Kålburgere i dag

Weve har gjort disse for evigt. n Colorados German-Russian Fællesskaber theeknown som kål lommer, BEROKS, Kål Boller eller Krautburgere. I Californien deppear på bagerimenuer som Bierocks. Min mand familie, der immigreret til Eastern Colorado fra nær Frank, Rusland ved siden af ​​det sidste århundrede kalder dem Kraut Runza. Det hjælper, hvis du holder munden til højre og forsøger at impersonere Klink, når du siger det. Ligegyldigt hvordan du siger det, de er lækre, trøstende og en nærende hurtig frokost eller nadver, når køkkenet ikke er bedst.

Min originale opskrift kræver en 30 minutters hurtigbrød fyldt med jordbiff, kål, løg med salt og peber. Denne måned forsøgte vi at gøre dem med den hvide brøddej fra vores troværdige brødmaskine. DS bedstemor lavede Kraut Runza ved hjælp af hendes daglige hvide brød, så. . Vi mener, hvorfor ikke prøve vores hvide brød?

Åh, det er en temmelig dristig erklæring at lave. UT Thisrecipe producerer Arich, Golden Loaf af en Qualityalmost Peaththe Samme Aswe Husk brødfrakserne Brændeovn Køkkenovn i vores barndom. Mells lige så godt, mens det også bager.

1 kop 2 spiseskefulde varmt vand 4 spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie 3 1/2 kopper af de billigste, ubleget Hvid mel til rådighed 3 spiseskefulde rå sukker 2 teskefulde kosher salt 2 1/4 Â teskefulde aktive tør gær

Med fingrene skal du forsigtigt blande sukkeret, salt og tør gær ind i toppen af ​​melet, være forsigtig med ikke at dæmpe dem. Urn maskinen til dejen indstillingen, på vores der er en time og 20 minutter, og medfører maskinen sin magiske, påfyldningen.

Water2 spsk olivenolie1 TSP Salt3 kopper Flour1 TSP Aktivt tørre gyrinstruktioner Ingredienser i din brødmaskin i den angivne rækkefølge. et maskinen til dejindstillingen og lad maskinen gå på arbejde

TSP hvidløg pulver tsk løg pulver1 ½ tsk yeortolive oliepizza sauceshredded ostesedesired toppingsadd ingredienserne til brødmaskinen, ifølge producenter indstillinger. Vælg Dej Indstilling

At lave original opskrift: Smelt smør i 1 kop vand over medium varme; fedt nok. Opløs gær i kopvand og tilsæt til afkølet smørblandinger. Tilføj næste 4 ingredienser. Bland sammen og tilføjer nok mel til at lave en blød dej. Ælt i et par minutter. Lad stige og skære i 4 firkanter. o Gør dejen i brødmaskinen: Smelt smør i mikrobølgeovn. Sæt gær i bunden af ​​brødmaskinen. Tilsæt mel, sukker og salt. Placer vand, smør og slået æg på toppen af ​​blandingen. Brug Bread Dough Cycle og start brødmaskinen. rown hamburger; hæld overskydende fedt. Tilsæt vand, krydderier og kål og simre 15 til 20 minutter, eller indtil kål er øm. Placer hamburger-kålblanding ned center for dejsens pladser. Fold over hver side for at omslutte kød og pinch ender sammen. Lad stige indtil dobbelt. Bages ved 350, indtil det er let brunet.

1. Kog og rør løg i en nonstick stegepande over medium varme indtil øm, ca. 5 minutter. Tilføj jord chuck; Kog og rør til brunet, ca. 8 minutter. Dræn godt. Sæson med mononatriumglutamat, rød peberflager, salt og peber. Reducere varmen til lavt; Simmer, omrør ofte, indtil smagsstoffer kombinerer, ca. 5 minutter. . Tag en let saltet vandkrukke til kogning. Tilsæt kål; reducere varmen til lavt. Simmer, dækket, indtil kål er kun øm, ca. 15 minutter. Dræn godt og lad afkøle, 5 til 10 minutter. Fold i jorden chuck blandingen. . Placer brødmel, mælk, all-purpose mel, æg, sukker, smør, brød maskine gær og salt i brødmaskinen i den rækkefølge, som fabrikanten anbefaler. Kør dejcyklus. . Drej dejen ud på en melet overflade. Skåret i halvdelen; rul hvert stykke dej til 1/3-inch tykkelse. Skær hvert stykke i 5 mindre stykker.

