Find ud af, hvad diner restauranter at prøve i Bismarck. Bismarcks 19Story Art Deco Capitol dominerer bybilledet som den højeste bygning i hele staten ....

Beliggende i en lidt drab strip mall, kan Walruss Exterior ikke skabe det bedste første indtryk, men gå ind og du vil finde dig selv nedsænket i en travl, indbydende restaurant. En lokalt ejet naboskabsfavorit, hvalrossen er kendt for sine 40 amerikanske håndværk øl på tryk, med mørke som Boulevard Chocolate Ale, og usædvanlige brygger som New Belgien Heavenly Feijoa. Ud over ølene tilbyder Walrus en pålidelig menu med pub billetpris, herunder pasta, burgere, pizzaer og steaks. Prøv Cajun-blacked laks, eller rejer Diablo: Linguine pasta, peberfrugter, ristet hvidløg, løg, grønne chili og jalapeos i en orkan creme sauce.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Havde frokost her i Bismarck for en weekend med shopping. Hurtig og venlig service. Hjemmelavet suppe var fremragende. Sandwich var frisk og velsmagende. Min mand havde omeletten og det var også fremragende. Vil anbefale som et sted til frokost eller muligvis middag i BismarcktThank dig for anmeldelsen, Lois C! Næste gang du er i byen, bliver du nødt til at stoppe ind for at prøve en af ​​vores shakes til: - Shannon R.

Vi havde Knoephla suppe og det, som det hedder kød i en dej, der er dybt stegt. Anyway suppen var god til 4. 0 for en lille skål 1 scope & den anden ting, som var meget lille størrelsen af ​​et stykke brød foldet i halvdelen ved 6. 0 ikke dårligt. Men ikke værd at pengene. Jeg NorthDakotaMexico, virkelig glad for at du nød Knoephla suppe og Fleischkueechle! Din feedback om delstørrelserne er værdsat, og vi vil passere det sammen til ejerne. Hanks igen til deling! Amy H.

National Guard og CBS Aften New Dakota National Guard blev kaldt til at sprede throng, den eneste gang staten er nogensinde blevet opfordret til at quell et oprør og billeder af 500 soldater Chasing regimenter af universitetsstuderende gennem zap og landdistrikterne landskabet var hovedhistorien om natten på CBS Aftennyheder med Walter Cronkite.

Vi oprettede en konto hos en Grand Forks Bank og til sidst rejste omkring 2.000, som jeg tror på, at Zaps gode folk sættes i et nyt samfundscenter. Bidragene kom fra hele landet.

Bismarck har vokset meget af sin ydmyge oprindelse som krydsning til den populære statskapital og en moderne, pulserende by. Og sammen med denne vækst er kommet en lang række restauranter, der serverer en række forskellige retter, der kan sammenlignes med dem i store fødevarebyer i Amerika.

Bor i Houston har gjort os Venter Til en spændende og stadig skiftende spisestue og ærligt vidste vi ikke, hvad vi kunne forvente, da vi begyndte på vores tur til North Dakota. Men byen har en imponerende forskelligartet mad scene. Vi kunne få øje på alt fra chic cafeer, glutenfri spisesteder, caféer, fine restauranter og internationale foodie spots.

Bismarcks fødevarescene er meget lokalt påvirket, hvilket betyder en række røde kød fra lokale rancher, brød og pastaer fra lokal hård hvede, steaks og burgere i kreative stilarter og en stærk blanding af tyske og norske retter, der afspejler byens etnisk arv.

Vi besøgte Bismarck som en del af vores nordlige Dakota road tur og forsøgte flere spisemuligheder i Bismarck samt nærliggende Mandan-området. Her er vores guide til nogle af Bismarcks top spisesteder baseret på vores korte, men grundige ophold i byen! Sammen med spisesteder, diners og restauranter har vi også forsøgt at dække en række barer og pubber i dette indlæg.

Krolls Diner er en af ​​de legendariske spisesteder i Bismarck. Åbnet i 1969 blev middagen hurtigt berømt for at tjene tysk mad og nordlige Dakota specialiteter som Knoephla suppe og Fleischkueechle, en salig dybfrit jordbøjle wienerbrød. De tjener også mange andre tyske specialiteter, en nik til den tyske arv i North Dakota.

Diner har mange steder i hele staten. Vi elskede især den ene i Mandan for sin vintage charme. Vi besøgte Krolls til morgenmad og elskede deres skills samt chokolade chip pandekage. Eatery har endda fremhævet i Food Networks bedste morgenmad i USA-listen.

Laughing Sun Brewery er blevet konsekvent stemt en af ​​de bedste i Bismarck, og det var derfor på toppen af ​​vores liste. Bryggeriet er børnevenligt før kl. 21.00, og derfor gik vi der til frokost. Vi elskede indretningen, bryggerne, såvel som maden. Bryggeriet har også levende musikbegivenheder på forskellige tidspunkter i løbet af måneden.

