Vegan Broccoli Tater tots My Dainty Kitchen

Denne enkle bagt broccoli er en lækker snack eller sideskål, som din familie vil elske! Med blot et par enkle ingredienser kan du Transform Et hoved af broccoli til en godbid, din familie vil kæmpe for! Der er bare noget om stegning af broccoli, der bringer ud en fantastisk smag og tekstur!

Hver gang jeg bager et parti af dette, angriber min familie bakken, så snart den er ude af ovnen. De spiser det hele, før jeg selv kan tjene det, så i mit hus fungerer det altid som en forretter. Det er bare så godt!

Vi elsker vores quirky sunde snacks dere sjove, velsmagende og lidt af en mærkelig form, ligesom os! Det hele kommer fra at blive lavet med gård-friske grøntsager og naturlige ingredienser opdager alle de forskellige godbidder, vi laver nedenfor, begyndende med vores originale broccoli chips

Pleje at snakke dig selv i et humør, så uhyrligt optimistisk op, at du vil vende muck i mirakler med bare et flash af et smil? Det er glæden ved disse broccoli chedda veggie pops. De er så glædeligt velsmagende, giddily crunchy og grin-inducerende tilfredsstillende, at de mest almindelige bivirkninger er joke fortælling, slap- lykke og spontane handlinger af venlig snacking.

Så, tilsyneladende når du bor i ørkenen, betyder foråret, at dets 90 grader udenfor! Vi gik på en tur til Iowa i sidste uge for at besøge min mand familie og til introducere eli til hans to store gavnere. Det var virkelig rart at være omkring familie og vejret var en velkommen ændring fra hvad der var vant til. De fleste dage var mellem 20-30 grader F, og vi fik endda at se noget sne!

Så kom vi hjem i aftes, og jeg vågnede op til 90 graders vejr i morges. Vi har i øjeblikket AC sprøjtning og Ive allerede besluttet, at der ikke bliver mere gå udenfor til november. Jeg er virkelig ikke klar til denne varme og kinda vil flytte til Iowa!

I lykkeligere nyheder: 4 ingrediens broccoli tater tots! Hvis du ikke har bemærket, er jeg lidt besat med at lave tater tots. Så langt ive lavede disse fantastiske courgete dem, disse spaghetti squash dem og glem ikke disse æble og røget gouda gems hjemmelavede tater tots er lidt af et kærlighedsarbejde, men de er så det værd! De er meget sundere end de frosne og de er gode til at tilføje ekstra grøntsager.

De eneste ingredienser er kartofler, broccoli, salt og olivenolie. Og jeg har lyst til, at salt og olivenolie skal være fri ingredienser, så der er virkelig kun 2 ingredienser! De pakket med 8 kopper broccoli, så du helt sikkert får dine veggie portioner i, men de er også kartoffel-y og lækker! Jeg vil anbefale at lave 2 batcher, fordi de ikke vil blive rundt i lang tid!

Hvilke slags krakkere skal jeg bruge?

Du skal blanche din broccoli, som du vil tilføje til at lave tots. Kog ikke for længe. Bare blancher den i 2 3 minutter og tør derefter ud ved hjælp af et rent køkkenhåndklæde eller serviet. Klem ud let for at slippe af med den ekstra fugtighed. Så fint hugge floretterne.

Alle de klassiske kroge og kroge, der gør popcorn kylling crunchy og super vanedannende, går ikke tabt i denne veganske oversættelse. Vegan Buttermilk bruges til at gøre de tørre ingredienser smuldrende. Disse crumbles presses på broccoli for at give det, at popcorn føler og smag!

Denne popcorn broccoli er helt poppable! Den krydrede glasur på denne broccoli er fantastisk, men popcorn broccoli uden glasur er også fantastisk. De er perfekte små nuggets, der kan dyppes i nogen af ​​dine yndlingsdips. Min datter elsker dem uden den krydrede glasur. Så jeg gør normalt bare halvt med glasur og halvdelen uden. Hun dips hendes i Ketchup og BBQ sauce!

Hvis du er i krydret mad, er dette den perfekte behandler! Krydret og sød, men raffineret sukker fri og denne glasur tager 2 sekunder at kaste sammen! Fall er her, og denne veganske krydret glaserede popcorn broccoli er her for dig!

