Kylling Pot Pie med kiks

Når du er trang klassisk komfort mad, en Easy Skillet kylling Pot cirkel med Kiks er ren perfektion! Denne hjemmelavet kylling potten cirkel har den creamiest påfyldning fyldt med gulerødder, kartofler, strimlet kylling en super enkel topping ekstra flaky dåse kiks herbed hvidløgssmør. Det er nemt nok for travle weeknights trøstende nok til en kold vinterdag. Det er overflødigt at sige, dette hyggelige, let kylling potten cirkel med kiks er den perfekte komfort mad opskrift â € ”vil du blive besat!

Nem kylling potten cirkel med kiks den ultimative komfort mad!

Når vores kolde Minnesota vintre rulle rundt, den ene PWWB måltid Chris Jeg er meget taknemmelig for, er denne let stegepande kylling pot pie opskrift. Cremet pot pie påfyldning, solide grøntsager, friske krydderurter, skællet, smøragtig kiks â € ”alvorligt, nyheder ikke kan kærlighed ?! Dens typen af soul-tilfredsstillende, super velsmagende ret, som varmer dig op fra inderst til yderst. Komfort fødevarer på sit fineste!

Men den allerbedste del er denne stegepande kylling pot pie opskrift er så let at kaste sammen, at dens perfekt til en lækker aften måltid. Alt er lavet i ét stegepande til minimum fad pligt cremet hjemmelavet potten cirkel påfyldning kommer sammen hurtigt med tonsvis af urteagtige smag. Dens helt hjemmelavet, med undtagelse af en hemmelig ingrediens: skællet dåse kiks! Denne store-købte genvej er fuldstændig værd tid sparet godt klæde kiks op med kryddersmør at få dem til at føle sig ekstra speciel.

Oprindeligt offentliggjort helt tilbage i 2022, denne let støbejern stegepande kylling potten cirkel fortsætter med at være en PWWB fave til denne dag, gjort elsket af tusindvis af dig! Denne isnt overraskende for mig i mindste â € ”dens fuld af rige smag det hver vejen kommer sammen i en enkelt pande, hvilket gør det til et familievenligt aften-venlig godbid. Var videredeler det i dag ret i tide til komfort mad sæson med forbedret fotografering klarere opskrift retninger, men dens stadig de samme nemme, flavorful, mega-trøstende måltid, du allerede kender elsker en € ”løfte!

Ingredienserne til stegepande kylling potten cirkel er virkelig nemt at samle. Det meste af det, du har brug for at gøre det creamiest , mest flavorful kylling pot pie påfyldning er ting du sikkert allerede har i din spisekammer køleskab. For mig, vel vidende, jeg allerede har alt ved hånden til en opskrift tager væk en masse af det spisetid pres, især i løbet af ugen.

Skillet kylling potten cirkel med kiks genvej dåse kiks!

Da jeg først Påtænkes denne stegepande kylling potten cirkel, jeg ønskede at gøre absolut alt fra bunden, herunder kiks topping. Men da jeg testede denne kylling pot pie opskrift med kiks, fandt jeg store-købte kiks prettyyy svært at slå. Ikke alene er de super lækre, theyre så meget mere praktisk end at lave kiks dej fra bunden. Du kan lave hjemmelavede kiks i stedet, men jeg elsker at bruge denne dåse kiks genvej til en let & lige så lækkert måltid.

Denne stegepande kylling pot pie opskrift er ikke kun super flavorful cremet, men dens også vanvittigt let at kaste sammen. Med et par enkle trin, vil du have en trøstende sar middag perfekt til enhver aften i ugen. Og den bedste del? Denne kylling pot pie opskrift med kiks er lavet helt i en enkelt stegepande til nem madlavning oprydning!

