Grillet brisket mac n ost sandwich

Jeg startede dette indlæg i går, og nu er det jul morgen. Jeg har min stående ribbe stege i ovnen, og det er for tidligt at starte kartoflerne. Når min datter står op, vil vi lave nogle brownies. Jeg vil også lave kyllingevinger 2 måder som en forretter â € "på en vej i luftfriten og den anden vej på rygeren. Er du sulten nu? Jeg er!

Som jeg kommer tilbage til opskriften, bliver jeg mindet om, at grillet brisket Mac n ost sandwich er en total rester skål. Jeg vil have masser af rester fra min stege. Det lyder som om jeg vil have en fantastisk sandwich i morgen! Denne brisket sandwich er så let at trække sammen. Mac n cheesewas super cremet, da jeg lavede det i går. Efter at have sad i køleskabet natten over, er Mac n ost nu koaguleret. Så det har den perfekte konsistens at tilføje til en sandwich.

Jeg har et par små tricks til at trække denne sandwich sammen, og jeg tror, ​​at disse trin er et must. For det første blev brisket trukket fra køleskabet. Jeg foretrækker helt indersiden af ​​denne sandwich for at være varm også. Jeg vil ikke bide ind i en kold sandwich, som jeg grillede. Så jeg genvandt brisket i stegepanden og satte det til side. Derefter tilføjede jeg i samme pande en lille olivenolie og ristet indersiden af ​​brødet. Jeg afsluttede Montering Sandwich med Buttering Den ikke-ristede side af brødet. Jeg monterede sandwichen med et godt lag af brisket efterfulgt af så meget Mac n ost som jeg kunne passe. Grillet sandwich til perfektion. Nyd nu!

Nogensinde ende med ekstra BBQ Brisket eller Pot Roast? I stedet for at spise de samme rester, tilføj det til din grillede ost for at lave en salt, cremet brisket grillet ost sandwich. Det tager bare 10 minutter og et par ingredienser, du skal have på hånden. Denne BLT Bagel er en anden stor sandwich indstilling!

Hvor mange gange er du tilbage med bare en smule af resterende bbq brisket? Eller måske pot stege eller trukket svinekød? Ingen grund til at spilde det, drej de store rester i en let brisket grillet ost i stedet for at spise det på samme måde i et par dage. Denne sandwich sprænges med salt, kødfulde og osteagtig smag. Det vil føle sig specielt, men vil bare tage dig 7-10 minutter at kaste sammen.

Begynd at gøre din brisket grillet ost ved opvarmning af en lille stegepande over medium varme. Spred t af smørret på den ene side af brødet, gør det samme til 2. skive af brød. Placer et stykke brød, smør side ned på hot stegepande.

Placer en skive af americanchese på brød, og tilføj derefter kop brisket, top med andre 1 t shredded cheddarcheese, og tilsæt derefter skive af amerikansk ost på en del af brød uden amerikansk ost. Top med 2. skive brød, smør side op. Kog i 2-3 minutter, eller indtil brød er ønsket brunhed.

Hvad kan jeg lave med resterende ingredienser?

Placer en skive af amerikansk ost på brød, og tilføj derefter kop brisk, top med andre 1 t shredded cheddar ost, og tilsæt derefter skive af amerikansk ost på en del af brød uden amerikansk ost. Top med 2. skive brød, smør side op. Kog i 2-3 minutter, eller indtil brød er ønsket brunhed.

Opskrifter er gode, men du har brug for en simpel 3-trins proces for at oprette en måltidsplan, der gør madlavning nem hjælper dig med at stoppe med at spilde mad. Tjek denne faglige udviklede måltidsplanlægningsguide for at komme i gang.

Bland krydderierne sammen. Gnid halvdelen krydderierne i brisket. Dæk med en generøs mængde sennep, og dække derefter med de resterende krydderier. Sæt brisket løst i folie. Bages i 6 timer og 15 minutter ved 240 F eller indtil den indre temperatur ved den tykkeste del af kødet når 185 F. Åbn folien og fortsæt med at lave mad i yderligere 45 minutter, indtil den interne temperatur når 200 F. Lad hvile før skæring eller shredding.

Er der nogen bedre komfort mad end grillet ost? Fyldt med smeltet ost og dine yndlings saucer, er dette en af ​​de bedste måder at bruge din røget røget brisket. Hvad mere, denne oksekød grillet ost sandwich tager under 15 minutter at sammensætte. Find ud af alt, hvad du behøver at vide med din fulde Walkthrough .

Stjernen af ​​enhver BBQ oksekød brisket grillet osteopskrift vil altid være brisket. Du vil vise det saftige, ømme kød over alt andet, men det er også vigtigt at overveje de støttende spillere, hvis du vil have en grillet ost, der smeltes til perfektion.

Gruyere og comt er begge semi-hårde oste, der hver når gooey perfektion med bare en lille smule varme. Begge slags ost er temmelig milde, men har en karakteristisk nutty smag, der går godt med traditionelle grill smag.

