Blå Ribbon Amish Canning Recipe Zucchini Relish Dining and Cooking

Ofte slutter enhver, der planter courgette i deres have, ender med at tigge andre om at tage det ud af deres hænder! Vores courgette planter gjorde okay i år, men ikke spektakulære. Vi fik nok Zucchini til, hvad vi havde brug for, så vi gemte ikke squash i vores nabohave bare for at slippe af med det! Mange mennesker er færdige med Zucchini nu, men der kan være et par stadig flyder rundt derude! I så fald kan denne opskrift komme til nytte!

Jeg nyder grundigt at hugge grøntsager, så relishes er en af ​​mine yndlings ting at lave og kan. Sidste år prøvede jeg min hånd på at gøre Zucchini Relish for første gang. Jeg nød at gøre det så meget, at jeg besluttede at prøve det igen i år, hvilket gør et par ting anderledes.

Dette er en to-dages proces, så hold det i tankerne, før du begynder. Alle grøntsagerne har brug for podet og hakket først. Jeg kan godt lide at høre hugge alt i små stykker. Det tager et stykke tid, men jeg kan godt lide at tage den tid. Hvis du har brug for at få alt hugget lidt hurtigere, ville et par pulser i en fødevareprocessor nok også fungere, men jeg har ikke personligt prøvet det.

Når alle veggies er hugget, bliver de dækket med en lille smule salt og gurkemeje og sættes i køleskabet natten over. Dette omfatter løg og paprika. Gurkemeje gør alt en lysegul farve. Det vendte også den grønne peber-lysere, mens de røde paprika holder deres lyse farve. Det lyser op på relish!

Når saucen er fortykket, tilsæt grøntsagerne til blandingen. Hvis du vil, kan du tilføje en sprøjte af gul sennep. Sidste år havde jeg ikke gurkemeje eller jordet sennep, så jeg har lige brugt gul sennep til at tage plads til størstedelen af ​​krydderierne. Det viste sig ikke dårligt! Faktisk blev det tildelt tredjeplads på vores amtsmesse.

Denne opskrift tager lidt tid, men det er det værd! Jeg er taknemlig Jeg fandt en opskrift jeg kan lide, og det er også en fantastisk måde at bruge en masse courgette på! Så hvis du har nogle ekstra zucchinis stadig liggende, og du ved ikke, hvad der skal gøres, giv denne opskrift et forsøg! Eller du kan gemme det til næste år Zucchini overbelastning, så din familie har nogle velsmagende relish til sommerkoge og picnics!

Zesty Zucchini Relish Ball Opskrifter Zucchini Relish

I 1986 levede jeg hos min mand og den yngste datter i Blue Jay, Ohio, på Indiana-grænsen. Min mand havde en stor have og masser af agurker. Dette var en af ​​en lang liste over opskrifter til pickles, som jeg brugte. Jeg arbejdede stadig på fuld tid og pendling en time hver vej, så denne var god, fordi den brugte en masse agurker og gjort hurtigt op. Jeg kunne få en batch lavet efter aftensmad, og de kunne bruges inden for 4-5 dage. Denne opskrift er fra min bibel på det tidspunkt â € "pickles & relishes â €" 150 opskrifter â € "æbler til courgette.

Lag agurker og løg i en krukke, der pakker tæt. Kombiner resterende ingredienser og omrør for at opløse sukkeret. Hæld sirupen over agurkerne og dække tæt. Køles i 4-5 dage før brug.

Jeg fik oprindeligt denne opskrift i 1983 fra min svigerinde i Somerset, Kentucky. Opskriften krævede pickling kalk og i alt 27 timers blødning. På grund af den tidskrævende proces gjorde jeg kun dem en gang, men troede, at de var meget velsmagende.

Jeg bemærkede, at bolden gør en pickle crisper, der er meget lettere at bruge og kræver ikke al blødningstid. Jeg troede, at jeg ville revidere opskriften for at lave en mindre batch og bruge det nye boldprodukt. Dette er en meget lettere proces, og pickle er stadig så velsmagende, da jeg huskede det fra 1983.

I en stor kasserolle placeres granuleret sukker, hvid eddike og pickling salt. Kog til kog, rør derefter i de røde hot candy stykker, fortsætter med at røre, indtil slik er opløst. Tilsæt zucchini skiver og kog, reducer varmen til en simmer og lad dem simre i 2 minutter.

Weve havde en majsæsonen her i Southwest Ohio. Hver uge kører jeg til mit yndlingsgårdsmarked, blomstrer og bær i Loveland, Ohio, og henter en stor bi-farve sød majs. Mange gange i sommer, min datter og jeg har haft en aftensmad af majs-on-the-cob, en stor kastet salat og en slags skomager eller brun Betty lavet med frisk frugt â € "nu, der siger sommeren!

Når jeg havde et øre af kogt majs tilbage, skar jeg det fra cob og satte den i en taske i fryseren. Endelig havde jeg i dag nok til at gøre min favorit Corn Relish. Da jeg var barn i 1930'erne-40'erne, var de ting, jeg elskede mest på middagsborde af mine bedstemødre og min store tante var pickles og relishes, og Corn Relish var min favorit. Denne opskrift fra en bog kaldet Fancy Pantry kommer nærmest det, jeg husker fra disse dage for længe siden.

