Americas Best Pies

Men de fleste af os vil være der ønsker at købe nogle allerede gjort, og så er spørgsmålet er hvor kan man finde blad svinefedt? Med lidt detektivarbejde forhåbentlig vil du finde nogle. Her er et par forslag:

Elsker du hurtig nem behandler hele familien swoons forbi? Ja, det tænkte jeg nok. Det gør jeg også! En ting, vi laver en masse rundt her er opskrifter med kanel. Min familie er vanvittigt for kanel så det er ofte min gå-til fokus, når det kommer til desserter her. En ting de virkelig kærlighed er disse Kanel pie crust Dippers, der er perfekt, når du ønsker bare en lille nippe af noget sødt.

Jeg starter ud med min Foodprocessor Pir Crust opskrift. Har du nogensinde gjort pie crust i foodprocessoren før? Det gør hele processen utrolig let. Bare kaste i de første 3 ingredienser & puls et par gange, indtil det bliver smuldrende. Derefter tilsættes den isvand & puls et par gange mere. Det vil kombinere til, hvad der vil være den flakiest & mest lækre pie crust du nogensinde vil spise.

Jeg lavede disse lækre tærte crust chips med Armor Premium All-Natural Svinefedt som en erstatning for smør! Vidste du, Svinefedt er en sund erstatning og gør din opskrift sprød, skællende lys !? Dette sikkert gjort denne skorpe alt, hvad du ønsker i en pie crust, mens du bruger et sundere alternativ til den sædvanlige smør eller afkortning.

Armor Premium All-Natural Svinefedt er alsidig i køkkenet. Jeg bruger det til bagning, stegning Sauta © ing! Jeg elsker det, fordi det gør maden sprød, skællende, og lys! Perfekt når jeg ønsker at holde tingene på sundere side uden at ofre smag.

Armor Premium All-Natural Svinefedt er en af de sundeste fedtstoffer at lave mad med, hvilket er grunden til jeg altid have nogle på hånden. Svinefedt har mindre mættet fedt end smør og ingen transfedtsyrer som forkortelse, så er det en stor erstatning for de ingredienser. Dens flavorless, naturlig, bæredygtig! Jeg fandt Armor Premium All-Natural Svinefedt i bagning midtergangen på min lokale Walmart.

Svinefedt havde en hård tid i det 20. århundrede. Efter hundredvis af år som Amerika dagligdags valg til stegning og bagning, det gik helt ud af mode. Crisco ankom i 1911, hjulpet af sundheds rapporter i hele det 20. centurynow meste discreditedabout onder animalsk fedt. I 1928 amerikanere spiste et årligt gennemsnit på 14. pounds af svinefedt per person; senest i 2009, som faldt til 1 ..

Crisco, på den anden side, er ikke lavet af animalske produkter overhovedet. Som sin klassiske blå container proklamerer, er Crisco lavet af all-vegetabilsk afkortning selvom det ikke betyder, det er lavet med eventuelle grøntsager. Ifølge NPR er Crisco fremstillet af delvist hydrogeneret vegetabilsk olie. Den proces til fremstilling af Crisco er lidt mere kompliceret end at redde din sidesten bacon fedt, men dybest set det er lavet med sojabønner. Den " hydrogeneret " del af sit navn midler, den har været igennem en proces, der forvandler flydende fedtstoffer i faste stoffer, med slutresultatet ser meget gerne svinefedt.

Lard bringer tankerne traditionelle måltider ligesom flaky pie skorper og friske mexicanske tamales. For mange mennesker, dens også forbundet med negative sundhedsmæssige effekter såsom hjertesygdomme, hvilket er grunden til svinefedt er faldet i unåde i de sidste par årtier. Men hvad der præcist er svinefedt og er det nogensinde det sundere valg?

Er det sundt at lave mad med svinefedt? hvilke alternativer er der?

Theres ingen enkelt ingrediens, der vil gøre eller bryde dit helbred. I et ellers velafbalanceret dietmeaning en, der har masser af frisk frugt og grøntsager, fuldkorn, og beskedne mængder af slik og stegt foodscooking med svinefedt nu og da vil ikke gøre en enorm forskel i den sund ness af din kost.

Olivenolie er den sundeste valg ud af fælles madlavning fedt, men der er nogle fødevarer, hvor teksturen af svinefedt er behov og olivenolie er ikke en god replacementspecifically med latinske fødevarer som tamales og empanadas, eller i en pie crust.

