Bedste Tapioca Pearls mærker at købe til hjemmelavet boba

Men ikke bekymre dig om lammelse ved analyse! Vi fra ærlige madforhandlinger har gennemgået og sammenlignet top tapioka perler mærke tilgængelige online. Dette er sådan, at du nemt kan træffe den bedste beslutning om at passe til din hjemmelavede boble te drikke.

De kommer i en vakuumpakket pakke for at holde dem friske og kan være klar til at drikke så lidt som fem minutter efter at have åbnet det op. Hvis du tilfældigvis får en 2. -pundet taske med dette boble te pulver, er det nok for flere runder af at gøre din yndlingsdrink!

En stor mængde mennesker er forelsket i Wufuyuans Black Sugar Tapioca Pearls - og for god grund også! Den sorte sukkersmag af Wufuyuan er en populær konkurrent af de bedste tapioka perler mærker på Amazon på grund af deres fantastiske smag og tekstur.

Bubble Tea BBT Club er et op og kommende Boba mærke, der specialiserer sig i at levere de bedste boble te hjem kits. De giver alt, hvad du har brug for - te blade, aromatiserede sirupper såvel som påfyldninger - for at gøre den perfekte kop hjemme.

I sammenligning med den sorte sukkerversion ovenfor er denne Black Tapioca Pearls af Wufuyuan en anden anbefales mulighed på vores liste over, hvad der er Best Tapioca Pearls Brand i dag. Denne boba er lidt anderledes end den traditionelle boba.

Det anbefales, at en lille mængde brunt sukker tilsættes til perlerne under madlavning. Denne tilføjelse gør dem chewier, blødere, med et strejf af sødme. For dem, der foretrækker at have flere tyggehandlinger i boble teoplevelsen, anbefaler vi at få denne.

Den bedste måde at differentiere dig selv fra andre butikker på er at få et par unikke menupunkter, som kunderne vil forbinde med din butik og mærke. Dette kan omfatte søde godbidder for at gå sammen med drikkevarer eller favoriserer, der adskiller sig fra din butik.

Du ved, hvilken type drikkevarer du skal gøre, men hvad er drikkevarer forsyningerne, du skal købe, før du åbner dine døre? Heldigvis er LollicupStore din one-stop shop for drikkevarer forsyninger; Du vil være i stand til at finde alt hvad du behøver for din op og kommende forretning.

Smagte sirupper er, hvordan du øjeblikkeligt kan tilføje dristige smagsstoffer til en iste eller kaffe. Frugtbaserede sirupsmag er bedst i te og aromatiserede saucer er ideelle til kaffebaserede drikkevarer. Sirupper kan også bruges til at tilføje farve til dine drikkevarer. Muligheden for blandede smagsstoffer og lagdelte drikkevarer bliver uendelige med kreativitet og en dygtig barista! Nedenfor er en kort liste over aromatiserede sirupper, der er en stor starter kollektion til din butik, men der er snesevis mere her.

Drikkepulver kan laves i aromaerede mælk, kaffe, slushies eller smoothies. Der er en overflod af pulversmag for at vælge imellem, og du kan tjekke med en salgsrepræsentant for at lære om dem alle. Nedenfor er en liste over de mest populære, at vi foreslår, at du har på hånden.

Du skal præsentere din menu i et stort klart format. Det kan være en digital menu, en trykt plakat, et kridt eller markørkort eller en kombination af disse. For eksempel kan du bruge markørkortet til specials og en plakat med dine permanente valg.

Bubble te er den mest populære tapioka drikkultur i Taiwan. Vi lever for at opbygge dit Bubble Tea Empire! Vi, Empire Eagle, vil gerne benytte lejligheden til at søge efter dit engagement i at fremme bobleemarkedet med vores ressourcer over hele verden.

