Flødeost Cilantro Dip opskrift Food News

Hvidløg Cilantro Sauce er en krydret, tangy cremet sauce, der er perfekt til topping off fisk tacos, sprøde kylling tacos, kylling vinger eller endda dyppes dine foretrukne pommes frites i. Let at gøre med blot et par ingredienser, thisGarlic koriander Sauce er absolut vanedannende.

Lad mig tale med dig et øjeblik om toppers. Når jeg siger top, mener jeg, at sidste lille smule krydderi, som du føjer til en allerede fantastisk fad, der bare tager det allerede fantastisk fad til det næste niveau. Du ved, hvad jeg tager om? Yup .. Jeg ved, du gør! Så du bare nødt til at stole på mig, når jeg fortæller dig, at thisGarlic Cilantro Sauce er den ultimative Topper. Super let at lave, thisGarlic koriander Sauce bringer det bedste af alle verdener sammen. Du har en koriander jalapeno dip typen cremet sauce, der er en smule krydret fra hvidløg og jalapeno, lidt syrlig fra kalk og er bare den perfekte kompliment til hvad du er ved at tilføje det til. Krydret fisk tacos, trak svinekød sandwich, aint ingen ting som en kylling fløj. dens alle bare almindelig ol mad indtil thisGarlic koriander Sauce bliver drysset på toppen af det.

Hvordan kan jeg bruge hvidløg koriander sauce?

Luk men ikke helt. En aioli er lavet ved hjælp mayonaise og krydderier, og mens det er super tæt, denne Hvidløg Cilantro Sauce er ikke ligefrem en hvidløg aioli. Denne hvidløg koriander Sauce er lavet ved hjælp flødeost og mælk i stedet for at bruge mayonaise som sin base.

Hvordan vil du gøre hvidløg koriander sauce?

Jeg troede, du ville aldrig bede! For at gøre dette Hvidløg Cilantro Sauce, start ved at tilføje dit hvidløgsfed, jalapeno og koriander til en foodprocessor og puls indtil de alle hakket. Derefter tilsættes i din flødeost og mælk og bland indtil cremet. Derefter tilsættes i dit limesaft og citronskal sammen med din salt og peber og bland indtil alt er indarbejdet, og din hvidløg koriander Sauce er cremet.

Seriøst, på bare 5 minutter vil du have denne fantastiske koriander jalapeno sauce, der går perfekt på næsten alt. Great for fisk, kylling svinekød og endda bøf, dette Hvidløg Cilantro Sauce er den allerbedste måde at toppen fra så mange forskellige fødevarer, vil du nødt til at have dette i dit køleskab 24/7 fra denne dag.

Har du gerne dette indlæg? Sørg for at dele det på pinterest!

Jeg har haft lyst til at dele denne opskrift med yall i lang tid nu, og Im super glade for at kunne gøre det i dag. Dette er min nummer 1 favorit krydderi â € ”og dens en, som du bare ikke kan gå og købe i supermarkedet.

Når dens alle kombineret glat â € ”derefter overføre det til en krukke med en forsegling, eller en lignende beholder. Â opbevar den i køleskabet. Et Prøv det på nogen form for mad med selv de mindste mexicanske varianter til det, eller bare dunk dine chips i det.

Jeg har faktisk været at dele denne opskrift på forskellige måder i fortiden som i inkorporeret i andre retter, nemlig min veganske ricotta fyldte zucchini ravioli i græskar puré med valnødder, krydrede græskar dip med rosmarin cashewnødder ricotta, Â og veganske zucchini ruller med herbed cashew ricotta, mynte og avocado.

Hvad er veganer flødeost lavet af?

Theres en zillion og én måder at piske dette vanedannende snack spredes. Tøm at grøntsagsskuffen og vær kreativ at komme i gang, heres opskriften og ingrediens kombination, der vandt mig over!:

Denne cremet Veggie Flødeost Spreadis positivt lækker og kompliment s alt fra kiks til bjergene-høj sandwich og wraps! Dobbelt, tredobbelt, eller firedobbelte de målinger at tjene mere.

Denne spredning er også fantastisk med en bevvy andre veggies kastet ind i blandingen: radise, løg, peberfrugt, broccoli. dybest set noget at øjnene på dig fra at grøntsagsskuffen af din! Selv om det rent faktisk flagermus øjne på dig. du måske ønsker at køre. Hurtig.