Hvilken type svinefedt skal du købe?

Den friske, kølede svinefedt er den sundeste mulighed. Den holdbare mulighed kunne potentielt have nogle trans fatsjust ligesom den vegetabilske shorteningso det kan udgøre nogle ekstra sundhedsrisici end frisk svinefedt.

Den nederste linje: hvornår skal du vælge svinefedt?

Blend din blanding med wienerbrød blender, 2 knive eller fingre, hvis du foretrækker det. Ved stuetemperatur Armour Pure Svinefedt blandinger med mel ligesom lyn ! Og jo mindre håndtering, vil det mere skællet din skorpe være for meget vil skærpe skorpen. Stop med at blande lige så snart svinen er skåret i stykker størrelsen af ​​ærter.

Hvilken hemmelig ingrediens gør tærskeskorpen så skarp og flaky? Hvis du er fra Midtvesten, har du måske gættet: Lard. Grisfedtet blev revileret i årtier som Uhunty Usundt, gennemgår en lipidrehabilitering af amerikanske kokke og hjemmebagere.

Og en ny kogebog, svinekød: Den tabte kunst at lave mad med din bedstemors hemmelige ingrediens, forsøger at gøre sagen, at verden er klar til endnu en gang at nyde citronmøtrikkager og kærnemælk pund kage lavet med svinekød. De foreslår endda, at det kan være godt for dig, eller i det mindste ikke så slemt for dig som andre ting.

Vi ved, vi ved: Der er nogle kulturer, der aldrig har helt givet op på spalten. Mexicanske tamales kræver normalt det, og så er der ukrainske SALO, den østeuropæiske ækvivalent af Lardo. Men for mange amerikanere er det lidt af en retro nyhed, hvis de selv har hørt om det.

For nylig har folk imidlertid været touting lard som en "sund fedtfedt. Forfatterne af den nye Lard Cookbook noterer sig, at Lard indeholder 40 procent mættet fedt, sammenlignet med smørets 54 procent. At 14 procent forskel ikke lyder som en stor aftale, ærligt. De er begge dårlige på mættet fedt sammenlignet med vegetabilske olier, som typisk har mindre end 10 procent. Jeg kontrolleres med nogle lipideksperter.

Sikker på, sundere er sundere, hvis du sammenlignede det til delvis hydrogeneret Vegetabilske olier som Crisco, ifølge Tong Wang, en lipidkemiker og professor i Fødevareministeriet Videnskab og menneskelig ernæring på Iowa State University. Men det er ikke at sige, at svin er bedre end stærkt umættet Omega-3 olier, som olivenolie, som betragtes som de sundeste fedtstoffer derude. Alle er relative, hun fortalte saltet i en email. Og det store spørgsmål er kvantitet!

Jeg havde prepped dette indlæg tilbage før Thanksgiving, under min maraton af tærtefremstilling: Jeg endte med 5 og en kage i sidste ende. Kagen var temmelig fancy, og det vil være her igen, men lad os starte med, hvad der er vigtigst. Og det er tærte.

De fleste af mine tærter er ret ligetil. Jeg møder ikke med fancy ting - selvom det kan ændre nu, at jeg fik nogle tærte cutters til jul "og jeg er mere optaget af, hvordan de smager end hvordan de ser ud. Jeg forstår, at du spiser skålen først med dine øjne osv. Osv., Men du spiser det sidst og mest memorably med din tunge, tænder og mave. Så der. Men hver gang og et stykke tid, selv Utilitaristisk Jeg hælder til ønsket om at få tingene til at se smukke ud. Den nemmeste måde jeg ved, hvordan man gør det, er en gitter skorpe pie. På den måde ser det ud til, at jeg arbejdede intenst over den bagt gode af min kærlighed, da jeg virkelig floppede det sammen og gik for at se nogle BBC-mord Mysterier med en gin og tonic.
Nyankomne

Londons ARROS QD får kreditor godkendelse til CVA

Londons ARROS QD får kreditor godkendelse til CVA

Oplev udviklingen af ​​Paella, bragt til dig af Quique Dacosta. En modernistisk tage på woodfired valencian madlavning i hjertet af Fitzrovia.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Multiple Michelinstarred Quique Dacosta kommer til Storbritannien med en restaurant, der har en stor fokus på ris. Og måske en smule paella.

