De bedste popcorn poppere på 2022

Popcorn har tendens til at bringe så mange glædelige minder om, hvorvidt de involverer at samle en komfur med din familie eller munching buttery puffs i film, cirkuser eller statsmesse. Og hvem blandt os kunne ikke bruge lidt popcorn-induceret lykke?

Elektriske: Elektriske versioner er blevet meget populære, hurtigt producerer popcorn med tryk på en knap. Mange er endda luftpoppere, hvilket betyder, at de bruger varm luft i stedet for olie til at eksplodere kernerne en meget sundere mulighed. Og nogle af delene kan sættes i opvaskemaskinen for nem rengøring. Når det er sagt, kan de være vanskelige at opbevare og potentielt dyrere, og alt elektrisk er tilbøjelig til at bryde ned.

Shelling Out Big Bucks For alle fore af Enkelt brug Køkken Gadgets kan virkelig tilføje op. Heldigvis kan den søde, pastellerede dash være din for kun 20. Dette lille-men-mægtige apparat kan flyve op til 16 kopper og inkludere en indbygget smør smeltende bakke, som kan fjernes og let rengøres i opvaskemaskinen , som kan plastik popping skyde. Ikke underligt, det er en af ​​Amazonas topsælgere.

Popcornpopper. Ove denne lil popcornpopper, toppen er sin egen skål, jeg ønsker, at den elektriske ledning var mindst en fod længere. . han kun con, jeg føler er top / målehætten. Af en eller anden grund kunne jeg ikke få det til at blive på efter at dukke op popcorn, det ville pope lige ud.

Pop op til 3 quarts af frisk, varm popcorn på én gang - nok til at behandle hele familien eller nyde en filmdato derhjemme! Elite gourmet popcorn popper tager kun ca. 3 minutter for at pope en lækker batch af popcorn, 50 hurtigere end traditionelle popcorn beslutningstagere. Den motoriserede rørstang sikrer selv poppingresultater og en 99 poppinghastighed. Der er en automatisk vendingsfunktion, der forhindrer kerner i at blive fast. Du kan lave multi-flavored popcorn ved at tilføje dine yndlingsarvning eller krydderier til bunden før popping. Du kan også tilføje smør til toppen af ​​låget, og det vil strømme gennem ventilationshullerne, der skal fordeles jævnt på popcornen. Håndtagene er varmebestandige, så det er nemt at "greb, flip & nyd"! PFOA-fri non-stick kogeplade gør rengøring let, bare tørre med en varm våd klud, og den er klar til næste brug.

Hvad jeg elsker om denne luftpopper er, at det ikke er tungt. Popper de fleste kernerne om cirka to minutter. . ROS - Gør stor popcorn - kan nemt smelte olie eller smør i toppen - hurtigere og lettere end mikrobølge popcorn - gør mere end en pose mikrobølge popcorn - billigere end mikrobølge popcorn - nem at rengøre - sjovt lyserød farve cons - tager en retfærdig måde mængden af ​​kabinet plads

Nyd showet med denne teater-værdig popcorn maker. Lavet til mesterværker og skyllepligter, krymper denne popcorn maker det design, der blev brugt i rigtige teatre til at passe på dinCountertop. Det nemme one-knap design popper med luft til makefresh, oliefri popcorn. En butterwarming bakke får dine påfyldninger klar, mens strømlinet -rør leverer op til 18 kopper afpopkorn med en enkelt scoop. Hvis du har en smag for filmene, vil du elske den nu showpopcorn maker.

Hat er det om hjemmelavet popcorn, der bare smager bedre? Er det rumfyldningsaromaen? Eller evnen til at skumme på så mange smagsoplevelser eller krydderier som dit hjerte ønsker? Uanset hvad det er - der er en ting sikkert, du har brug for en specialiseret enhed for at gøre det rigtigt.

Tag Guesswork ud af poppingprocessen med Joe Sephs. Mærket er kendt for sin samling af gourmetpakket popcorn på markedet - med innovative smagskombinationer, der bare arbejder. Nu har de udvidet ind i hjemmekraften med denne nyeste enhed. Den består af tre særprægede dele; skålen, den midterste enhed og et låg. Når disse er fastgjort sammen korrekt, skal du bare hælde kernerne i, at alt det arbejde der er. Enheden har en selvudløser på to og et halvt minut, der sikrer optimal kernal popping med minimal spild. For at tage dine popcorn oplevelse til det næste niveau, investere i nogle af de mærker saucer, der engang opvarmet kan du hælder over majs til at genskabe den deliciousness af saltet karamel, Sticky Toffee, Gin Tonic, Prosecco og de mange, mange flere sorter.

