Hjemmelavet Caramel Peanut Cluster Opskrift

Denne hjemmelavede Caramel Peanut Cluster opskrift er en uimodståelig velsmagende godbid, der vil lade folk tigge for mere! Caramel Peanut-klynger er en nem gourmet Konfekture , der vil øge din ferie candy bakke.

Professionel udseende skildpadde chokolade slik er et must for feriesæsonen. Y døtre har lavet denne hjemmelavede chokolade karamel peanut skildpadder, jeg har lavet dem såvel som min mor, far og min fars mor.

Hele bed and dresser toppe blev dækket af bakker og bakker af forskellige chokolade, cookies og slik. høne du ville besøge hende i julen, hun ville give dig en plade, og du fik lov til at vælge, som nogensinde behandler, at du ønskede at tage hjem med dig.

En hjemmelavet cookies og slikbakke er noget, som mine kære ser frem til og gør en god gave. Hocolate peanut clusters anmodes af min bror Joel og Nephew Alex, fordi de ikke kan lide de pecan skildpadder, som vi traditionelt gør.

Fordi få ingredienser er nødvendige, er hver især meget vigtig for den endelige smag, så brug kandidatpekans og chokolade. Hjemmelavet karamel er altid Bestleftover karamel fra en anden opskrift er fantastisk at bruge her, ved hjælp af butikskøbte bløde karameller vil også gøre en velsmagende godbid. Det er også den hurtigste og nemmeste måde at bringe disse små skildpadder til livet på.

Ekstra kan opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til to uger. Uless det er meget varmt på din køkkenbord, læg ikke skildpadderne i køleskabet, da karamelen kan hærde for meget og gøre skildpadderne vanskelige at spise.

Chokolade karamel peanut klynger karamel og let saltede jordnødder kombineres derefter dyppet i chokolade i disse nemme at lave, søde og salt behandler

Theres intet jeg elsker mere end karamel dækket af chokolade. Medmindre du tilføjer nogle saltemøtrikker i blandingen, så im en goner! Hvilket gør thesechocolate caramel peanut clusters en af ​​mine yndlings ting nogensinde!

Sørg for at gemme denne opskrift forchokolade karamel peanut klynger til dit yndlings Pinterest bord til senere

Så meget som jeg elsker jul og det nye år, en ting driver altid mig nødder, når disse magiske øjeblikke går ind i fortiden: et kig på min vægt. Jeg antager, at de fleste af jer har det samme problem, for hvem der kan nægte den søde magi, der bogstaveligt talt er foran jer hele tiden i disse ti dage? Og hvis du er en rigtig fan af slik - du har fået dig selv et problem i år, var ferieudfordringerne virkelig alvorlige. Og hvordan man holder din ideelle vægt, når du dag efter dag har godbidder som denne på bordet? Først de smukke sneboldkager og efter den devine chokolade baklava fra min gode ven, og derefter cannoli creme puffs til nytårsaften. nd for at afslutte det hele. Eclairs. Umulig mission!

Nogen måtte betale prisen, og denne gang er det skete at være mine yndlings jeans. Vera, hvad sker der, hvorfor er vi så stramme? råbte mine fattige jeans, da jeg forsøgte at sætte dem på den anden dag. Selvfølgelig var det, jeg var mest bange for, langsomt begyndte at ske.

Og så efter beslutningen blev truffet, måtte jeg sige en festlig farvel til mine yndlingsreats. Hvordan? Nå, selvfølgelig med en sød lille ørken, som ikke vil gøre meget mere skade, men vil give mig i det mindste en form for tilfredshed, før jeg starter den store kamp.

Hmmm Hvad kunne det være? Selvfølgelig måtte det have chokolade, så søgningen startede fra min chokoladepintert bord. Jeg fandt hurtigt en ørken, som opfyldte alle mine kriterier! Det var sødt, chocolaty og enkle â € "Walnut Caramel Chocolate Turtle Clusters. Hmmm Det eneste problem var, at jeg ikke havde pecan i mit spisekammer. Nå, det vil ikke være meget af en forskel, hvis vi erstatter dem med allerede forberedt valnødder.