Så, tage 2 spsk af den veganske kærnemælk, tilføje, at de tørre ingredienser. Rør sammen og derefter bruge dine hænder til at gøre våde opløsningskonflikter. Du bør være i stand til at trykke blandingen sammen, men det skal let smuldre. Tilføj en smule mere kærnemælk, hvis nødvendigt.

Brug af resterende veganer kærnemælk, dyppe hver broccoli floret i den veganske kærnemælk, og derefter sætte i skålen med de smuldrer, og tryk på de opløsningskonflikter over alle broccoli, belægning helt i den opdræt opløsningskonflikter.

Broccoli opskrifter-Oftest anset for at være en eksotisk grøntsag, broccoli trækker lighed til blomkål, en regelmæssig grøntsag i næsten alle indiske husstande . Broccoli er faktisk en del af kålfamilien, og dens navn kommer fra det italienske ord Broccolo, Blomstringen toppen af ​​kålplanten. Det siges, at broccoli var først dyrket for omkring 2000 år siden i Europa og blev bragt til andre lande af italienere. Broccoli er en af ​​de mest nærende grøntsager og ret eksotiske med mørkegrønne, Â skarpe og robuste floretter. Det er en af ​​de unikke grøntsager, der har en farverig og godt Dokumenteret Historie. Og 'præsident Barack Obama ville være enig i vores analyse.

For lidt tid siden, på en statsmiddag i Det Hvide Hus, bedømte han Broccoli som hans yndlingsgrøntsager! Broccoli rækker også som verdens femte mest populære grøntsag. Mange ville være uenige med denne teori og en person, der ville definitivt uenige America's 43rd-præsident, George Bush. id, du ved, at han forbød det fra at blive serveret onair force en? George Bushwas citerede siger: "Jeg har ikke ønsket det siden jeg var et lille barn, og min mor fik mig til at spise det. Jeg er præsident for USA, og jeg vil ikke spise mere broccoli. ''

hvordan man forbereder broccoli tips til at lave broccoli

En cremet broccoli sauce, nogle glaserede og revet ost, brødkrummer og smeltet smør. Ayers lavet af tynde crepes, smurt med sauce, en over en anden, sprinklet med revet ost, brødkrummer og smeltet smør, bagt gyldent.

stegt klokke peber med broccoli salatâ

Visuelt bedøvelse, den store Blomstrende Broccoli Head er en fornøjelse at bruge i køkkenet. Men det er ikke alt om udseende, at mild-flavored brassica smager også godt. Rå, dampet, ristet eller pureed, broccoli floretter tilføjer farve, krop og jordiske friske smag til alt fra omrøringsfrit til at dips, pastaer, supper, pandekager, burgere, bakker og meget mere. Tjek disse 20 scrumptious broccoli opskrifter, som er alle veganer og så sunde, som de er velsmagende.

Få sunde, lækre opskrifter på din telefon!

Helt af denne lækre suppe er rigelige mængder af friske broccolistems inkluderet. Kartoffel og frosne ærter tilføjer cremeiness, og citronsaft og frisk dill tilføje en pop af friskhed til denne vidunderligt trøstende suppe.

Pho-time er altid en god tid! Den tilfredsstillende vietnamesiske suppe har traditionelt en kødig bouillon, men i denne veganske opskrift hjælper svampe med at skabe den rige, salte bouillon. Top med cilantro eller basilikumblade, scallions, jalapeos, bønnespirer og lime kiler.
Nyankomne

Sesame Honning And med Broccoli Donal Skehan

Sesame Honning And med Broccoli Donal Skehan

Se vores aktuelle og kommende menuer. Fra 4. 5 per portion 30 minutter opskrifter 5 trin pr opskrift

Brændt Sesame Broccoli Overarbejde Kog

Brændt Sesame Broccoli Overarbejde Kog

Giv sauted broccoli et løft af smag med sesam og soya i denne hurtig, nem side parabol.