I denne korte gennemgang vil jeg vise dig det bedste af de forskellige typer af poppers til rådighed i dag. Jeg vil Bereviewing de øverste otte Home Brug Poppers til at hjælpe dig med at træffe en uddannet beslutning om, hvilken der er den rigtige investering for dig. Uanset om det er en mikrobølgefri Bowl, Hot Air Popper eller endda en fancy kommerciel maskine, de alle â € "i sidste ende â €" gør en ting: de vender popcornkerner til velsmagende godbidder!

Der er en læringskurve for at gøre den bedste muligePopkorn med hvert nyt apparat. Med den nordiske Waremicrowave Popper lærte vi, at vi måtte slukke for mikrobølgeovn, før den kommer til 1 pop per sekund som instrueret i manualen. Da vi ventede denne lange, begyndte de poppede kerner brændende.

Det virker også meget hurtigt. På mindre end 2. minut kan det producere op til 18 kopper popcorn pr. Cyklus. Det aftagelige smørvarmer i Chuttoubles som målekop til den rigtige mængde kerner, den kan håndtere på én gang.

Gå til biografen er stadig lidt iffy i disse dage, så en af ​​de bedste måder at få oplevelsen derhjemme er med nogle seriøse popcorn. Talte selvfølgelig den færdigpakkede mikrobølgeovn, selvfølgelig. Plus, de har tendens til at være pakket med salt, tilsætningsstoffer, fedt og andre ikke-så-store ingredienser. Ikke alene gør hjemmelavet popcorn smag bedre, det er også meget, meget sundere. Plus, de bedste popcorn beslutningstagere kræver ofte ikke meget mere tid eller kræfter end mikrobølgeovnen. Når du poper din egen, kan du tilføje krydderier og påfyldninger til at tilpasse det, og det smager bedre end hvad der kommer i de færdigpakkede versioner. En anden bonus er, at over tid, hvilket gør din egen popcorn vil spare dig penge.

Brighere dit køkken med en gulvkørsel med denne Presto Hot Air Popper. Super hurtig, det kan dukke op til 18 kopper popcorn på to og et halvt minut. Uanset om du bruger gourmet eller regelmæssige kerner, vil næsten ingen gå unpopped. Smørmelteren gør dobbeltpligt som en målekop, og rytten falder popcornen lige ind i din skål. Den varme luft popcorn betyder, at din snack vil være sund og alle naturlige. 20. 8, Amazon. om.

Det får ikke lettere at bruge, end og Popco Popper Alt du skal gøre er at tilføje kerner til skålen, kaste i nogle olie, salt eller aromaer, som du behøver, og sæt det i mikrobølgeovnen. Det er det der gør det til en af ​​de bedste popcorn beslutningstagere. Skålen holder op til 15 kopper, hvilket gør masser for hele familien. Fødevarekvaliteten Silikone Microwave Popcorn Popper Bowl har indbyggede håndtag for at gøre det endnu mere bekvemt. Skålen er designet til jævnt at sprede varme, så det springer hver sidste kerne. Bedst af alt sammen, skålen kollapser til kun 2. inches, så det vil ikke tage meget plads i opbevaring plus dets opvaskemaskine sikkert. $ 13. 0, Amazon. om.

Det udluftede låg bliver til en skål, så det bliver ikke mere praktisk! Denne popper gør op til seks quarts af popcorn. Den motoriserede rørstang gør for fremragende popping, og den non-stick-belagte plade giver nem oprydning. 24. 9, Amazon. om.

Hvis du er tæt på kabinettet, så er dette den bedste popcorn maker for dig, da det sammenklappelige design gør det muligt at passe ind i en lille skuffe. Det kommer i en række 18 farver, hvilket giver dig masser at vælge imellem. Siden den er lavet af silikone, varer det for evigt. Det betyder også dets opvaskemaskine-sikkert såvel som BPA-fri. Nem at bruge, det har endda indbyggede håndtag for at gøre det sikkert at tage ud af mikrobølgeovnen. 15. 0, Amazon. om.