Kog kyllingen. y foretrukne metode til madlavning shredding kylling er at brune det af med en hård aftrækkerdel i en støbejern stegepande derefter stege den i ovnen i 15-20 minutter, indtil kogt igennem. Madlavning kylling i den samme gryde youll brug for at gøre stegepande kylling potten cirkel er super praktisk og det med vilje hjælper tilføje et ton af smag til bunden af stegepande potten cirkel! Når dens kogt igennem, simpelthen makulere det op sæt den til side. Hurtig let genvej til makulering kylling! â ‡ ¢ Min favorit køkken hack bruger en fuldgod stand mixer til skyggen kylling. Den pagaj vedhæftet fil gør alt arbejdet, skaber det perfekt trak kylling til potten pie påfyldning.

Lav potten pie påfyldning. Saut nogle hakkede løg, gulerødder, selleri, hvidløg, & kartofler i stegepande, lige med alle de flavorful bruneret bits fra kylling. Når veggies er blødgjort, tilføje noget mel, hønsefond, og mælk, hvilket skaber den cremet bunden af potten pie påfyldning. Hvis jeg har dem til rådighed, kan jeg godt lide at kaste i nogle friske urter også. Infuing Herbaceous Smag ind i denne rige sauce hjælper med at tage potpen pie påfyldning til næste niveau! Når påfyldningen er simmeret og lidt fortykket, rør i de rystede kylling og frosne ærter.

Tilføj kiks. Siden han gjorde denne kyllingpotte tærte med dåse kiks, er alt, hvad du skal gøre, pop åben, kan du sætte kiks dejen lige oven på den creme pot pie fyldning â € "nemt! Tip! Â ‡ ¢ For et hjemmelavet tryk, spredes en hurtig hvidløg urtmør lige oven på Biscuit dejen, før det hele går i ovnen.

Tror du at lave kyllingekage er en lang, vanskelig proces? Tænk igen. Et par enkle trin er alt, der står mellem dig og en familiestørrelse af lækker kylling og grøntsager i fløde sauce, toppet med ømt kiks. Og tror ikke, at ordet "pie" automatisk betyder at finde en rullestift. I dette tilfælde laver du en kiks topping, som simpelthen er klappet i et rektangel, før de skæres i runder eller kvadrater.

Hvad har jeg brug for at gøre kylling pot pie påfyldning til kylling pot pie med kiks?

I mellemtiden i lille skål blandes Bisquick-blanding, mælk, grønne løg og resterende 1/4 kop cheddarost indtil godt blandet. Sked 16 spiseskefulde dej på toppen af ​​kyllingeblanding. Bages afdækket 20 til 25 minutter eller indtil gryden er boblende, og kiks er gyldne brune.

Alle disse lækre opskrifter kommer ind på 600 kalorier eller mindre pr. Portion, ideel til dem, der vælger at overvåge deres kalorieindtag, uden at ofre smag. US Food Drug Administration anbefaler et dagligt indtag af 2000-kalorieindhold for den generelle befolkning. 600 kaloriehætten svarer til 30% af de samlede 2000 kalorier pr. Dag baseret på 3 måltider om dagen med 200 kalorier, der forbliver for snack eller drikkevarer.

Sideni startede på kyllingen i det sidste, alt jeg tænker på, er andre måder at bruge det ømme hvide kød. Måske var den lange sommer uden nogen kylling for lang. Kølige aftener, skiftende farver og fredag ​​aften fodboldkampe på den lokale gymnasium gør mig lyst til komfort mad, og det er det.

Du vil elske den lille skorpe på toppen af ​​de herbed kiks med en ømt dej under bagt. De er så trøstende bagt inaflavorfulbroth fyldt med ømme klumper af kylling, gulerødder, selleri, ærter, svampe og løg. Biscuit Chicken Pot Pie â € "Dette er ned-hjem, fantastisk, perfekt komfort mad.

Uanset om du er en newbie cook eller erfarne bager, vil denne gryderet være fantastisk med de enkle skeerede kiks. Theres norolling af dej, sono bekymringer. Dette ville være en stor opskrift at have på hånden for leftover Thanksgiving Turkey!