Hvis du vil have noget lidt lettere at finde på supermarkedet, gør Monterey Jack og Cheddar også gode tilføjelser til enhver BBQ oksekød brisket grillet ost opskrift. Røget Cheddar i særdeleshed kan hjælpe med at bringe grill smagen af ​​din brisket.

Hvis du vil forbedre på sandwich selv, er der masser af fyldstoffer, som du kan bruge til at bringe mere smag. Krydderier som Dijon Sennep eller Relish fungerer godt med de fleste BBQ oksekød brisket grillet ostopskrift. Du kan også tilføje ekstra som pickles eller karameliserede løg til en smule ekstra crunch.

Husk altid at genopvarme din brisket, før du sætter det ind i din sandwich. Som en central komponent må det ikke koge hele vejen igennem på det tidspunkt, det tager dig at smelte din ost og skål dit brød.

På den tørre side af en skive, bunke på et lag af ristet ost. Sked nogle brisket oven på det, og dække derefter med et andet ostlag. Du kan bruge samme type, eller du kan blande smagsstoffer mellem lag.

En ad gangen, læg sandwich på din varme stegøresmør-side ned. Kog på medium i ca. tre til fem minutter, eller indtil brød ser gylden brun ud. Det er bedst at dække din stegepande, når du laver mad, da det hjælper osten til at smelte.

Hvad sætter du på en oksekød brisket sandwich?

På trods af sit navn indeholder corned beef ingen majs. I stedet refererer det til de store korn af hærdningssalt, der bruges til at bevare kødet. Når du køber corned beef, skal du søge den grå sort snarere end den røde, som det er fri for nitrater. Ordet oksekød er tæt forbundet med Saint Patricks Day Celebrations i USA, så overvej at parre det med en allium-tinged ost til at efterligne smagene af Colcannon , en fælles sideskål serveret på ferien. Eller vipsin inspiration fra en ikonisk corned beef sandwichâ € "Rubenâ €" og match skiver med Emmentaler, den oprindelige schweiziske ost.

Find det på menuen på Nixta i St Louis, Missouribrisket med Queso Panela og Mole. For en unik tage på mol, besluttede vi på en blanding af røget brisket og grillet queso panel. Teksturerne er næsten identisk Når vi koger dem på komal, og char på osten forbedrer brystets røghed. De er store køretøjer til at gøre molet skinne. Ben Poremba, kok / ejer

Du kan tænke, isnt grillet ost formodes at være bare den, grillet ost? Ja! Men. Også, nej! Der er ingen regelbog, der siger, at der kun er en måde at gøre ting på, og hvis der var det, sandsynligvis ikke værd at følge, fordi nogle af de mest fantastiske retter kommer fra at prøve nye kombinationer af smagsoplevelser som teksturer. At udforske og eksperimentere er en fantastisk måde at finde uforglemmelig Smagkombinationer, og denne opskrift er ingen undtagelse! I stedet for at holde fast med den samme gamle, 3-ingrediens grillede osteopskrift, hvorfor ikke krydder smagen med nogle cremet, krydret pimento ost? Giv dig selv en pause og slappe af med nogle lækre mad med lækker røget brisket! Alt uden kompromitterer en favorit komfort-skål! Det er virkelig en must-try recept, at vi ikke kunne hjælpe, men del med dig!

Nå, nogle gange finder du dig selv med resterende ingredienser fra frokost eller aftensmad, som du bare ikke vil spilde! Efter at have lavet en dejlig middag med nogle fald fra knoglen, røget brisket, hvad gør du med alle de resterende brisket Trimmings ? Keepem! Du behøver ikke at kassere dem! I stedet kan du sætte dem i en vakuumforseglet eller zip-lås taske, der skal fryses til fremtidig brug, eller du kan bruge dem i denne en-of-a-kind grillet ost opskrift! Det store ved denne metode er, at du kan gøre 5-10 grillet oste ad gangen, så du har maksimal måltid output med næppe ekstra ingredienser eller kræfter!

Leder du efter den hjemmelavede smag? Weve fik dig dækket!

Der er intet som en god gammeldags grillet ost, men hvorfor ikke tage det op med en hak med nogle hjemmelavede pimento ost? Hvem kunne modstå de dansende smag af krydderi, cremet sødme og skarp ost på en seng af sprød brød og parret med lækker røget brisket? Du kan bruge butikskøb, men for dem, der nyder i friskheden af ​​hjemmelavet, fik Weve den perfekte pimento ost opskrift på dig!

Det kan være skræmmende at prøve nye fødevarer nogle gange, men vi lover det værd! Dette er en af ​​de opskrifter, der er sikker på at blive en hæftning i dit hjem, så vær ikke bange for at eksperimentere med disse rige smag! Hvis du ender med at lave denne opskrift, skal du sørge for at fortælle os og dele dine oplevelser med os! Du kan også tjekke nogle af vores andre opskriftsanbefalinger og vores ugentlige blog for flere tips og tricks!