Butistercaramel er langsomt kogt til Adark Brown Color, for at skabe arich dybde af flavorthat kan kun opnås ved langsom madlavning. Fresh Oven-ristet Georgia Pecans er fused med rig butterende karamel og dækket af 60% mørk chokolade

Udformet med hånden, hver gourmet chokolade klynge vi laver er en en-of-a-kind Vermont original. Frisk creme, sukker og ren vanille er kogt til Caramelly perfektion og hældes på senge af crunchy mandler, macadamia nødder, pekannødder og pretzels. Afkølet og dækket af rig mørk eller mælkchokolade, er ingen to klynger nogensinde nøjagtigt de samme som lækre snefnug fra chokoladehimlen.

Hæld karamel bits i en mikrobølge-sikker skål med 2 teskefulde vand og mikrobølgeovn i 30 minutter trin omrøring i mellem hver opvarmning. Det tog 1 minutter at smelte karamellerne med kun et par venstre unmeled. Omrør den varme, cremet karamel tillod de sidste klumper helt at smelte og blive inkorporeret.

Igen, 30 sekunder trin I mikrobølgeovnen vil omrøring imellem hver især hjælpe chokoladesmeltningen hurtigt og forhindre brænding eller brændende. Efter 1 minut kan du stadig have et par bløde klumper af chokolade i blandingen, men omrøring vil tillade dem at smelte og kombineres med den smeltede chokoladedyp.

Ernæringsinformation anslås ud fra ingredienserne og madlavningsinstruktionerne som beskrevet i hver opskrift og er kun beregnet til brug for informative formål. Bemærk venligst, at ernæringsdetaljer kan variere afhængigt af metoder til forberedelse, oprindelse og friskhed af ingredienser, der anvendes.

Er du en chokolade elsker? Jeg er og så var min kære mor. Â En af hendes absolutte favoritter slik var chokolade pecan karamel skildpadde. Â Hun elskede dem! Min far ville stoppe og afhente en kasse med dem på den berømte Barr candy tæller. Â mere end sandsynligt, at du har haft en skildpadde slik. Men jeg vedder på, at du ikke vidste, hvor let de skal gøre! Â Disse fire ingrediens chokolade pecan karamel skildpadder er så enkle, lækre og i en brøkdel af prisen på de fancy candy butikker!

Hvordan laver du chokolade skildpadder?

Først dække et stort bageplade med pergamentpapir. Derefter arrangere dine pekannødder for at danne en x, så de ligner skildpadder fødder. Se venligst billedet nedenfor. Nu smelter du bare dine karameller og fløde i mikrobølgeovnen ved hjælp af korte intervaller og omrøring ofte. Scoop en heaping spiseskefuld smeltet karamel over pekannejer og lad det sætte i et par minutter.

Smelt nu chokoladen i mikrobølgeovnen. Husk Brug korte Intervaller og 50% strøm og rør mellem hvert interval, indtil skålen ikke længere er varm. Scoop en heapende spiseskefuld chokolade på karamel og glat og hvirvel forsigtigt med ryggen af ​​skeen. Tillad at indstille i flere timer uforstyrret .

Vores mælk chokolade pecan klynger kommer i en række emballage muligheder for at passer bedst til dine behov. Vores gave tin markeringer er perfekte til en bred vifte af lejligheder, fra corporate til personlige. Leder du efter den mest bang for din buck? Vælg derefter en af ​​økonomiske hjembokse. Alle emballage kommer individuelt eller ved sagen for virkelig at maksimere besparelserne. Og selvfølgelig har fri forsendelse altid været vores standard på SunnyLand Farms, så der er aldrig nogen overraskelser ved kassen.
Nyankomne

Texas Sheet kage med chokolade Pecan Icing

Texas Sheet kage med chokolade Pecan Icing

Lusciously chokolade godhed her, i et udbud sydlige klassiker med en herlig pecan glasur. Denne sydlige Chokolade Pound Cake vinder rose hver gang

Opskrift Februar 2013 Chokolade Porter Cake Christopher Trotter Chef, forfatter, madkritiker, højttaler

Opskrift Februar 2013 Chokolade Porter Cake Christopher Trotter Chef, forfatter, madkritiker, højttaler

Chokoladetonerne i Maui Coconut Porter, den vindende brygge i øl Madness 2012, inspirerede Palena wienerbrød og panel dommer Agnes hage til at komme op med en rig, tæt kage.