Den bedste popcorn maker Hvis du er på et budget, viser denne popper, at du kan gøre godt popcorn uden at bryde banken. Den enkle Microwavable Silikone popcorn Popper Cooks lækker, sund popcorn i minutter. En stor pladsbesparende, dens sammenklappelige og kan opbevares overalt. Det har to håndtag på Popper for at redde dig fra at brænde dine hænder, når du tager det ud af mikrobølgeovnen. Bygget til sidst, dens holdbare og nemme at rengøre. 8. 9, Amazon. om.

Dash Hot Air Popcorn Popper Maker

Det eneste, der var nødvendigt for at gøre 16 kopper frisk popcorn er luft og kerner, hvilket gør dette til en meget sund mulighed og nemt også! Alt du skal gøre er at røre knappen Start. Den leveres med et målebæger, der fordobler som en smør smelter bakke at gøre biograf-stil popcorn, samt en opskrift bog og opskrift Access-database. 19. 9, Amazon. om.

Ud over at gøre lækker popcorn, denne Popper ser også charmerende på køkkenbordet. De fire-ounce kedel gør fem til seks portioner af popcorn i minutter, med en Stir Crazy stang til at få alle disse kerner. Den non-stick popping kedel er aftagelig for nem oprydning. 58. 9, Amazon. om.

Dette er en af de bedste stovetop popcorn beslutningstagere derude takket være dens smarte spinding omrører mekanisme, der forhindrer brændende og gør fem Quarts af lækker popcorn på få minutter. Den er udstyret med ægte træ håndtag og knapper og er nem at rengøre. 27. 2, Amazon. om.

Den ultimative erklæring stykke, dette vinder bedste popcorn maker for nostalgi. Den rustfri stål kedel har en indbygget kerne omrøring system, der gør 32 kopper popcorn, nok til at fodre din egen mini biograf. Gryden fjernes for rengøring og hærdet glas windows er break, ridse- og varmebestandig til sikkerhed. En tilt-out betjener døren er en ekstra sjov touch. Vognen har en praktisk opbevaring rum i bunden, hvor du kan stash kerner, olier, krydderier og alt andet du behøver. 179. 9, Amazon. om.

Nothing skydes i gang filmaften bedre end en skål med frisk poppet popcorn. Men hvis du er træt af mikrobølge poser og du vil have noget, der smager som det kom lige fra biografen, overveje at købe en popcorn Popper.

Disse maskiner spænder fra simple stovetop containere til elektriske indretninger med indbygget smør smelteanlæg. For en brugervenlig Popper thats fyldt med funktioner, West Bend Stir Crazy Electric Popcorn Popper er svære at slå.

Hvad at vide, før du køber en popcorn Popper

Når du køber popcorn beslutningstagere online, du er sandsynligvis kommer til at se en masse produkter, der er annonceret som ved hjælp af enten olie eller luft i deres poppers. I de senere år har poppers, der gør popcorn med varmluft vokset i popularitet, fordi de er meget sundere og lettere at rense end olie poppers. På den anden side, mange mennesker føler, at værelser med poppet kerner har mindre smag end olien sort. Sagen i sidste ende kommer ned til personlige præferencer, men husk på, at elektriske og mikroovn poppers normalt bruger luft, mens stovetop containere næsten altid bruge olie.

Når man overvejer kapacitet, så tænk på, hvor mange portioner af popcorn youre vil ønsker at gøre på et givent tidspunkt. Husk, at den kapacitet, der er anført i detaljer produktet normalt refererer til Dukkede kerner.

Den gennemsnitlige betjener størrelse for en enkelt person er normalt omkring to kopper popcorn, så hvis, anbefales youre gør snacks til hele familien eller en gruppe af venner en kapacitet på 12 kopper minimum.

En hurtig popping tid kan være en vigtig funktion, især hvis du er at forberede popcorn for en masse mennesker. De fleste elektriske popcorn poppers kan gøre en stor mængde af popcorn i blot et par minutter, mens stovetop containere typisk tage lidt længere tid.