Denne batch gør omkring 3 kopper relish. Jeg fyldte en one-pint krukke og behandlede den. En halvpint krukke blev fyldt og ikke behandlet, men vil blive kølet. I begge tilfælde tillader nålen at helbrede i to uger før brug. Køleversionen skal bruges inden for to uger efter hærdningstiden.

Find alt til hjemmekokken, herunder de fineste i køkkengrej, bestik, baleware, redskaber og gadgets i massevis. Ndeafhængighed ejes og drives, vi behandler vores kunder som familie og stræber efter at give det bedste udvalg og service, som nogen kunne have brug for. Besøg Relish for at finde innovative og pålidelige køkkengrej og køkkenforsyninger fra store nationale og lokale mærker, opdag sjove og unikke gaver til kokken i dit liv og få inspireret i en af ​​vores uddannelsesmæssige og underholdende madlavningskurser.

Amy leblanc credits denne opskrift på sin bedste ven, Janet Bedard, hvis familie har afleveret det gennem et par generationer. Denne Relish gentagne gange vinder blå bånd, når det er indtastet på messen. Amy er en økologisk gartner og inspektør, der lige er gået i forretning, der sælger hendes konserves ogvinegars.

Denne opskrift på tangy gyldne relishis en riff på en klassisk courgette relish, der bruger gul sommer squash, som Zephyr og Crookneck. Ikke alene ser krydderne smukke ud, men smagen er fremragende, tilføjer en perfekt slag til sandwich, burgere eller men du vil måske bruge det.

Denne opskrift på chorizo ​​fyldte zucchini boatsmakes de fleste af de plump zucchinis, der synes at fordoble i størrelse natten over. Den flotte påfyldning er lækker inden for den ømte bagt courgette. Du kan nemt gøre dette til et måltid ved at servere det med en stor salat eller frisk brød.

Tag den grundlæggende pakke af ramen nudler til næste niveau ved at tilføje sommerlige courgette, pikante peberfrugter, saftige friske ærter og hvad som helst, du måske har vokset i din have. Denne opskrift på ramen nudler med friske vegetabilskesturner denne klassiske college snack i et måltid passer til den fineste hjemmechef.

Hvis du leder efter varmere billetpris til en kølig sommernat, prøv denne opskrift på stegt sommer squash med couscous. F du bytter i frisk squash til frosne, denne flavorful skål gør mest ud af den ristede squash smag, mens du vælter det hele med en sprød brødkrummer.

Tænk på disse sprøde stegte zucchini pandekageragtigt en sommertime latke, der kan nydes varmt eller koldt. Tilsæt en knivspids hvidløg, løg, scallions, chili pulver, basilikum eller oregano til smeten til ekstra smag, og top det med uanset condiment kittler din fancy: salsa, chili sauce, aioli, sur creme eller endda en ranch dressing.

Hvem vidste, at kanel, muskatnød og zucchini ville være en kamp lavet i himlen? De varme krydderier par godt med saftig cancini for et brød, der er dejligt, ømt og fugtigt. Et stykke af denne kanel-cancchini-brød vil bringe en lille hygge til selv den svedeste sommerdag.

Nå det er december, og vi er virkelig i slutningen af ​​vores gårdsårsæson. Flere af mine sommerfavoritstativer og weekendmarkederne er lukket, men jeg ser, at nogle få vil forblive åbne endnu et par uger, da de sælger ferie træer og kranser. Hvordan ved jeg det her? I år indser jeg, jeg holder fast på bevarelsessæsonen lidt for tæt, fordi jeg stadig stopper på ethvert åbent stand eller landbrugsmarked for at se, hvad lokale produkter bliver tilbudt, ligesom jeg gjorde hele sommeren lang.

Hvad håber jeg at se? Ærligt, jeg vil falde på en vis sidste overraskelse af sæsonen. De dybe farvede smukke vintergrønne eller en smuk rød frugt, der bare ønsker at sprænge ud en sidste gang før snepinde.

I stedet, hvad har jeg set og køber? Vinter squash af enhver form for sort! Jeg forsøger at være begejstret og have store forhåbninger, at måske den nye mosede kartoffel squash vil være en stille lækker perle eller de honeynut vil bare vinde mig over! Sandheden bliver fortalt, jeg har købt så mange forskellige vinter squashes, som jeg nu står over for, hvordan man holder dem frisk så længe jeg kan.

Pakningsmaterialer, der anvendes i opbevaring Udfør flere funktioner Isolering mod Fluktuerende Temperaturer, fugt Retention og reduktion af sygdom Transmission < / A2>. I udendørs lagre, rent halm, tørre blade, majsstængler, hø eller savsmuld anvendes almindeligvis til isolering . Disse materialer kan købes relativt billigt fra lokale gårde eller havecentre. Et lidt dyrere alternativ er tørvemos.