Boba kultur er ikke begrænset til San Gabriel Valley eller Midwestern Campus hvor jeg omringede mig selv med det, jeg troede at være asiatisk Americana. Det er indlejret i indvandrergrupper på tværs af Californien; i college byer dotting landet; I de stadigt multiplicerede boble te butikker, som jeg går forbi i New York. Med den eksplosive vækst af online-lokalsamfund som subtile asiatiske træk den asiatiske diaspora-centriske Facebook-gruppe, der har påløbet mere end 1. million medlemmer lidt mere end et år efter det blev skabt, er det fysiske rum nu suppleret med en immateriel en. Disse online-samfund er grænseoverskridende virtuelle boblebutikker fyldt med en endeløs strøm af memes, vittigheder og tilståelser om Boba, strenge forældre og andre markører af det, der ofte er forestillet som den universelle oplevelse af børn af asiatiske indvandrere i Vesten.

Her er boble te, som i den materielle verden af ​​Boba butikker, mere end bare en drink. Ligesom andre alimentære elementer, der er blevet tokens af asiatisk-amerikansk populær kultur ris, dumplings, pho, sojasovs, koreanske grill, er det en identitet. Og det kommer selvfølgelig med sine egne komplikationer.

Da Tapioca Stivelse, der er afledt fra den sydamerikanske Cassava-plante, kom til Taiwan via Sydøstasien i den koloniale periode, var der allerede en langvarig kinesisk og sydøstasiatisk tradition for at spise gelé-lignende stivelsesdeserter, som Sago Perler, i søde supper. Tapioca bolde, med deres signatur Q eller QQ tekstur den ikke-translatable hopp, gummiagtig, sejt konsistens. Retasured i Taiwan, som Leslie Nguyen-Okwu skrev for Eater tidligere i år passer lige ind i det større historiske sydlige kinesiske kulinariske landskab, ifølge Brown.

Mange af disse indvandrere bosatte sig i og havde familier i Californien omkring LA, især at give staten det største antal taiwanske indvandrere i U.. i 2008. Det var i de enklaver, at Boba-kulturen tog rod i begyndelsen af ​​90'erne, introduceret til unge taiwanske amerikanere af deres familier i Taiwan, og igen introduceret af de unge taiwanske amerikanere til andre asiatiske amerikanere i deres skoler, kvarterer og sociale cirkler.

De indledende møder med boble te i LA-området fandt sted primært i taiwanske restauranter, tjente som en eftertanke: sød te i en tyk styrofoam kop, blandet med ikke-mejeri-creamer, is og en skefuld Black Tapioca Pearls, Som personalet holdt i en spand sirup på bundhylde af et køleskab, skriver Wei i sit LA Weekly Piece. I slutningen af ​​90'erne åbnede den første dedikerede lokale Boba-butik inde i en fødevarebane i Arcadia; I begyndelsen af ​​2000'erne blev der åbnet en masse butikker dedikeret til drikkevaren. Ti Ren, Hurtigt, Tapioca Express, og Lollicup, der alle ejes af indvandrere af taiwansk afstamning, var blandt de første virksomheder, skrev Wei.

For Phil Wang, medstifter af Wong Fu Productions en af ​​de originale trailblazers af asiatiske-amerikanske youtubers og medejer af boble te-servering Cafe Bopomofo Cafe i San Gabriel Valley, hvor plads var vigtigt. I gymnasiet ville han køre 30 minutter fra sit hjem i nærheden af ​​Oakland til den nærmeste Boba-butik på UC Berkeley. I løbet af de fleste af college arbejdede han på en Boba-butik, hvor han ville vente på, at hans venner skulle komme ud. Efter eksamen flyttede han til San Gabriel Valley og arbejdede ofte på tidlige Wong Fu scripts i Boba butikker.

Som teenager følte jeg meget stolthed omkring denne drik, han fortæller mig. I den æra, ville jeg bare have noget asiatisk, at æra er, specifikt AZN-stolthedsperioden fra slutningen af ​​90'erne til de tidlige Aughts, der var præget af en øget Acceptance blandt de asiatiske amerikanere af asiatisk popkultureksport: Anime, den første bølge af K-Pop Idol Groups, filippinske-amerikanske R & B grupper som Kai. Boba var en del af det, Wang siger, at forklare, at Boba var en af ​​de første ting, der fik ham til at føle, at asiatiske amerikanere havde et kulturelt produkt af deres egen i U.. Jeg var ligesom, wow, dette er noget unikt asiatisk amerikansk. Det er noget, vi kan være unapologetisk Asiatisk om.