Arros QD lancerer festlige gaveæsker og DIY kits by betyder noget

Arros QD lancerer festlige gaveæsker og DIY kits by betyder noget

Denne gang kommer Ive her bare for paellaen. Hvilket er, at jeg formoder, hvad du skal gøre med en paella joint. Selvom jeg fik det galt første gang og havde alt undtagen paellaen. Faktisk den faktiske første gang, jeg var ikke selv her, på ARRES QD i Fitzrovia overhovedet. Jeg var på rejer på th

Flourless Double Chocolate Brownies kører med skeer

Flourless Double Chocolate Brownies kører med skeer

De bedste arrowroot pulveropskrifter på yummly arrowroot pulver pizza skorpe, paleo søde og sure kødboller, sunde flourless zucchini fudge brownies

Kylling Arroz Caldo

Kylling Arroz Caldo

Vinter. Dens denne tid af året, når du bliver syg, oftere. Jeg plejer forberede Tinola, en Filipinostyle kylling suppe, for at hjælpe mig kæmpe mod mine forkølelser. Denne gang er denne sygdom virkelig sparke min røv. Dens vinter, og jeg har brug for mere komfort, mere end kylling suppe.

Forskellen mellem Lugaw, Goto og Arroz Caldo

Forskellen mellem Lugaw, Goto og Arroz Caldo

Også kendt som Filipino Chicken Rice Soup, Arroz Caldo er af kinesisk oprindelse. Det er som den kinesiske congee, men med kylling i den.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Stirfry ingefær i cirka 30 sekunder, eller indtil let brunet og visne. Stirfry løg og saflor i ca. 1 minut eller indtil løget er blødt. Tilføj kylling og fiskesauce simre dækket for omkring 5 minutter, eller indtil kylling saft har sivet ud. Rør ris og lager.

25 nemme og velsmagende glutinous ris kylling opskrifter med hjem kokke

25 nemme og velsmagende glutinous ris kylling opskrifter med hjem kokke

Ginataang Mais Søde Rice med majs og kokos mælk Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Arroz Caldo Chicken Rice Grød Foxy Folksy

Arroz Caldo Chicken Rice Grød Foxy Folksy

Serveres med umoden hønseæg, vores kylling Arroz caldo begynder med at koge ris i kylling bouillon, Pandan, citrongræs og ingefær.

Nyankomne

Arroz Con Habichuelas Go Puerto Rico

Lær mere

Ofte set

Arroz con leche cubanske stil Opskrift af Carlos P

Arroz con leche cubanske stil Opskrift af Carlos P

COLOMBIANAMERICAN VEGETARIAN opskrifter MÅLTID IDEER

Hvordan udtaler du pollo

Hvordan udtaler du pollo

Lær definitionen af ​​Salsa Lizano. Tjek udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse brugen eksempler Salsa Lizano i Great English Corpus.

Arroz Con Pollo Rice med kylling Oldways

Arroz Con Pollo Rice med kylling Oldways

Kylling beliggende i en melange af safran ris, vin, grøntsager, løg og hvidløg.

Arroz A La Mexicana Opskrift Easy Opskrifter

Arroz A La Mexicana Opskrift Easy Opskrifter

Hvorfor ikke udforske vores populære opskrifter og artikler lavet med Knorr produkter, eller opdage mere med tip og tips

Arroz con leche Mexicano Receta opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Arroz con leche Mexicano Receta opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

En Season of Reckoning

En Season of Reckoning

Thai Cocina Oriental, Mexico City-billede Arroz Kombi Afrejse Tripadvisor medlemmer 17 oprigtige billeder og videoer.

Receta arroz synd leche

Receta arroz synd leche

Puerto Rica Style Rice Pudding ..... Yummy og let at gøre.

CafeterArestaurante Arroz y Tartana, Valencia

CafeterArestaurante Arroz y Tartana, Valencia

Tenderstrimler af kyllingebryst sauted med løg, svampe og vores signatur sauce. Serveret over ris med smeltet ost. Garneret med løg og tomater. Ikke serveret med bønner.

Hjemmelavet Arroz Rojo Kalorier, Carbs Ernæring Fakta

Hjemmelavet Arroz Rojo Kalorier, Carbs Ernæring Fakta

Rød ris kalorier 1 kop opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.