3 minutters frosne frugt smoothie

Ligesom smoothies? Det er en lækker drink, der er let at lave og tilføjer frugt og grøntsager til din kost! Brug ikke $ 7 på noget, du kan gøre hjemme med de ingredienser, du har til rådighed i dit køkken! Dette er den perfekte hurtige og sunde morgenmadsmulighed for at give dig energi hele dagen lang. Kast alt sammen og tag det on-the-go. Eller læg ting ud for børnene efter skoletid.

Hvorfor tilføje væsken først? For at undgå blender logjams! Spinning Blades Force større klumper til toppen af ​​blandingen, fordi de ikke passer i de små rum. Medmindre du har flydende omkring bladene, vil du danne en luftboble med alt skubbet op og væk fra bladene til siderne af beholderen, som en jordbær Banan Morus, du skal grave ud med en spatel. Med nok væske omkring bladene får du strømme, så større klumper vil nå bladene for at blande sammen.

Hvis du starter for hurtigt eller hurtigt op for hurtigt, risikerer du at lave en luftboble. Det giver en chunky smoothie, du bliver nødt til at grave ud med en spatulanot dårlig, hvis du kan lide noget som en tyk jordbær banan smoothie, men det er ikke altid hvad du vil.

En tyk smoothie kan vare i køleskabet op til 24 timer, mens fastholder dens smag og tekstur. Tyndere smoothies kan adskille før da. Vi foretrækker at drikke straks, selvom han tager fat i en drink forberedt natten før er næsten lige så god. For at gemme en smoothie i køleskabet, hæld den i en tæt forseglet beholder, såsom en murerburk. Medmindre du har et stramt, skruelåg til din blenderflaske, behøver du ikke at blive bedre smag og have en nemmere tidsrensning, hvis du gemmer det i noget andet.

Du behøver ikke at bryde banken ved at udbetale næsen for små poser af vasket, hakket og frosset frugt i butikken. Frysning af din egen friske frugt tager mindre tid end du tror, ​​og du kan lave din egen blanding af ingredienserSready til at dumpe en lille baggie i din blender!

Hvad betyder alt dette lækre om, at dine kalorieindhold har brug for? Næringsinformation afhænger af ingredienserne. Hvis du ikke er forsigtig, kan du lave en drink, der spiser de fleste af dine anbefalede kalorier daglige værdier! En kvart-kop lavfedt græsk yoghurt pr. Opskrift vil tilføje tang og tekstur uden at ødelægge din kost. En enkelt servering af en 8 ounce smoothie kan køre over 800 kalorier eller 300 eller lavere afhængigt af kalorieindholdet af de enkelte ingredienser. Brug af usødet mælk eller frugt til at tilføje smag nedskæringer ned på bekostning, mens du kaster i en ske fuld af ahornsirup til smag, vil resultaterne op.

Nu hvor du ved, hvordan man laver smoothies, stole på din egen smag og stil. Eksperiment. Hvad er det værste, der kan ske? Du kommer til at spise dine resultater! Du vil opdage, hvilke frugter og grøntsager går godt sammen. Kig efter smag og teksturer, der supplerer hinanden. Der er et væld af frugter, grøntsager og urter for at forbedre den grundlæggende yoghurt is banan smoothie kombination.

Denne bær avocado smoothie er pakket fuld afsweet blåbær og jordbær, cremet avocado og den naturlige protein kraft af græsk yoghurt. Lækker enhver tid på dagen, gør det til morgenmad, en eftermiddag snack eller en post træning boost.

Hvordan laver jeg denne smoothie mejerifri?

Hvis du har en smoothie til morgenmad eller frokost, gør det til et mere afrundet måltid ved at tilføje noget protein. En skefuld proteinpulver, jordnødde eller andet møtrikmør, eller nogle tofu vil blande godt med din smoothie og give dig et vigtigt proteinforstærkning. I modsætning til hvad du måske har set i Rocky, er råæg ikke en god mulighed, vi absorberer proteinet i æg meget bedre, når de er kogte.

Spis det her! Tip: En stor scoop af usødet græsk eller islandsk yoghurt og en håndfuld frossen frugt vil give dig nøjagtigt den samme smag og konsekvenswithout flere nætters værd af dessert. For flere tips som dette, tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de nyeste fødevareyheder og ernæringsrådgivere leveret direkte til din indbakke.