Det er værd at spørge: Hvem får at føle sig Unapologetisk Asiatisk? Når det kommer til boble te udløbet tilstedeværelse blandt ikonografi af asiatisk-amerikansk popkultur og identitet, er svaret, som det er så ofte tilfældet, når man taler om asiatiske-amerikanske problemer, farvet af en østasiatisk-amerikansk â € "og kinesisk -American, især â € "hegemoni, der kan slette eller overskygge erfaringerne fra andre asiatiske amerikanere. Blockbuster Rom-Com Crazy Rich Asians, præsidentkandidat Andrew Yang, grupperne og hullerne glansede over af model minoritetsmyte: Theres en tendens, når de fejrer resultaterne og milepæle af asiatiske amerikanere, at være selektivt glemsom af, hvem der tæller som asiatiske.

Hvis de første kopper af Boba solgt i Californien to til tre årtier siden var blot 1 eftertanke for at ledsage måltider i kinesiske restauranter, nu er drikkevarer ubestridt stjernerne - mindre styrofoam og pulveriseret ikke-mejeri creamers, mere frisk Mælk og Etisk Sourced Tea Blade.

HO Er lederen af ​​en San Gabriel Valley Boba Shop kaldet Labobatory, der kan prale af eksperimentelle håndværk drikkevarer som Nutella Milk Tea med Honey Boba, lavet med lokalt fremskaffede ingredienser med det formål at øge standarden på boble te i U. . Efterhånden som du bliver ældre, du begynder at tænke mere over, hvad youre sætte ind i din krop, så bare at være åbne om, hvad der kommer i vores drikkevarer er en måde at vinde over nye mennesker, Labobatorys ejer, Elton Keung, fortalte Imbibe Magazine.

Den første bølge af Boba butikker i San Gabriel Valley blev også drevet af indvandrerfamilier, Wang påpeger, og så de skulle reducere omkostningerne og spare penge; Det var mere om overlevelse end svarende en kald. Men nu, ud over de butikker, der bliver bragt til U.. Af store mærker i Asien Popular Taiwanese Chain Tiger Sugar er et eksempel Mange af de nye Boba butikker åbnes af første- og anden generations asiatiske amerikanere. De tager deres vestlige påvirkninger og smag, og de forsøger at tilpasse sig, siger Wang. Det går tilbage til at ændre den fortælling, hvor det ikke er alle de billige ting. Det er ligesom nej, vores samfund nivellerer også op, og du bør tage os alvorligt.

For mig er Bubble Tea knyttet til Østasiens økonomiske og kulturelle kraft, og Taiwan er et perfekt locus af det, Ray fortæller mig. Unge fagfolk og studerende med rødder i sinosfæren er oversvømmet urban amerikanske centre og med dem en tørst efter boble te, en drikkevare, der er kendt for amerikanerne i sine tilsyneladende ligheder med iskaffe, men alligevel udenlandske i QQ tekstur af tapioka Perler og specialfremstillet til den æstetiske drevne æra af Instagram. Disse drikkevarer, Historiker Chen påpeger, er ikke blevet tilpasset amerikanske smag; Faktisk boble te i U.. Følger asiatiske tendenser nøje, som det kan ses med den seneste statside import af nyere variationer som ost skum te og brun sukker Boba.

Boba Tea er en mælkebaseret drink med en håndfuld perlebolde i bunden af ​​glasset suget op gennem et ekstra bred halm. Tapioca Pearls bruges også i sydasiatiske desserter, kogt op med kokosnødemælk, indtil de tager en gelé babyagtig konsistens. Eller simpelthen blandet med sukker og honning.
Nyankomne

Caramel Milk Tea Dari Chatime Grand Mall Batam

Caramel Milk Tea Dari Chatime Grand Mall Batam

14 steder at drikke boble te i Portland

Bobby Flay Frisk Salsa Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Bobby Flay Frisk Salsa Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Bobby Flay Frisk Salsa Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Hvordan man forbereder Anthony Bourdain Indonesian Chicken Satay

Hvordan man forbereder Anthony Bourdain Indonesian Chicken Satay

Den bedste bobby flay grillet kylling opskrifter på yummly grillet jerk kylling ala bobby flay, bobby flay, bobby flay grundlæggende kylling milanese opskrift ingredienser

Michael Symon Opskrift nederdel Steak Tacos

Michael Symon Opskrift nederdel Steak Tacos

Bobby Flays Grillet nederdel Steak med tomatsalsa

Spicy Knust Hummus Bobby Flay Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om.