Peacock Alley er Bismarcks mest ikoniske Steak House. Det er beliggende i lobbyen på det tidligere Patterson Hotel og har vært vært for mange berømte personligheder, herunder tidligere præsidenter Theodore Roosevelt, Calvin Coolidge og Lyndon Johnson. Restauranten har mange vintage fotografier på væggen fra den æra. På et besøg bør du virkelig prøve vores bøfskæringer, de har den perfekte balance mellem juiciness og ømhed.

Blarney Stone Pub er den eneste autentiske irske pub i Bismarck. Beliggende på Main Avenue overfor Rail Depot og støder op til Dakota Stage Theatre, er denne pub placeret i en historisk bygning. De udsatte murvægge, rige træpaneler og tællere låne til den irske pub atmosfære. De tjener også en bred vifte af mad, der går ud over den almindelige bar menu og indeholder favoritter som den irske gryderet og brødpudding. Sorten af ​​udkast til øl på tryk er sikker på at tilfredsstille varierende smagsløg. Tip: Du skal være 21 for at komme ind!

Terra Nomad tilbyder den quintessentielle hipster cafe oplevelse i downtown Bismarck. Vibe af denne cafe er mere Stillehavet nordvest end Midwest, og du kan bestille holistiske muligheder som Chia Pudding og Quinoa Salad. De har også en række cookies og bagværk. Dette er en fantastisk mulighed for at besøge fra morgenmad til frokost og deres store drikkevarer menu er sikker på at tilfredsstille selv den mere krævende kaffe aficionados .

Dine-i det ydre rum på rumlændes grillbar

Space Aliens Grill Bar var et øjeblikkeligt hit med vores børn. Denne ydre rum-tema restaurant har futuristisk interiør â € "Du vil se udlændinge, rumskibe, raketter og meget mere i hele restauranten. Maden er god, og menupunkterne er opkaldt efter pladsobjekter. Restauranten har også få arkade spil og børn i alle aldre elsker det.

Leder du efter et elegant sted for date nat eller bare et godt sted at spise middag? Besøg Pirogue Grill. Restauranten har et rigtig godt interiør â € "Tænk udsatte mursten, varmt træ detaljer og uberørt hvide borddug â €" så hyggeligt og romantisk! De har en stor menu fra drikkevarer til desserter, og restauranten er et godt sted at bestille bisonkød.

Hvis du vil have en rigtig god træfyret pizza eller martini i downtown, så besøg den ristede frø. Denne spisested har også steder i Fargo og Grand Forks og er godt at besøge for sin atmosfære og en omfattende menu med pizzaer, kyllingevinger, burgere og meget mere. Du kan også bestille lokale delikatesser som elk burger og kylling dumpling suppe. De har nogle virkelig unikke martinier på menuen herunder dessert martinis som Key Lime Pie Martini og Lemon Cheesecake Martinis.

Prøv neopolitan pizza på Fireflour Pizzeria Coffee Bar

En anden pizza sted placeret i downtown Bismarck! De har virkelig let luftige skorpe neopolitanske stil pizzaer. Sammen med pizzaer kan du også bestille kaffe og cookies på kaffebaren. De har også et godt udvalg af håndværk øl og desserter deres affodato er lækkert!

Butterhorn er en eksklusiv restaurant, der serverer lækre franske og italienske inspirerede retter. De serverer flere små plader, og mens portionerne ikke er enorme, er smagen altid stedet på og lækker! Det er godt til særlige lejligheder som fødselsdage eller årsdagen .

Hvis du elsker Charcuterie Boards, så skal du prøve den på Anima Cucina. Beliggende overfor det ikoniske Patterson Place Hotel, er Anima Cucina en søster Restaurant i Fireflour Pizzeria. Denne downtown Italian Deli-Style Restaurant har et stort udvalg af kød og oste. De har også fremragende vine og en omfattende menu med italienske retter.

North-Central North Dakota: folkene bag pladserne

Velkommen til en anden frihedsrejse! Disse ture giver mig chancen for at se USA's bredde og bredde sine landskaber, dens små byer, dets byer og dets rettigheder. Undervejs tager jeg og dele billeder af hvad jeg ser og hvad jeg spiser og hvad Im tænkning.

Jeg vælger min vejtur Destinationer Med to primære overvejelser i tankerne: A har jeg aldrig været på dette sted før; og b hvad er vejret at være som når jeg kommer derhen? For denne tur så jeg en mulighed for at se 15 North Dakota Counties ID rejste aldrig før, og under solrige himmel og behagelige temperaturer.

Vil du leve en frihedsrejse vicariously? Oplev en smule joie de vivre? Mit formål her er at forsøge at formidle oplevelsen, den glæde, jeg føler, når jeg rejser landet. Jeg håber på den måde, at du også kan nyde disse seværdigheder, uanset om du ikke kan rejse eller simpelthen ikke har tid eller ressourcer til at gøre det.

Min overordnede plan var at nå Bismarck, North Dakota ved søndag aften. Det er en 12-timers kørsel fra Colorado Springs, så jeg besluttede at opdele rejsen i 2 ben op til Gillette, Wyoming på lørdag og derefter videre til Bismarck søndag.