Jeg er meget glade for at dele denne koriander Dip med jer i dag! Det opstod som en anmodning fra min nabo, Brandi. Vi forsøgte denne store koriander jalapeno dip på hendes hus en dag. Et familiemedlem køber deres dip fra en lokal kok, men opskriften er hemmeligt bevogtet. Brandi sætte mig til opgave at forsøge at genskabe det, og jeg kunne ikke vente med at prøve!

Nå efter nogle tilpasse, jeg tror Ive knækket koden på denne koriander Dip! Nøglen er enkel. OTS og masser af koriander. m taler hele bundtet og lidt kalk til at give det, at lidt noget! De peberfrugter og grønne løg giver det en anden lille bid også.

Cranberry Salsa løbet Flødeost opskrift Denne hurtig og nem appetitvækker opskrift lavet med en lækker frisk tranebær salsa løbet flødeost og derefter serveres med kiks, frugt eller chips. Gør en stor make-forude opskrift til ferien!

Med smagsvarianter som koriander, lime og chipotle chile peber, det er virkelig en uimodståelig dukkert. Southwest Bean Dip Kog op Knorr lækre Southwest Bean Dip opskrift lavet med pinto bønner, chili pulver, grøn chili, mexicanske blanding ost og Knorr Vegetabilsk opskrift mix.

Jeg lavede denne dip til en sjov ny ting jeg er en del af. Dens en gruppe af bloggere, der skiftes til at vælge en ingrediens en gang om måneden og så vi alle kommer op med en opskrift bruger denne ingrediens. Dette måneder ingrediens er koriander. Da jeg erfarede, at ville være den ingrediens i denne måned, cringed jeg. I dont virkelig bekymrer sig om det. Undtagen i Costa Vida Søde Pork Salater. Det er fantastisk. Så jeg prøvede at tænke på noget, der ville være overvældende i koriander-smag og denne dip er det. Dens diskrete og lækker. Stol på mig! Efter opskriften være sikker på at tjekke, hvad de andre bloggere lavet med koriander.

Kalorier: 151kcal Kulhydrater: 2g Protein: 1g Fedt: 15g mættet fedt: 3g Kolesterol: 12mg Natrium: 308 mg Kalium: 28 mg Fiber: 1g Sukker: 1g Vitamin A: 105IU C-vitamin: 3 mg Calcium: 16 mg

Ive altid elsket Mexicanfood. Jeg tror, jeg kan attribut at kærlighed til min far, der, når vi gik ud for at spise som en familie var altid tyder en mexicansk restaurant. Vi gøre ikke at spise ude en vane; så naturligvis jeg har tilbragt en masse tid i køkkenet forsøger at genskabe og komme med mine egne opskrifter. Jeg er så taknemmelig for, at min mor tilladt mig at have fritgående i køkkenet, når jeg fik lyst til at lave mad noget; det virkelig formede hvordan jeg kokken i dag, nu hvor Im en voksen.

Anyway, jeg ville ønske jeg kunne huske, hvor jeg fik den oprindelige idé til denne opskrift, men jeg kan ikke. Jeg husker, at i 9. klasse jeg tog spansk, og vi var nødt til at tilberede en parabol til internationale dag; så jeg googled en masse opskrifter, indtil jeg beslutter på denne ene. Første gang jeg gjorde dette var det et hit med min familie, og så når jeg tog det til skole for internationale dag alle kunne ikke stoppe med at spise og tale om dem. Ja, de var, og stadig er så god! Jeg vil endda gå så langt som til at sige, at de er vanedannende !
Nyankomne

Koriander kalk Laks med Cremet koriander Sauce Madlavning Classy

Koriander kalk Laks med Cremet koriander Sauce Madlavning Classy

Her er hvad du har brug for olivenolie, hvidløg, stort løg, squash, gul squash, sukker blomme tomater, tunge fløde, mælk, revet mexicanske ost blanding, limesaft, frisk koriander, Gemeli pasta, paprika, salt

Vegan Avocado Cilantro Dressing Debra Klein Easy Plant Based Opskrifter

Vegan Avocado Cilantro Dressing Debra Klein Easy Plant Based Opskrifter

Delicious Dairy Free Creamy Cilantro Dressing er den perfekte topping til dine salater denne veganske dressing er så smagfuld og nem at lave i blenderen.

Paleo koriander kalk fløde Sauce

Paleo koriander kalk fløde Sauce

Versioner af denne lækre mayonnaisebased koriander sauce serveres i hele Latinamerika med stegt kød.

