæring. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

El Pollo Loco Keto Dining Guide Heres Præcis hvad rækkefølge

El Pollo Loco Keto Dining Guide Heres Præcis hvad rækkefølge

Kærlighed El Pollo Loco, men ønsker at holde det Keto Aldrig bange, vores keto spisning vejledning har lave ned på deres lave carb menupunkter

El Pollo Loco Loco Rewards-apps på Google Play

El Pollo Loco Loco Rewards-apps på Google Play

Tjen point med hver kvalificeret køb. Check belønning status og belønning nyheder

Vegan Menu Valg på El Pollo Loco

Vegan Menu Valg på El Pollo Loco

Tjek den seneste EL POLLO LOCO prisliste opdateret i 2021. El pollo loco hemmelig menu, Morgenmad menu, catering menu, frokostmenu til suppe ...

El Pollo Loco Cilantro Dressing Opskrifter nem Opskrifter

El Pollo Loco Cilantro Dressing Opskrifter nem Opskrifter

Spise vegetarisk på El Pollo Loco doesnt nødt til at være hård Se den fulde Vegetarisk menuen

Du kan have din kage og drikke det også med denne lækre pina colada tres leches kage tilføjer smag af en favorit frugtagtig sommer cocktailputs en endnu mere tropisk twist onan allerede lækre Hispanic Dessert

Du kan have din kage og drikke det også med denne lækre pina colada tres leches kage tilføjer smag af en favorit frugtagtig sommer cocktailputs en endnu mere tropisk twist onan allerede lækre Hispanic Dessert

Du kan have din kage og drikke det også med denne lækre pina colada tres leches kage tilføjer smag af en favorit frugtagtig sommer cocktailputs en endnu mere tropisk twist onan allerede lækre Hispanic Dessert

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.