Lad os lave mad! Hvis du laver vores opskrift, er du velkommen til at efterlade en kommentar til dette indlæg. Jeg er sikker på, at din oplevelse og indsigt vil hjælpe alle vores læsere, og det hjælper mig også. Hvis du er fri for OnpPinterestfeel til at efterlade en kommentar og foto der, hvis du har en!

Hvis du deler oninstagramtag SavingroomfordoSert, så kan vi stoppe med og give dit indlæg lidt kærlighed. Følg sparrum til dessert onfacebook | Instagram | Pinterest | Twitter og abonner på Ouryoutubechannel for alle de seneste opskrifter, videoer og opdateringer.

Sæt stegepanden tilbage på varmen og smelte den sidste 1 spiseskefuld smør. Tilsæt gulerødder, løg og selleri og saut indtil løget er blødt. Tilsæt de kogte grøntsager til den hvide sauce, og tilsæt derefter de frosne ærter og tærte kylling. Forsigtigt foldes for at blande. Sprøjt let en 13x9 "bagepande med kogeplade. Hæld kylling og vegetabilsk blanding i panden og spred jævnt.

Forbered påfyldning: Forvarm ovn til 425. Smelte 1/3 kopmmør i en stor kasserolle over medium varme; Tilsæt all-purpose mel og kog, whisking konstant, 1 minut. Gradvist tilsæt kylling bouillon og mælk og kog, whisking konstant, 6 til 7 minutter eller indtil fortykket og boblende. Fjern fra varme og rør i Creole-krydderier. Smelte 2 spsk. Smør i en stor hollandsk ovn over mellem høj varme; tilsæt løg og svampe og saut 10 minutter eller indtil ømme. Rør i kylling, næste 4 ingredienser og sauce. Spoon fylder i en let smurt 13- X 9-tommers bageplade.

Bag kyllingspaifyldning på 425 i 15 minutter. Fjern fra ovn og arranger kiks oven på varm kyllingeblanding. Bag 25 til 30 minutter eller indtil kiks er gyldenbrun og kyllingeblanding er boblende. Fjern fra ovn og børste kiks med 2 spsk. Smeltet smør.




Nyankomne

Crustless Chicken Pot Pie

Crustless Chicken Pot Pie

Stovetop kylling pot pie er let at piske op og dets ohso godt på en kølig nat. Dens tykke og cremet og helt lækker.

Kylling pot pie med mosede kartofler opskrifter

Kylling pot pie med mosede kartofler opskrifter

Glutenfree kylling pot pie opskrift kombinerer en tyk cremet påfyldning, grøntsager og ømme kylling, dækket af en nem glutenfri skorpe.

17Minute kylling pot pie

17Minute kylling pot pie

Slab Fruit Pies er alle raseri for sommerfester, så hvorfor ikke give klassisk kylling potpie den samme behandling og skabe buzz på en coolweather samling også. Premade Pie skorpe og frosne veggies gør denne kylling middag let at forberede uden at ofre smag.

Nellike Glat og satinagtig Selleri suppe

Nellike Glat og satinagtig Selleri suppe

Den bedste fløde af selleri suppe Kylling Pot Pie Opskrifter på Yummly Pot cirkel, Slow Cooker kylling Pot cirkel, Chicken Rice

Kylling Crescent Roll Ups Easy Dinner Idee

Kylling Crescent Roll Ups Easy Dinner Idee

Disse kylling pot pie bites er flaky, gyldne halvmåne ruller fyldt med saftigt hvidt kød kylling, ærter, gulerødder, majs og cremet sauce.

Langsom komfur kylling pot pie suppe

Langsom komfur kylling pot pie suppe

Frosne veggies, dåse suppe og færdigpakket pie skorpe kombineres med kogt kyllingekød for at gøre denne til en brise til at forberede.

