Blaines Restaurant Report.

Hvis du har prøvet Thisor nogen anden opskrift på mit websted, lad mig vide i kommentarafsnittet nedenfor, hvordan det viste sig, vi elsker at høre fra vores læsere! Du kan også følge mig onpinterest, Facebookandinstagramto Se flere fantastiske opskrifter!

Denne bananer foster brød pudding opskrift, som jeg udviklede altid minder mig om 1. New Orleans og 2. Min mand. Vi plejede at gå til New Orleans en gang om året før vi havde børn. New Orleans er, hvad jeg anser for at være den oprindelige Foodie Town. Der er bare sådan unik og Inspirerende Fødevarer og min inspiration til denne bananer Foster Bread Pudding Opskrift. Fra Gourmetto Rustic kan du finde mad til enhver palette. og så nogle. Vi skal altid besøge vores favoritter, så prøv mindst en ny restaurant og en ny mad hvert besøg.

Big Daddy havde Hisbananas Foster Bread Pudding Opskrift til morgenmad og gav det to tommelfingre op! Virkelig hvis han ikke har noget konstruktivt at sige om en opskrift, jeg laver, kender du dens en vinder. Han gav ikke nogen forbedringer og endda sagde, at du ramte den smagssted på. Det smager ligesom Bananas Foster!

Denne brødpudding er tæt og fugtig. Smør og brunt sukker sammen med rom og bananer, koge og karamelisere at give brødet pudding en unik smag. Du kan endda børste rom over toppen og flammen, før du serverer din gæst, hvis du vælger. Det var 9:00 a. . Da jeg tjente dette, troede jeg ikke, at jeg havde brug for en sådan skærm.

skive bananer og blød i rum 3 til 4 minutter. Placer bananskiver i en pande over smør og brunt sukker, der starter i midten af ​​panden. Skære bananer for at passe alle huller. Hæld det rum, du gennemblød bananer i over bananerne i Springform Pan.

callmepmc. OM Alle billeder og indhold er copyright Beskyttet . Brug venligst ikke mine billeder uden forudgående tilladelse. Hvis du vil genudgive denne opskrift, skal du skrive opskriften i dine egne ord, eller link tilbage til dette indlæg til opskriften.

Kalorier: 844kcal Carbohydrater: 137G Protein: 22G Fedt: 21G Mættet fedt: 10G Kolesterol: 106mg Natrium: 1003mg Kalium: 687mg Fiber: 6G Sukker: 59g Vitamin A: 600IU vitamin C: 6. MG Calcium: 399mg Iron: 5. Mg.

Bananas Foster er en amerikansk dessert, der stammer fra New Orleans lavet med kogte bananer, der serveres i et smør, brunt sukker og rumsauce. Den karameliserede spiritusbaserede sauce fremstilles ofte via FLAMB. Denne dessert kan serveres med vanillecreme eller som en crêpe påfyldning, men det kan også spises alene. Innamon og muskatnød kan tilføjes som krydderier.

Selvom mange tænker skålen blev skabt på restauranten Brennan i New Orleans, Louisiana, fik det faktisk sin start et par år tidligere i Owen Brennan's Vieux Carr Restaurant. I 1951 arbejdede Ella Brennan og restaurantens kok Paul Blang sammen for at ændre en skål lavet af Ella's mor i Brennan-familiens hjem. På dette tidspunkt var New Orleans et stort knudepunkt til importen af ​​bananer fra Sydamerika. Det blev opkaldt efter Richard Foster, formanden for New Orleans Kriminalkommission og en ven af ​​Restaurant Owner Owen Brennan.

Enhver form for dessert, der ser ud som om det kommer til at fange i brand og i mellemtiden udsender aromaen af ​​rum-og-sukker kogte bananer vil fange en persons opmærksomhed. Og denne opskrift på Bananas Flamb gør en imponerende præsentation med lysene, da Rumâ er flammet for at afslutte det med en blomstre. På trods af hvor fancy det lyder, er det virkelig en Banana-dessert-skål, der er populært i fransk Caribien, at du nemt kan skabe hjemme.

Denne opskrift tager mindre end 30 minutter at lave og giver en lækker dessert til en særlig lejlighed eller den perfekte ende for en romantisk middag til to. Bananer skiver i halvdelen, brunet i en stegepande og koges i rom og sukker med blot et strejf af limejuice. Det er så flambed, og en dollop af hjemmelavet vanilleis er tilføjet, hvis du ønsker, hvilket er den ultimative måde at top den af. Yum!