Denne chunky zucchini relish er så god og meget smukkere, når du tilføjer røde peberfrugter, pr opskriften. Jeg foretrækker normalt Dill relishes til søde relishes, men jeg kan alligevel spise dette fra skeen. Årsagen til, at dette skiller sig ud fra andre relishes, er, at zucchini forbliver fast og crunchy på grund af forberedelses- og behandlingsmetoden.
Nyankomne

Tjek nogle af de bedste fødevarer, der er tilgængelige på strandpromenaden i hele U.. på Womansday. om.

Tjek nogle af de bedste fødevarer, der er tilgængelige på strandpromenaden i hele U.. på Womansday. om.

Tjek nogle af de bedste fødevarer, der er tilgængelige på strandpromenaden i hele U.. på Womansday. om.

Bedste Tapioca Pearls mærker at købe til hjemmelavet boba

Bedste Tapioca Pearls mærker at købe til hjemmelavet boba

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Boba Network Price I dag, Boba til USD Live, MarketCap og Chart CoinMarketCap

Boba Network Price I dag, Boba til USD Live, MarketCap og Chart CoinMarketCap

FTX BOBA USD Pris Chart Orderbook Data for Boba Network, prissat i USA Dollar BOBAPERP.

Caramel Milk Tea Dari Chatime Grand Mall Batam

Caramel Milk Tea Dari Chatime Grand Mall Batam

14 steder at drikke boble te i Portland

Bobby Flay Frisk Salsa Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Bobby Flay Frisk Salsa Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Bobby Flay Frisk Salsa Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Hvordan man forbereder Anthony Bourdain Indonesian Chicken Satay

Hvordan man forbereder Anthony Bourdain Indonesian Chicken Satay

Den bedste bobby flay grillet kylling opskrifter på yummly grillet jerk kylling ala bobby flay, bobby flay, bobby flay grundlæggende kylling milanese opskrift ingredienser

Michael Symon Opskrift nederdel Steak Tacos

Michael Symon Opskrift nederdel Steak Tacos

Bobby Flays Grillet nederdel Steak med tomatsalsa

Spicy Knust Hummus Bobby Flay Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om.

Spicy Knust Hummus Bobby Flay Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om.

Lær at lave mad stor Spicy knust hummus opskrift bobby flay mad netværk. Crecipe. about levere fint udvalg af kvalitets Spicy knust hummus opskrift bobby flay mad netværk opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Bodega hakkede ost sandwich Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bodega hakkede ost sandwich Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bodega hakkede ost sandwich Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Nyankomne

The One CrazyDelicious, Weightloss Food Vi ved, du ikke spiser

Lær mere

Ofte set

Folk rundt om i verden spiser bananskræler, fordi de ved noget, som vesterlændinge ikke gør det

Folk rundt om i verden spiser bananskræler, fordi de ved noget, som vesterlændinge ikke gør det

Fiberrich Fruit kan hjælpe dig med at tabe sig, reducere bloat, bekæmpe kræft og mere. Lær de fantastiske videnskabelige fordele ved bananer.

PanCooked Rosenkål Med Grøn hvidløg opskrift

PanCooked Rosenkål Med Grøn hvidløg opskrift

En hurtig og nem rosenkål opskrift, der vil konvertere de største skeptikere. Levende grøn, ømme rosenkål, der bliver dybt gyldne og sprøde, hvor de rører panden, støves af med ost.

Kan jeg fodre min hund kylling hverdag

Kan jeg fodre min hund kylling hverdag

Kylling er en sund snack til hunde, hvis kogt korrekt, men det er ikke ernæringsrigtig på egen hånd. Vi diskuterer de risici, hvordan det skal være forberedt.

Kogt kylling med grøntsager opskrift mad nyheder

Kogt kylling med grøntsager opskrift mad nyheder

Den bedste kogte kylling og grøntsager opskrifter på yummly spatchcocked kylling med guld kartofler, abel cole citrus kylling, hjemmelavet kylling noodle suppe

Kylling shui jiao kogte kylling dumplings

Kylling shui jiao kogte kylling dumplings

Dampet kylling dumplings opskrift

136 nemme og velsmagende kylling kråse opskrifter med hjem kokke

136 nemme og velsmagende kylling kråse opskrifter med hjem kokke

I denne korte guide vil vi tage fat på spørgsmålet, hvordan man koge kylling kråse samt andre spørgsmål vedrørende emnet ved hånden ligesom bør du

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Min hverdag kylling salat opskrift opkald til uanset salatfriendly veggies jeg har hjemme sammen med en rig dressing og selvfølgelig nogle kogte kylling.

Eagle Brand Sødet kondenseret mælk

Eagle Brand Sødet kondenseret mælk

Komfur Top Dulce de Leche er en nem måde at gøre hjemmelavet dulce de leche fra en dåse kondenseret mælk. Så lækkert

Kogt Custard Eggnog.

Kogt Custard Eggnog.

Dette er en Take på den traditionelle Apple Dumpling, hvor madlavning æbler blev fyldt med sukker og tørret frugt og derefter dækket af wienerbrød.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.