Disse er så nemme at gøre, at du måske vil med vilje forlade resterende brisket bare for denne opskrift! Tænk store, hjertelige sandwich, der fylder dig i timevis! Denne opskrift er også super fleksibel, så have det sjovt med det!

Ost Vi valgte Fontina og en lille smule Gruyere denne gang. Jeg anbefaler at købe hele blokke af ost i stedet for pre-shredded. Shredding din egen ost hjælper det med at smelte jævnt, og det er ikke pakket med ukendte konserveringsmidler.

Trin to: Varm stegepanden til medium. Du vil ikke have det for højt, da brødet bliver for toasty for hurtigt, og så vil osten ikke smelte. En stor grund, vi rystede osten var at hjælpe det med at smelte hurtigere. Jeg starter normalt med osten på bunden af ​​brød for at hjælpe det med at smelte, så når du flipper det, flyver den shredded ost ikke hele stedet. Bare vær tålmodig og lad magien ske langsomt.

Trin tre: Når du er klar til at starte Montering Sandwichen, skal du sørge for, at bundbrødet har smør på den, tilføj på den ristede ost og skiveskåret brisket. Top med et andet stykke smørret brød. Placer sandwich i stegepanden og dække det med et låg for at hjælpe osten smelte hurtigere. Flip sandwich, når bunden er blevet gylden dyrket og skål den anden side.

Tip: Prøv at tilføje bare en DAB af ekstra smør til panden, før du tilføjer sandwich. Dette gør sandwich meget rig og gooey. Hink af de restauranter, hvor du får en rigtig god grillet ost, og du ved ikke hvorfor. Ore smør er normalt hvorfor.

Forsøgte denne opskrift? Venligst send en stjerne ï¸ ï¸ ï¸ ï¸ ï¸ bedømmelse i opskriftskortet nedenfor og / eller en anmeldelse i kommentarafsnittet længere nede på siden. Du kan også holde kontakten med mig gennem sociale medier ved at følge mig på Instagram, Pinterest og Facebook!
Nyankomne

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Trukket svinekød brisket bbq tamales Tiden var endelig kommet for at prøve noget nyt for mig Tamales Ive havde visionen om BBQ Tamales i mit hoved til ...

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Storbritannien er kendt for velsmagende buddinger som æble Charlotte. Smurt og bagt brød er fyldt med æbler, derefter dækket i creme sauce i denne klassiske dessert.

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Kom og tag et kig på denne corned beef og æg hash opskrift, det er en utrolig velsmagende æg opskrift og ideel, hvis du er på et budget.

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Top 10 kiks til dunking i din te

Top 10 kiks til dunking i din te

Det perfekte supplement til en kop te på ethvert tidspunkt på dagen. Klassisk, stilfuld og som engelsk som Cary Grant og Audrey Hepburn. Køb online nu

NoCreme creme af broccoli suppe

NoCreme creme af broccoli suppe

NoCreme creme af broccoli suppe

Alle de skabeloner, du kan downloade

Alle de skabeloner, du kan downloade

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Kartoffelbroccoli og griner ko ost kugler opskrift på babyfinger mad fra 12 måneder madlavning til min baby

Kartoffelbroccoli og griner ko ost kugler opskrift på babyfinger mad fra 12 måneder madlavning til min baby

Disse broccoli cheddar quinoa bites gør en sund snack, forretter eller side, som hele familien vil elske super sjov, let kidfriendly

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Disse broccoli blomkål bider er kidfriendly og nem at gøre med blot et par ingredienser. Perfekt til snacktid og frokostbokse

Nyankomne

Cheesy veganer broccoli og blomkål bider Chatelaine

Lær mere

Ofte set

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

En velsmagende og enkel side skål

En velsmagende og enkel side skål

En velsmagende og enkel side skål

Blomkål andor broccoli suppe ww 0 point suppe

Blomkål andor broccoli suppe ww 0 point suppe

Lækker suppe til at bruge leftover broccoli eller blomkål. Jeg har brugt både alene og sammen. Det er nemt og 0 point, hvis du følger Vægt Watchers plan

Let langsom komfur blomkål suppe med ost

Let langsom komfur blomkål suppe med ost

Broccoli blomkål suppe langsomt komfur opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Cremet kylling Bacon Broccoli Cheddar Wild Rice Soup

Cremet kylling Bacon Broccoli Cheddar Wild Rice Soup

Slow Cooker Broccoli Cheddar Soup er tyk, cremet og utrolig teatralsk. Lavet let i crockpot, dette er den perfekte komfort måltid.

Broccoli i hvidløg sauce opskrift

Broccoli i hvidløg sauce opskrift

Sådan laver du asiatisk broccoli med sojasovs og ingefær. Jeg forsikrer dig, du har aldrig prøvet sådan broccoli. Let at lave madopskrift med StepByStep-instruktioner med fotos. Prøv det

Sesame Honning And med Broccoli Donal Skehan

Sesame Honning And med Broccoli Donal Skehan

Se vores aktuelle og kommende menuer. Fra 4. 5 per portion 30 minutter opskrifter 5 trin pr opskrift

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.