En dag besluttede jeg at gøre bierocks bruger min Butt Roll doughbutt ruller er den rige brød jeg gøre hvert år på Thanksgiving, især. To små dejcirkler pr. Muffin tin, Inspirerende En så-lille barn Andrew til at bemærke, at de lignede FAT DERRIERES; dermed Butt Rolls blev deres officielle navn. Ah, Familie Sprog.

1 lb. Ground beef 1 løg, hakket 2 fedter hakket hvidløg 1 hovedkål, tyndt skåret hvidløgspulver, løg pulver, salt groft ground peber 1 spsk. Bedre end Bouillon oksekød smag, valgfri

Smag, at smukke ting, kære. Hvis det ikke helt endnu, tilføj nogle bedre end Bouillon og rør til jævnt distribuere det. Jeg ved ikke hvorfor nogle hakket oksekød er så flavorful og nogle synes så intetsigende, men vi spille hånden blev behandlet, du kender?

Fjern halvdelen fyldet til en skål. Opdel at påfyldning i fourthsdraw en linje gennem midten med din træske, skubber halvdelen fyldet til den ene side; halvdelen til den anden. Så trække en anden linje for at adskille fyldet i fjerdedele. Opdel dem hver gang. Hver ottende vil fylde 2 dejportioner.

Tip: holde et stykke køkkenrulle praktisk at tørre fingrene. Alle fedt eller væske fra fyldet på fingrene vil forhindre dejens kanter af befæstelse. Tro mig, kære: du ikke brug for den slags stress i dit liv. Bare vide, at hvis du får en, der bare plejer sæl, ikke bruge for meget tid på itsimply klemme det hele sammen, dej og fylde alle comingled, hvilket resulterer i det, jeg kalder den grimme én, der vil være, velsagtens, endnu mere lækker end alle hans smukke søskende, selv om han ser så anderledes. Be You-nique, jeg altid sige.

Dette indlæg er længst. Jeg lavede bierocks og før jeg stillede om det Blendra indsendt hendes opskrift. Så jeg besluttede Id vente med at skrive mine. Nu, her er jeg, to måneder senere, kæmper for at huske, hvordan jeg gjorde dem! Jeg ved, at jeg brugte denne dej opskrift, bortset fra at jeg halveret det. Og jeg tror, jeg husker ret nøje fyldet. Så hvad skal vi gøre? Hvad jeg altid gøre i køkkenet: Wing det!

Bierocks, også kendt som Runzas, er håndholdte kødpier eller brød lommer lavet med udgærede dej og fyldt med oksekød, kål, løg og krydderier. Sauerkraut tilsættes ofte for ekstra smag.

Når forske hvordan at forme Runzas, fandt jeg de kan bages i en række forskellige former, såsom rektangel, rund bolle, firkantet, trekant, eller endda en halvmåne, afhængigt på regionen eller bagere arv. Jeg endte med ovale boller så næste gang Ill forsøge at forme dem forskelligt .

Jeg valgte at lave en surdej version, som ikke er ægte, men jeg kunne godt lide dejen. Jeg elsker kål, men sauerkraut, ikke så meget, og jeg ikke ønskede at bruge hakket oksekød, så jeg gik med jorden kylling. Jeg tilføjede chilipulver og spidskommen til jorden kylling. Jeg brugte en halv af et medium kål og efter det kogt ned, kunne du næppe opdage kålen så næste gang, Ill bruge hele kål.

Jeg mustve rullet ud dejen for tynd i midten og ikke nok på siderne, så jeg endte med alt for meget dej på bunden, da jeg trak dejen omkring fyldet. Jeg synes også, det havde brug for mere fylde. Mine Runzas minder mig mere af pizza brød, så jeg besluttede at skære dem i stedet for at spise dem som ruller.

Ca. 8-14 timer før du planlægger at forberede dejen, tage din surdej starteren ud af køleskabet og lad den hvile ved varm stuetemperatur, indtil det bliver meget aktiv. Hvis det Código aktive efter 14 timer, foder det og lad den hvile, indtil det bliver aktiv.

Efter den anden time, jeg indpakket skålen tæt med plastik og placeret den i køleskabet til kolde gære. Jeg forlod den i køleskabet i 2 dage. Jeg hadnt planlagt at lade det kolde gære så længe, men jeg var ikke klar til at bage, indtil den 3. dag.