Cilantro Lime Kylling med Avocado Mango Salsa Petaluma Fjerkræ

Cilantro Lime Kylling med Avocado Mango Salsa Petaluma Fjerkræ

Cilantro lime grillet kylling med avocado salsa er saftigt, ømt på indersiden, udbrud med smag og friskhed. Perfekt til frokost eller middag.

CilantroLime Blomkål Ris er en lækker LowCarb Side Dish

CilantroLime Blomkål Ris er en lækker LowCarb Side Dish

Løft din blomkål ris til nye højder med denne lettet op version af en restaurant favorit. Koriander kalk Blomkål Rice har en antydning af tang og en pop af friskhed, hvilket gør det en lækker tilføjelse til enhver mexicanske måltid.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Denne let lækre limecilantro vinaigrette opskrift er så freshtastingperfect for latininspirerede salater, tacos eller som marinade til kylling eller fisk

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Pisk op disse flavorpacked koriander kalk rejer med kun 5 ingredienser Theyre perfektionere alene eller som en tilføjelse til dine foretrukne hovedretter.

Coriander Pesto Pasta Cilantro Pesto Pasta

Coriander Pesto Pasta Cilantro Pesto Pasta

Cilantro lime pasta med rejer

Forestil dig en grøn sauce så cremet du kan tjene det med pasta. Besøg The Spice House for denne overraskende og lækker opskrift. Gratis levering på 49 ordrer.

Forestil dig en grøn sauce så cremet du kan tjene det med pasta. Besøg The Spice House for denne overraskende og lækker opskrift. Gratis levering på 49 ordrer.

Forestil dig en grøn sauce så cremet du kan tjene det med pasta. Besøg The Spice House for denne overraskende og lækker opskrift. Gratis levering på 49 ordrer.

Nyankomne

Super Easy Copycat Opskrifter til Chipotles Cilantrolime Rice og Qdobas Version, også. Ærligt, jeg elsker dem begge lige, du vil også

Lær mere

Ofte set

Grillet bøf kylling tacos med zucchini jalapeocilantro sauce

Grillet bøf kylling tacos med zucchini jalapeocilantro sauce

Disse instant pot cilantro lime trukket kylling tacos er så lækker de har mindre end 10 ingredienser og de er klar i 30 minutter

Disse sorte bønne tacos har en lækker påfyldning alle gemt i en sprød tortilla og serveres sammen med en cremet koriander kalk sauce. YUM

Disse sorte bønne tacos har en lækker påfyldning alle gemt i en sprød tortilla og serveres sammen med en cremet koriander kalk sauce. YUM

Disse sorte bønne tacos har en lækker påfyldning alle gemt i en sprød tortilla og serveres sammen med en cremet koriander kalk sauce. YUM

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

30Minute mexicanske salat kopper med sorte bønner, krydret ristet søde kartofler, quinoa og en simpel, cremet cilantrolime dressing.

TYRKISKE ÆG cilbir CraveWorthy

TYRKISKE ÆG cilbir CraveWorthy

Cilbir Æg kogt æg i yoghurt lys, enkel måltid lavet med kogt æg, i løbet af yoghurt og toppet med smør, paprika og hvidløg sauce

Essays om tyrkisk Lingvistik

Essays om tyrkisk Lingvistik

Yumurtann Halleri rafadan, Kays, kat, sahanda, omlet, rplm, gz gz Yumurtann bir de bizim LBR vesilesi ile yakinen tandmz PoE Hali var ki, yurtdnda zellikle æg Benedikt ...

Hej DC, Lets Brunch

Hej DC, Lets Brunch

En georgisk båd form fladbrød fyldt med 3 forskellige oste og løbende æg.

Zingy Turkish Poached Eggs

Zingy Turkish Poached Eggs

Da jeg først læste af kombinationen af ​​yoghurt og pocherede æg, var jeg ret skeptisk. Virkelig jeg kunne bare ikke få mit hoved omkring den flydende æggeblomme parret med tangy yoghurt. Men så mere for nylig havde dette billede på Flickr mig til at undre sig igen. Svaret er en rungende ja som jeg besluttede at lave

Hvornår er Goetta Time i Porkopolis lige nu

Hvornår er Goetta Time i Porkopolis lige nu

Hoffelgritz Aka til vores overraskelse Cincinnati Goetta Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Middag og en film Disneys Cinderella

Middag og en film Disneys Cinderella

Opskrifter skabt for at inspirere børn til at prøve nye fødevarer, at deres yndlings Disney Princesses sandsynligvis nydt nemt, sunde smagfulde måltid børn vil elske

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.