Avocado og møtrik smør er nogle af dine bedste allierede i forfølgelsen af ​​en flad mave, men for meget af deres gode fedtstoffer kan backfire. Vær opmærksom på portionerne foreslået af opskrifter. Ernæringseksperter betragter en femtedel af en avocado at være en servering. Ligeledes er en servering af møtrik smør kun to spiseskefulde og mere end nok til en salig smoothie. Og mens en servering af kokosolie er en fremragende add-in sine gode mættede fedtstoffer, brændes som energi, ikke opbevaret som fedt for meget, er bare problemer.

Spis det her! Tip: For sødme, stole på hele Fruitthat's it. Og for en øjenåbning se på, hvad kunstigt sødemiddel og majssirup kan gøre for dig, gå ikke glip af de 5 fantastiske ting, der sker med din krop, når du giver op soda!

dåsefrugt kan virke som en let genvej, men det er bare en hurtig rute til mavefedt. Det er fyldt med sirup opad på 20 gram sukkerarter en dåse! Selv usødet frugt i sin egen saft er en ernæringsmæssig miss: skrællet frugt mangler afgørende fibre.

Inspireret af New York Times bedst sælgende bogserier, spis dette, ikke det! Er et mærke, der er bestående af et prisbelønnet team på Journalister og Board- Certified Eksperter, læger, Ernæringseksperter , kokke, personlige trænere og Dietitians der arbejder sammen for at bringe dig præcis, rettidig, informativ og Handlingsbart indhold på mad, ernæring, slankekure, vægttab, sundhed, wellness , og mere. ead More.

En smoothie er så meget mere end blandet frugt. Det er en kunst med alle sine forskellige elementer, der blander perfekt sammen. Bare hvis disse 29 smoothies ikke er nok, er her vores guide til at gøre den perfekte smoothie.

Vi valgte jordbær, brombær, hindbær og bananer til at være vores base, men enhver kombination af frugt er stor. Ake atopisk smoothie af ananas, mango og banan eller tilføje blåbær og fersken for at skifte det lidt for et sommer twist. Sigte på omkring 3 kopper frugt.

For smoothies er frossen frugt bedst. Det blander sig tykkere end frisk frugt og giver dig en rigtig kold smoothie til at nyde efter blanding. Hvis du ikke har frosset frugt, fryser du din friske frugt i 30 minutter før du blander eller tilføjer ca. 1 kop is og bland indtil glat!

Men det hele ændrede en nat, da min svigermor gjorde denne nemme frugt smoothie ved hjælp af frosne frugt og yoghurt. Skeptisk Tog en SIP, og meget til min overraskelse fandt det ret dejligt. Det var tykt, cremet og forfriskende!

Hvorfor bruge frossen frugt til at lave smoothies?

Jeg finder også, at det er mere hensigtsmæssigt at bruge frosne frugter. Jeg ved ikke om dig, men jeg har ikke altid frisk frugt på hånden - i det mindste ikke nok til at gøre nok frugt smoothies til vores familie på seks.

Hvilke andre sunde ingredienser kan du tilføje i?

Et par af mine favoritter er friske spinat, kale, chia frø og jord hørfrø. Mine børn elsker deres smoothies og tror, ​​at de er en godbid. De har ingen anelse om, at de nyder noget super nærende eller drikker spinat. Jeg elsker at være lusket sådan!

Hvordan gør du en smoothie med yoghurt?

Ja! Hvad jeg elsker om at lave smoothie opskrifter med græsk yoghurt er det tilsatte protein. Græsk yoghurt har typisk omkring 10 15 g protein pr halv kop, afhængigt af mærke. Afhængig af smag, vil det have sukker og kulhydrater også, så hold øje med det. Hvis du drikker en smoothie som en post workout drik din krop har brug for carbs så frugt og yoghurt kan give dem. En græsk yoghurt frugt smoothie gør en stor post-workout opsving drink!
Nyankomne

Dette er den bedste måde at lave mad bacon på, mens campingpladser

Dette er den bedste måde at lave mad bacon på, mens campingpladser

Hvis du kun nogensinde er stegt, har din bacon læse på Weve to nye måder at dele med dig. Fra ovnen til mikrobølgeovnen er disse nemme trin sikre på at give din sprøde bacon hver gang.

Du spurgte, hvor hurtigt efter afrimning kylling skulle den blive kogt

Du spurgte, hvor hurtigt efter afrimning kylling skulle den blive kogt

Jeg har en mærkeligt specifik forespørgsel. Jeg begyndte at tynde nogle frosne kylling i køleskabet, før jeg tog det ud og sætte den i koldt vand for at fremskynde ...