Chop løg og hvidløg og saut i en stor stegepande med lidt smør eller olivenolie indtil de er møre. Tilføj hakket kød sammen med generøse mængder af salt og peber. Cook, indtil oksekød er kogt igennem og dræne godt.
Nyankomne

Overnight Cinnamon Rolls

Overnight Cinnamon Rolls

Vil du have det bedste og nemmeste kanel roll opskrift nogensinde Youve fundet det ADVARSEL Du kommer make dem, spise dem ELSKER dem

Kanelruller ved hjælp af vanille pudding opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Kanelruller ved hjælp af vanille pudding opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Kanelruller ved hjælp af vanille pudding opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Red Baron Target en vindende spil Day Combo

Red Baron Target en vindende spil Day Combo

Indlæg om brød skrevet af divaofdelicious

Bedste nogensinde dairyfree hjemmelavet brød opskrift store familie velsignelser

Bedste nogensinde dairyfree hjemmelavet brød opskrift store familie velsignelser

Denne opskrift kom med min sorte og decker alt i en vandret 2 lb brød maker. Jeg sender opskriften her, så jeg ikke nogensinde kan lide det, denne opskrift gør også gode boller

Soft Land hvidt brød fra din Brød Machine

Soft Land hvidt brød fra din Brød Machine

Stor opskrift på Salt Rising brød. Været kærlige denne brød i næsten 60 år. Mine børnebørn kalder det stinkyfeet brød, fordi når brødene bager, eller youre toasting skiver vi kan lide det bedst ristet, det lugter som stinkende fødder. Ristede skiver er meget sprøde på ydersiden, og fugtig ...

30 nemme og velsmagende brødmaskine bunker opskrifter med hjem kokke

30 nemme og velsmagende brødmaskine bunker opskrifter med hjem kokke

Sticky Buns Brød Machine Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

En kort historie Saga af Brødbudding

En kort historie Saga af Brødbudding

Efter hundredvis af Brød budding opskrifter testet af vores ekspert team, vi valgte den bedste brød budding opskrift af 2022 Lær at lave i 4 nemme trin

Brød budding med Bourbon Sauce My Own Søde Timian

Brød budding med Bourbon Sauce My Own Søde Timian

Brød budding med bourbon sauce fra Emeril Lagasse gør for lækker Fastelavn

Cremet brød og smør budding

Cremet brød og smør budding

En varm smattet dessert denne Chocolate Chip brød budding med Vanilla fløde Sauce er let at lave og perfekt til ferien

Nyankomne

Southern Living Bourbon Bread Pudding Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Awesome æg og smør brød opskrift fra den fremadrette brød kogebog. Gør det en dag, lad det rejse sig over, og bage den næste dag. Så godt

Fransk toast i 3 trin

Fransk toast i 3 trin

Fried brød med kanel sukker Rabanadas

Stegte blomkål steaks

Stegte blomkål steaks

Fans af Greggs Populære bøf bage kan lære at gøre den lækre opskrift fra komforten i deres eget hjem.

Brød budding vafler med blåbær og citron ostemasse

Brød budding vafler med blåbær og citron ostemasse

Crisp Belgian Waffle opskrift med 4 hemmeligheder til at gøre disse de bedste vafler nogensinde Simple vaffel opskrift, som alle elsker.

15 Sundheds- og ernæringsydelser ved sesamfrø

15 Sundheds- og ernæringsydelser ved sesamfrø

Kornbread Snack Jet er scenens navn på Demoria Elise Williams, en træk performer og en af ​​deltagerne i den fjortende sæson af RuPauls Drag Race. Bageriet er åbent, og Kornbread serveres denne L.. Queen er et performance powerhouse med en lækkert sassy personlighed ...

Philly cheese steakstuffed hvidløg brød

Philly cheese steakstuffed hvidløg brød

Dine foretrukne Philly Cheesesteak ingredienser er indlæst i denne yummy fyldte franske brød opskrift

Juledag Drikkevarer Opskrifter

Juledag Drikkevarer Opskrifter

Lækker orange creamsicle cocktail du vil gerne lave i dag. Super Yummy Orange CreamSicle Drink, der er crowd pleasing. Lær at lave creme drikke

24 Epic Charcuterie Board Idéer Louise Grace Blogs

24 Epic Charcuterie Board Idéer Louise Grace Blogs

Tal om morgenen Glory bygge morgenmaden af ​​dine drømme med en instagram, der er værdigt brunch Charcuterie Board Bursting til Brim med flavorfyldte AM-favoritter. Denne morgenmad græsning board er perfekt til fodring af en sulten crowd, selvom du stadig er lidt groggy.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Cheesy Bagt Chilaquiles er en nem morgenmad gryderet med røræg, ost, salsa og tortilla chips. En velsmagende sjov twist på en populær mexicansk fad

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.