Bananas Foster blev oprettet på Brennans restaurant i New Orleans i 1950'erne. Det ligner ovennævnte bananer flamb opskrift i, at faste modne bananer skiver i længderetningen og sauted. Men smør bruges, ikke olie, sammen med mørkebrunt sukker, mørk rom, citronsaft og banan likør. Det er flambed og typisk serveret med vaniljeis. Desserten blev opkaldt efter en loyal Brennans kunde, Richard Foster.

Hvad at tjene med whisky banan budding?

Lavet på Brennans restaurant i New Orleans i 1951, blev denne klassiske dessert opkaldt efter loyal kunde Richard Foster. Firm er modne bananer sauted i en rom-infused karamel sauce, derefter flambed foran spisende gæster og skovles i løbet af vanilleis. For ekstra pyroteknik, smide en knivspids kanel på sauce som det flammer.

Drej bananer på deres flade sider. Tag gryden fra varmen og hæld i rom. Sæt gryden over høj varme andcarefully antænde rumwith en lang kamp eller grill lighter. Ryst forsigtigt gryden indtil flammen aftager. Fjern fra varmen.

Placer en generøs skefuld is i 6 til 8 individuelle varmefast dessertskåle. Arrangere 2 til 3 stykker af sauted banan omkring hver skefuld is. Spoon på sauce og server straks.

. Nu, ligesom mange af jer C'mon nu, jeg ved, jeg ikke i dette alene, kan jeg ikke bruge min garage at parkere biler i stedet bruger jeg min garage til butikken ting derinde. er bokse i der fra himlen ved, hvornår, nogle jeg tror fra da jeg først flyttede ind i dette hus. Hver gang i et stykke tid jeg gå ud og plukke igennem og rense dem og rette op garagen. Når disse fugle fløj i der, og lad os bare sige, at jeg ikke havde gjort det i et stykke tid.

Min Mama er blevet videregivet til omkring 12 år nu, og når vi endelig solgt sit hus i 2002, da min bror og min søster bor andre steder , jeg blev efterladt med den opgave at tømme ud af huset. Mange ting gik til velgørenhed, nogle ting, jeg holdt. Og meget af det, der er derude er kasser med nogle af mine Mamas køkken ting. I alt, grave og flyttekasser rundt, fandt jeg noget, som jeg havde ledt efter i lang tid, og helt ærligt troede var tabt. Du har måske også set mig tweet om at finde en Thighmaster i en af de kasser, men nej. Vi er ikke goin' der! Jeg fandt en vintage Pyrex bagning skål.

Ikke bare en hvilken som helst skål, du ser. en 1950'erne vintage Pyrex Thumbnail Mønster fade bagning skålen og meget skål, min mor bruges til at gøre hende banan budding i! Nu har jeg en masse vintage retter - ikke ebay aflad selvom der er nothin' galt med det, men ting, som jeg har haft siden jeg var en ung brud -! Så, jeg vidste, at jeg havde nogle gamle retter, men denne ene er lige så gammel, eller endnu ældre, end mig! Jeg var så ophidset, jeg besluttede, at til ære for at finde den officielle banan budding Makin' skål, at jeg må absolut straks gøre banan budding!

Men y'all ved, hvad jeg altid sige om madlavning. Lad ikke nogen fortælle dig - nej, ikke engang en anden sydlige cook - at der kun er én måde at gøre noget, fordi selv i The South vi tendens til at gøre tingene lidt forskellige fra hinanden, afhængigt af, hvilket område af The South at vi er vokset op i. Intet får mig krap end en våd hornet for nogen til at fortælle mig en rigtig portugiser ville ikke gøre dette eller hint, fordi godt, det er det, de gør. Så du går bare i gang og gøre denne fabelagtige sydlige dessert dine egne og gøre det på den måde, din mor gjorde, fordi vi alle ved for hver af os, Mamas måde er vores rigtige måde.

Billeder og fuld postindhold herunder opskrift dyb sydret. Opskrifter udbydes til dit eget personlige kun brug og mens pinning og dele links hilses velkommen og tilskyndet , skal du ikke kopiere og indsætte at repost eller genudgive andre steder såsom andre Facebook-sider , blogs, hjemmesider eller fora uden udtrykkeligt forudgående tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes.
Nyankomne

Kevin belton creole crab dip opskrift

Kevin belton creole crab dip opskrift

Hot creole crab dip opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Vores Cajun fisk opskrifter omfatter bagt havkat, sværtede havkat, bagt rødfisk, languster proppet ørred fileter, stegte maller og flere Cajun fisk opskrifter.