4ingRedient Easy Mini Chicken Pot Pies Unfophisticook

4ingRedient Easy Mini Chicken Pot Pies Unfophisticook

Kylling pot pie med kun 4 ingredienser det kunne ikke få nogen nemmere

Kylling Pozole Rojo Opskrift

Kylling Pozole Rojo Opskrift

Hvis du ikke er bekendt med Pozole Rojo, eller Red Pozole, er det i det væsentlige en hominy gryderet med kylling eller svinekød og Guajillo Chile bouillon.

Hellige Pozole Vores brugerdefinerede tomatillo sauce tilføjer stor smag til denne glutenfree, magert og ren version af en mexicansk klassiker.

Hellige Pozole Vores brugerdefinerede tomatillo sauce tilføjer stor smag til denne glutenfree, magert og ren version af en mexicansk klassiker.

Hellige Pozole Vores brugerdefinerede tomatillo sauce tilføjer stor smag til denne glutenfree, magert og ren version af en mexicansk klassiker.

Nyankomne

Vanguard ernæring. Måltid udskiftning shakes, højt i proteiner kylling suppe Amazon. o. k sundhed personlig pleje

Lær mere

Ofte set

Skillet italiensk kylling quinoa bage

Skillet italiensk kylling quinoa bage

Denne crowdpleasing quinoa bage har alle de fantastiske smag af grill kylling pizza i fuldkorns gryderet form. Delcious og nærende.

Charred Chicken Ramen Bowls

Charred Chicken Ramen Bowls

Denne opskrift i 30 minutters kylling ramen er pakket med sunde, tilfredsstillende ingredienser og tonsvis af smag. Dette QuickTofix-måltid er perfekt til travle weeknight middage.

Kylling bacon ranch fyldte skaller

Kylling bacon ranch fyldte skaller

Kylling bacon ranch fyldte skaller lavet kyllingebrystkød, hjemmelavet ranch krydderier, kylling og bacon i en hurtig og nem ranch alfredo sauce.

Hariyali Chicken Tikka

Hariyali Chicken Tikka

Hvordan laver Butter ChickenStrips udbenet kylling grillet og vendt i en cremet tomat løg sauce basen lavet med masser af smør.

Kylling og Brown Rice Soup

Kylling og Brown Rice Soup

Creole Cajun Seasoning tilføjer sydlige Flavours til denne kylling suppe

Kylling og broccoli kost hvorfor dette er ikke vægttab løsning du har været på udkig efter

Kylling og broccoli kost hvorfor dette er ikke vægttab løsning du har været på udkig efter

Kalorier, carbs, fedt, protein, fiber, kolesterol og mere til kyllingebryst, brun ris, broccoli b elite brændstof. Ønsker at bruge det i en måltidsplanhoved til kost generatoren og indtaste antallet af kalorier, du ønsker.

Kylling og dumplin suppe opskrift

Kylling og dumplin suppe opskrift

Brug økonomisk kylling hakket til denne asiatiske dumpling suppe, der er hurtig at lave og et populært valg med børn. Hvis du har ekstra dumplings, kan du tjene dem med ris i stedet for kylling bouillon begge er lige så delish

Denne lækre og nemme at lave thailandsk kylling ris salat er en rigtig vinder til frokost eller middag. Klar på kun 30 minutter, er denne sunde fad bursting med smag

Denne lækre og nemme at lave thailandsk kylling ris salat er en rigtig vinder til frokost eller middag. Klar på kun 30 minutter, er denne sunde fad bursting med smag

Denne lækre og nemme at lave thailandsk kylling ris salat er en rigtig vinder til frokost eller middag. Klar på kun 30 minutter, er denne sunde fad bursting med smag

Stegt kylling med sovs opskrifter den enkle husmor

Stegt kylling med sovs opskrifter den enkle husmor

Når det kommer til en søndags aftensmad med familien, er der virkelig ikke noget helt som en lækker helbrændt kylling med pan sovs.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.