Opskrift Kanel Protein risengrød EAT RUN LIFT

Opskrift Kanel Protein risengrød EAT RUN LIFT

Tjek onde søster højt proteinindhold chokolade budding 170g på woolworths. om. U. Bestil 247 på vores online supermarked

Hersheys Chokolade Raisin Pie

Hersheys Chokolade Raisin Pie

The Chocolate Pie med Golden rosiner opskrift ud af vores kategori Chokoladekage EatSmarter har over 80.000 sunde lækre opskrifter online. Prøv dem ud

Hindbær amaretti stykket kage

Hindbær amaretti stykket kage

En Torte er en kage beriget med nødder og ofte lagdelt med syltetøj. Mandelmasse er en blanding af hakkede mandler og sukker. Kig efter det i bagning midtergangen af de fleste supermarkeder.

Kirkegård chokolade ris krispie godbidder

Kirkegård chokolade ris krispie godbidder

Chokolade Rice Krispie Treats er Super Chocolatey og Overhetop Marshmallowy med en perfekt gooey, Bakery Style Bite 6 Ingredienser og 10 minutter ...

Chokolade Rispudding Opskrift Sådan laver du cremet rispudding med chokolade

Chokolade Rispudding Opskrift Sådan laver du cremet rispudding med chokolade

Denne cremet, trøstende resterende chokolade rispudding er så let at lave. Med bare en håndfuld grundlæggende ingredienser, er det den perfekte kidfriendly dessert

Chokolade Rice Krispies Treats Joyofbaking. about Video opskrift

Chokolade Rice Krispies Treats Joyofbaking. about Video opskrift

Få din chokolade på med disse tredobbelt chokolade infunderes sprøde barer. Usødet chokolade afbalancerer søde skumfidus, og et drys salt toppe det.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Chokolade ricotta creme opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Nyankomne

12 bedste rom ball opskrifter

Lær mere

Ofte set

Børnevenlig Rum bolde Sunde Patisserie

Børnevenlig Rum bolde Sunde Patisserie

Hak chokoladen med BAMIX processor og smelte i en varm bain marie. Derefter gradvist røre i smør, fløde, flormelis, rom og kakao

Dette er en kogt Rum Buttercream Frosting smagret med rom og en smule vanilje. Jeg brugte dette til at frost den nemme onkowl chokoladekage, som jeg lavede til min fødselsdag.

Dette er en kogt Rum Buttercream Frosting smagret med rom og en smule vanilje. Jeg brugte dette til at frost den nemme onkowl chokoladekage, som jeg lavede til min fødselsdag.

Dette er en kogt Rum Buttercream Frosting smagret med rom og en smule vanilje. Jeg brugte dette til at frost den nemme onkowl chokoladekage, som jeg lavede til min fødselsdag.

283 hjemmelavede opskrifter til Rom kage fra den største globale madlavning samfund Se opskrifter på lækker chokolade Frugt kage, frugt kage også.

283 hjemmelavede opskrifter til Rom kage fra den største globale madlavning samfund Se opskrifter på lækker chokolade Frugt kage, frugt kage også.

283 hjemmelavede opskrifter til Rom kage fra den største globale madlavning samfund Se opskrifter på lækker chokolade Frugt kage, frugt kage også.

En chokolade, Prune Og Rum Cake Rich med smag

En chokolade, Prune Og Rum Cake Rich med smag

Ikke din gennemsnitlige Chokolade Rum Cake. En krydret spark blandet ind i kagedej, en rom glasur thats gennemblødt ind i kage og en dejlig chokolade støvregn på toppen.

Damn Delicious Mini Pumpkin Bundt Cake med chokolade ...

Damn Delicious Mini Pumpkin Bundt Cake med chokolade ...

Chokolade Rum Brownies med varmt Rum Glaze

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

GØR 20 Placer chokolade i en stor heatproof skål. Kombiner fløde og smør i lille gryde. Stir over ...

Chokolade trøfler med havsalt

Chokolade trøfler med havsalt

Fuld af ristet kokosnød, karamelchips, chokolade Drizzle, vil disse saltet Caramel Coconut Biscotti virkelig få dig til at se frem til din morgenkaffe

Shoofly Chocolate Pie

Shoofly Chocolate Pie

Med en gooey mørk melasse bund og en buttery crumb topping, er denne Wetbottom Chocolate Shoofly Pie en Pennsylvania hollandsk tradition.

Chokolade Snowball Cake Cooks Land

Chokolade Snowball Cake Cooks Land

Jeg lavede engang 200 hundrede af disse små individuelle kager til venner af Buffalo Luncheon. Luncheonen ærede dem, der havde været heroiske under

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.