Spicy Knust Hummus Bobby Flay Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om.

Lær at lave mad stor Spicy knust hummus opskrift bobby flay mad netværk. Crecipe. about levere fint udvalg af kvalitets Spicy knust hummus opskrift bobby flay mad netværk opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Bodega hakkede ost sandwich Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bodega hakkede ost sandwich Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bodega hakkede ost sandwich Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

The One CrazyDelicious, Weightloss Food Vi ved, du ikke spiser

The One CrazyDelicious, Weightloss Food Vi ved, du ikke spiser

En australsk ernæringsekspert krav spiser bananskræller kan hjælpe dig med at tabe, men er det sandt Vi hørte to eksperter på dette utiltalende påstand.

Folk rundt om i verden spiser bananskræler, fordi de ved noget, som vesterlændinge ikke gør det

Folk rundt om i verden spiser bananskræler, fordi de ved noget, som vesterlændinge ikke gør det

Fiberrich Fruit kan hjælpe dig med at tabe sig, reducere bloat, bekæmpe kræft og mere. Lær de fantastiske videnskabelige fordele ved bananer.

PanCooked Rosenkål Med Grøn hvidløg opskrift

PanCooked Rosenkål Med Grøn hvidløg opskrift

En hurtig og nem rosenkål opskrift, der vil konvertere de største skeptikere. Levende grøn, ømme rosenkål, der bliver dybt gyldne og sprøde, hvor de rører panden, støves af med ost.

Nyankomne

Kan jeg fodre min hund kylling hverdag

Lær mere

Ofte set

Kogt kylling med grøntsager opskrift mad nyheder

Kogt kylling med grøntsager opskrift mad nyheder

Den bedste kogte kylling og grøntsager opskrifter på yummly spatchcocked kylling med guld kartofler, abel cole citrus kylling, hjemmelavet kylling noodle suppe

Kylling shui jiao kogte kylling dumplings

Kylling shui jiao kogte kylling dumplings

Dampet kylling dumplings opskrift

136 nemme og velsmagende kylling kråse opskrifter med hjem kokke

136 nemme og velsmagende kylling kråse opskrifter med hjem kokke

I denne korte guide vil vi tage fat på spørgsmålet, hvordan man koge kylling kråse samt andre spørgsmål vedrørende emnet ved hånden ligesom bør du

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Min hverdag kylling salat opskrift opkald til uanset salatfriendly veggies jeg har hjemme sammen med en rig dressing og selvfølgelig nogle kogte kylling.

Eagle Brand Sødet kondenseret mælk

Eagle Brand Sødet kondenseret mælk

Komfur Top Dulce de Leche er en nem måde at gøre hjemmelavet dulce de leche fra en dåse kondenseret mælk. Så lækkert

Kogt Custard Eggnog.

Kogt Custard Eggnog.

Dette er en Take på den traditionelle Apple Dumpling, hvor madlavning æbler blev fyldt med sukker og tørret frugt og derefter dækket af wienerbrød.

11 bedste custard opskrifter nemme custard opskrifter

11 bedste custard opskrifter nemme custard opskrifter

Disse kogte blandinger af mælk eller fløde og æggeblommer er kernen i mange klassiske desserter. Lær de tre typer af vanud og hvordan man kan perfektere hver type.

Old Fashioned Vanilla Custard Ice Cream Hillbilly Housewife

Old Fashioned Vanilla Custard Ice Cream Hillbilly Housewife

Dette Vanilla Frozen Custard Ice Cream er rig, dekadente, og åh så cremet. Par med din favorit pie, kage eller cookie eller simpelthen perfekt på egen hånd.

Mælken af ​​ferie venlighed

Mælken af ​​ferie venlighed

Stor opskrift på kogt vanille. Intet i min verden siger de kommende helligdage som kogt vanille. Min mor lavede det hvert år, da vi dekorerede vores juletræ eller lavede julekager. Jeg kan godt lide min lige op vanille, men nogle som en lille muskatnød eller kanel tilføjet i. Jeg elsker det koldt i ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.