Hot sauce og popcorn er lort

Hot sauce og popcorn er lort

Alvorligt dens lort alle popcorn er våd og løs, og hvorfor vil du spise, selvom popcorn med salt og smørknopper er rock på cool

Marshmallow Brownies

Marshmallow Brownies

Seriøst ooey smattet brownies hvirvlede med skumfidus fusk for en dekadent dessert godbid. Nem og hurtig at forberede samt fryser venlige

19 ting du bør aldrig Kog i en luft Fryer

19 ting du bør aldrig Kog i en luft Fryer

Madlavning eksperter anbefaler at bruge en luft friture at forberede frosne fødevarer og endda steger bacon. Men der er nogle fødevarer, du bare should not lave mad i en luft friture.

Kan du reflege kaffe mustread mad spørgsmål

Kan du reflege kaffe mustread mad spørgsmål

Fra pasta sauce til fjerkræ, heres hvordan man holder frossen mad sikkert at spise og lækker.

Tesco frisk fri fra Hot Cross Buns 4 Pack

Tesco frisk fri fra Hot Cross Buns 4 Pack

Du spekulerer sikkert på, om du kan fryse sojamelk eller ej. Kan du fryse sojamælk, fortsæt med at læse for at opdage, hvor nemt denne proces er

Kan tidligere frosne, optøede og kogte mad bliver refrozen

Kan tidligere frosne, optøede og kogte mad bliver refrozen

Når mad er optøet i køleskabet, er det sikkert at genoprette det uden madlavning, selv om der kan være et tab af kvalitet.

Wineroasted pærer og druer

Wineroasted pærer og druer

Druer er en af ​​de sødeste og smageste frugter på grund af deres høje naturlige sukkerindhold. Men vidste du, at du også kan lave scrumptiously søde ristede druer, bare tilføje dine druer til en arkpande, kaste med olie og krydderier og stege indtil smukt blæret og karameliseret.

Nyankomne

Sådan laver du blomkål uden at dampe det

Lær mere

Ofte set

BTS Dynamite Beats Blackpinks Hvordan kan du lide at blive hurtigste K Pop Group MV for at nå 200m visninger

BTS Dynamite Beats Blackpinks Hvordan kan du lide at blive hurtigste K Pop Group MV for at nå 200m visninger

Emily i Paris Ashley Park skød, at hun nåede sin højde efter BTS-medlemmet, reagerede RM positivt på hendes gengivelse af Dynamite

Spørgsmål Sådan laver du Sort Eyed Peas Refreshing Forest Heed Restaurant

Spørgsmål Sådan laver du Sort Eyed Peas Refreshing Forest Heed Restaurant

Er du nødt til at suge blackeyed ærter, før du koger dem, sug bønnerne, hvis du laver madlavning blackeyed ærter ...

Kan du dampe i en luftfrit kitchensnitches

Kan du dampe i en luftfrit kitchensnitches

Kokke deler 10 måder at gøre butik burger bunker smager bedre

Kinesiske dampede svinekød boller

Kinesiske dampede svinekød boller

Heres Hvad du har brug for Chili Powder, Cumin, Tørret Oregano, Salt, Peber, Pork Skulder, Medium Løg, Jalapeoes, Limesjuice, Appelsinjuice, Hvidløg, Øjeblikkelig Gødgær, Sukker, Varmt vand, Mel, Salt, Bagepulver

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Gulerødder, løg og selleri omfatter den klassiske blanding af franske Mirepoix grøntsager til de fleste aktier, så de passer bare godt til denne episode eller producerer 101.

Den bedste måde at opbevare Søde Kartofler Iupilon

Den bedste måde at opbevare Søde Kartofler Iupilon

Nå se Sådan Store søde kartofler, Hvor længe kan du holde søde kartofler, Bedste konserverende tips til søde kartofler. Opbevar ubehandlede cut søde kartofler

Awesome Lasagne NoBoil, nem opskrift mad. om

Awesome Lasagne NoBoil, nem opskrift mad. om

Regelmæssig Lasagne nudler uden kogning opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Kan du fryse artiskok dip forfreezing.com

Kan du fryse artiskok dip forfreezing.com

College Vegetarisk madlavning Foder dig selv og dine venner en kogebog

Hvor længe kan frosne rejer forblive i køleskabet

Hvor længe kan frosne rejer forblive i køleskabet

Hvor længe kan frosne rejer forblive i køleskabet

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.