I Bismarck spiste jeg middag på et stort mexicansk sted kaldet Charras og Tequila, som var ved siden af ​​hotellet, hvor jeg ville tilbringe natten. På grund af dagens lange kørsel havde jeg hoppet over frokosten bortset fra en dagligvarebutik snacks, og så gik jeg fuld bore-tilstand på DineTertime : Chips Salsa, Queso, Pico og Carne Asada med ris og bønner. Plus en margarita, selvfølgelig:
Nyankomne

Tyske opskrifter fra mor

Tyske opskrifter fra mor

1 Fleischkuekle også Fleischkueechle, fra Alemannicfranconian Fleischkchle er en type kødpai lavet med dej, der ligner en cornish pasty, ...

Hvad betyder Fleischkuekle

Hvad betyder Fleischkuekle

Kevins Place vil være i stand til at udvide sin Fleischkuechle-forretning til engrosmarkeder.

Top 3 Bagerier i Sheboygan Chrysler Centre Blog

Top 3 Bagerier i Sheboygan Chrysler Centre Blog

YP. about lokal søgning forbinder dig med over 19 millioner lokale virksomheder. Find personer og finde den rigtige virksomhed og få tingene gjort YP, den nye måde at gøre, alias Gule Sider.

Fleur de sel havsalt

Fleur de sel havsalt

Disse store krystaller af havsalt bruges til at afslutte fisk, kød og grøntsager. Lær mere om, hvordan fleur de sel høstes og hvordan det kan bruges.

Michigans Bedste lokale spiser Flint vs Detroitstyle Coney Dogs, denne restaurant tjener begge dele

Michigans Bedste lokale spiser Flint vs Detroitstyle Coney Dogs, denne restaurant tjener begge dele

Detroit Fineste Coney Island SCS Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Pinconning Cheese Co. Fudge Shoppe

Pinconning Cheese Co. Fudge Shoppe

Grand Tavern i Delray Beach serverer Michigan retter, herunder Coney Island Dogs.

Flipzwhite fudge dækket pretzels

Flipzwhite fudge dækket pretzels

Utroligt nemme triple chokolade pretzel brownies.

Florentinsk Cake Opskrift Repetter de Shortbread og Biscuits Par Chef Sylvain

Florentinsk Cake Opskrift Repetter de Shortbread og Biscuits Par Chef Sylvain

Køb La Florentine Foods La Florentine Special Cake, 32 oz på Walmart. om

Mary Berrys Florentine Cookies Ernæring Beregning

Mary Berrys Florentine Cookies Ernæring Beregning

Julekøkken Mummys Chokolade Florentiner

Nyankomne

Just One More Slice ... eller to

Lær mere

Ofte set

Den store britiske bage offinspired florentines opskrift

Den store britiske bage offinspired florentines opskrift

Kiks rettet af Andy Devonshire. Med Mel Giedroyc, Sue Perkins, Mary Berry, Paul Hollywood. Bagerne laver en kiks, der supplerer ost, florentiner og en threedimensional scene konstrueret helt ud af kiks.

Gøre haighs festlige florentine kiks

Gøre haighs festlige florentine kiks

Vi tilbyder en platform med al information om florentinske cookies. Historien, hvordan er florentiner lavet, hvad er biprodukterne.

Chokolade Hazelnut Florentine Cookies Lace Cookies Olive Mango

Chokolade Hazelnut Florentine Cookies Lace Cookies Olive Mango

Weve givet den klassiske florentine en chokolade overdækket kiks base så de er perfekt til dunking. Nyd dig selv eller giv som en hjemmelavet gave

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Stor opskrift på Skrubbe Andor laks toppet med rejer og krabber blanding .. lækker fisk og skaldyr fad

Savory Lemon Rosemary Shortbread

Savory Lemon Rosemary Shortbread

Så jeg har været at gennemgå Mel kogebog fra Flour Bakery ejer Joanne Chang, og jeg besluttede at lave en batch af Rosemary shortbread. Disse cookies kom ud vidunderligt, selvom jeg ikke finde mig selv afhængige af dem så meget som Joanne gjorde. Da vi gik til Trader Joes på lørdag, jeg tog

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Enhver, der bruger halvdelen af ​​deres livs madlavning og den anden halvdel, der har, har brug for disse i deres liv

Dalla Giovanna 000 pasta mel

Dalla Giovanna 000 pasta mel

Shop type 00 mel af Mulino Marino fra Eataly. om. Perfekt til at lave pasta og mere

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Savory kål pandekager Den lækre veggie pandekage opskrift

Vegansk chokolade pandekager opskrift glutenfri

Vegansk chokolade pandekager opskrift glutenfri

Easy Quick Chocolate Chip Pandekager, der er vegansk, Glutenfree Wheatfree Velsmagende Disse hjemmeløse ægløse pandekager er perfekte til morgenmad eller dessert.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.