Tomatbaseret bouillon uden omtale af cremer - ja

Tomatbaseret bouillon uden omtale af cremer - ja

Tomatbaseret bouillon uden omtale af cremer - ja

På Montenegro Fish Restaurant Il Brodetto Przno er stolt af at tjene de bedste og friske fisk og skaldyr, du finder på den montenegrinske kyst.

På Montenegro Fish Restaurant Il Brodetto Przno er stolt af at tjene de bedste og friske fisk og skaldyr, du finder på den montenegrinske kyst.

På Montenegro Fish Restaurant Il Brodetto Przno er stolt af at tjene de bedste og friske fisk og skaldyr, du finder på den montenegrinske kyst.

Matt tebbutts italiensk fisk stew opskrift

Matt tebbutts italiensk fisk stew opskrift

En aromatisk traditionel italiensk suppe, flagrant med friske urter, muslinger, rejer og havabbor. En outoftheworld komfort mad uden pakning kalorieindhold. Opskrift revideret fra FoodTV. -en

Bagt kyllingebryster opskrift plus viden

Bagt kyllingebryster opskrift plus viden

Så meget som jeg gerne min langsom bagt kyllingebryst, broiled kyllingebryst sejre til følgende reasonsMuch hurtigere tilberedningstid. Vi taler 10 minutter vs 60 minutter. n sådan mere smagfuld. Den forkulning og karamellisering du får fra bagende er remi ...

25minute broiled kyllingebryst med citronmør sauce

25minute broiled kyllingebryst med citronmør sauce

Træt af den samme gamle kylling broil dine kyllingebryst med nogle unikke vendinger og lyt til raves

Lys Lager og Lime grillet Kyllingevinger Broil konge

Lys Lager og Lime grillet Kyllingevinger Broil konge

Hvad er den bedste måde at tilberede frosne kyllingevinger Hvorfor ikke prøve mine 4 trin kyllingevinger eller hvis du er en spice fan, give mine hot sauce vinger en prøve

Broiled Arctic char med citron vinaigrette opskrift

Broiled Arctic char med citron vinaigrette opskrift

Gem denne broiled Arctic char med citron vinaigrette opskrift og mere fra Jacques PPIN hurtig enkel til din egen online samling på Eatyourbooks. om.

Nyankomne

Dry Rub Kyllingevinger Øl BBQ Bøger og Bagning

Lær mere

Ofte set

Broiled kylling vinger opskrift japansk madlavning 101

Broiled kylling vinger opskrift japansk madlavning 101

Leder du efter en nem kyllingevinger opskrift disse bagt kyllingevinger fra Delish. om er de bedste

Idayproof broiled rejer

Idayproof broiled rejer

Broilerindstillingen af ​​en ovn ligner meget på en grill. Dybest set er det en inverteret grill. Så når vi briller ting som rejer, kan vi tage et par signaler

Broiled rejer med hvidløg urtmør sauce

Broiled rejer med hvidløg urtmør sauce

Disse broiled rejer med hvidløg persille smør er absolut lækker. De er enkle og pakket fuld af smag med en crunchy breadcrumb topping.

Cubanske Minut London Broil Grow Se Kitchen

Cubanske Minut London Broil Grow Se Kitchen

Bøjle Steak rørbærer bøf også kendt som slagtere bøf, hængende bud eller bistro bøf er en nedskæring af oksekød bøf, der kommer fra mellemgulvet af en stud

Weber Spirit II E310 Review denne kostede gas grill gør gode ribben

Weber Spirit II E310 Review denne kostede gas grill gør gode ribben

Køb Broil King BK921154LP Baron 320 Udendørs flydende Propangas Grill, Sort Sølv på Walmart. om.

Grill Baron 340 Broil konge homify

Grill Baron 340 Broil konge homify

Ægte Broil King-grill dele til grill model 921.167 Baron 340 NG. Stort lager af originale fabrik udskiftning BBQ reservedele til Broil King-gas grill. FRI USA forsendelse på ordrer over 35

Fatal fejl

Fatal fejl

Broil kong Baron 420 PRO Fritstående Gas Grill875214

Fuld række Broil King BBQs og tilbehør online eller på vores showroom.

Fuld række Broil King BBQs og tilbehør online eller på vores showroom.

Fuld række Broil King BBQs og tilbehør online eller på vores showroom.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.