OPSKRIFT Chef Kevin Beltons kylling og Andouille Gumbo

OPSKRIFT Chef Kevin Beltons kylling og Andouille Gumbo

Gratis gumbo billeder bestanden på stringfixer. om

Hvad er forskellen mellem Cajun mad og kreolsk mad

Hvad er forskellen mellem Cajun mad og kreolsk mad

Hvad er forskellen mellem Jambalaya og Gumbo

Opskrift Michelle Barreras Creole Gumbo

Opskrift Michelle Barreras Creole Gumbo

Start din gumbo med Zatarains Gumbo Base og Gumbo Fil og forberede nogle Lang Grain parboiled ris for at skabe en mere komplet kreolsk måltid.

Robin Tager 5

Robin Tager 5

En cremet suppe med en kreolsk spark

Hver af vores Mille Crpe kager er designet med den skrøbelige balance i smag og konsistens i tankerne

Hver af vores Mille Crpe kager er designet med den skrøbelige balance i smag og konsistens i tankerne

Hver af vores Mille Crpe kager er designet med den skrøbelige balance i smag og konsistens i tankerne

Tilfredsstille dine cravings.

Tilfredsstille dine cravings.

For at starte det nye år besluttede vi at oprette en anden Instagramworthydessert, Rainbow Crepe Cake ærligt, det kan være en af ​​vores foretrukne kreationer til dato. Det ser meget mere kompliceret ud end det faktisk er så ikke panik. For den fulde video klik her Crepe Mix 1 kop fuldmælk 1

Nyankomne

Vanilla Mille Crepe kage

Lær mere

Ofte set

Whispers Cafe Whispers Cafe Creperie

Whispers Cafe Whispers Cafe Creperie

La Creperie Fransk Bageri

Russisk Produkter Regelmæssig Naked 10 Crepini, Food, købmand, Pandekager og Pancake Flour

Russisk Produkter Regelmæssig Naked 10 Crepini, Food, købmand, Pandekager og Pancake Flour

Leder du efter noget at krydre din falde fødevarer denne sæson Daglig mor har samlet nogle af de mest dekadente og lækre elementer

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Air Fryer Mini Crescent Hunde

Bacon Cheese Hund Crescent Braid er en nem aften middag opskrift. Dette halvmåne bage er fyldt med wienerpølser, bacon og ost derefter toppede med chili at gøre det en hjertelig komfort mad fad.

Bacon Cheese Hund Crescent Braid er en nem aften middag opskrift. Dette halvmåne bage er fyldt med wienerpølser, bacon og ost derefter toppede med chili at gøre det en hjertelig komfort mad fad.

Bacon Cheese Hund Crescent Braid er en nem aften middag opskrift. Dette halvmåne bage er fyldt med wienerpølser, bacon og ost derefter toppede med chili at gøre det en hjertelig komfort mad fad.

Apple Crisp Cheese Dansk

Apple Crisp Cheese Dansk

Dette ville være vidunderligt med enhver form for tærtefyldning. Ferskner, jordbær, citron eller kirsebær ville alle være fantastisk. Du kan bare springe ind i kanelsukkerdelen til ...

416 Anmodet interval er ikke tilfredsstillende

416 Anmodet interval er ikke tilfredsstillende

Mini Apple dumplings med Ginger Ale opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Easy Apple Cinnamon Rolls

Easy Apple Cinnamon Rolls

Disse Apple Cinnamon Crescent Rolls er en perfekt semihomemade behandler, der omfatter en lækker hjemmelavet karamel sauce.

Crescent Raspberry Brie Bites

Crescent Raspberry Brie Bites

Lær hvordan du laver mini kirsebær tærter med denne nemme opskrift. På kun 15 minutter kan du forberede disse toningredige kirsebær tærter med Pillsbury Pie Crust og Cherry Pie påfyldning. Bagning har aldrig været så simpelt. Lad dine små kokke låne en hånd og tjene disse individuelle kirsebær tærter til enhver lejlighed.

Apple Pie Cinnamon Rolls opskrift

Apple Pie Cinnamon Rolls opskrift

Apple Pie med kanel Buns opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.