A. Den bedste måde at rense din popcorn Popper kommer til at afhænge af den type, du vælger. Mange mikroovn poppers kan blot køre gennem opvaskemaskinen, mens oliebaserede stovetop modeller kan kræve en krat med sæbe og vand. Air poppers generelt ophold renere end olietyper. Ikke desto mindre, for at finde den bedste rengøring metode til din Popper, konsultere produktet manual.

Hvor mange kerner skal jeg pop for to personer

A. En enkelt servering af poppet popcorn er normalt omkring to kopper, et beløb, der kan gøres med cirka en spiseskefuld af kerner. Efter denne metode, bør to spiseskefulde ikke-poppede kerner gøre nok popcorn for to personer til at nyde.

Hvad er den bedste popcorn Popper til at købe?

Hvad youll kærlighed: Indretningerne udluftede låg kan fungere som et opvaskemaskinen popcorn skål, og den motoriserede omrøring komponent sikrer selv popping. Theres også en integreret smør smelter bakke, og den tilknyttede ledning kan være gemt under Popper for nem opbevaring.

Når humør til en film strejker, den første ting, vi alle tænker på er popcorn. Dens en given, ikke? Men lader ikke nå ud til disse mikrobølgeovn pakke popcorns endnu. Forskning er med antydning, at de har nogle virkelig usunde og skadelige ingredienser. Prøv at lave friske popcorn med din slags kerner, krydderier og krydderier i den bedste mikrobølge popcorn Popper i stedet. Dette vil gifte stor smag med et godt helbred. Så, lad os læse nogle anmeldelser om de bedste mikrobølge popcorn poppers rundt.
Nyankomne

Let sennep mashed kartoffel

Let sennep mashed kartoffel

Tænk alle spuds er de samme tænker igen. Læs videre for alt hvad du behøver at vide om kartofler og hvordan man vælger de rigtige til din opskrift, finder nye ideer og inspiration med Sainsburys opskrifter.

Amazon. om bønne komfur

Amazon. om bønne komfur

Leder du efter trykkomfur, især til madlavningsbønner, så her er den bedste trykkomfur til bønner med komplet købsvejledning.

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Easy 4 Ingrediens Classic Prime Rib Recipe Lawryys Prime Rib, der ikke kun er nemt at lave, men når færdig er en af ​​de måltider, der ser ud som om du arbejdede i timevis og

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Food Network jest Jednym z najbardziej znanych jeg rozpoznawalnych kanaw podrniczych w Europie, Afryce, Azji i na Bliskim Wschodzie.

PumpkinSwirl Cheesecake.

PumpkinSwirl Cheesecake.

TIS sæsonen for alle ting græskar, og hvis du er en ostekage elsker, er dette opskriften på lykke denne Graham Cracker Crumb, græskar Swirl Cheesecake er en dekadent dessert, der sikkert bliver en favorit i enhver sæson

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Brick Redorange og dybt beroligende, Birria kræver langsom madlavning for at give de rigeste resultater. Her er 11 steder i Salem-området for at finde det.

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Cant vælge mellem en quiche Lorraine eller florentinske til din næste brunch Tilføj bacon og spinat til den grundlæggende fyldning for det bedste af begge verdener.

Top 7 bedste stille blender Anmeldelser 2022

Top 7 bedste stille blender Anmeldelser 2022

Skabe lækre smoothies og supper med de bedste blenders rundt

16 Bedste Blendere For Making Smoothies, skaldyr og mere i 2022 Ninja, Vitamix, Nutribullet

16 Bedste Blendere For Making Smoothies, skaldyr og mere i 2022 Ninja, Vitamix, Nutribullet

Lav let at arbejde med mad og drikke forberedelse med de øverste kanden blendere fra Russell Hobbs, Bosh, ninja, Philips, Kitchenaid og mere

Nyankomne

De 8 bedste personlige blenders, ifølge vores strenge testning

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

RAINBOW COOKIE CAKE INGREDIENTS 5 æg, adskilt 1 8 ounce kan mandelmasse 1 14 kopper sukker 2 12 pinde smør, blødgjort til værelse tempera ...

Bedste køkkenknive af 2021 med kvaliteten til at vare

Bedste køkkenknive af 2021 med kvaliteten til at vare

Vores mangeårige favorit kokke kniv er skarp, stand, og behagelig at holde. Men er det stadig den bedste

Sunnys Red Velvet Trifle Parfait

Sunnys Red Velvet Trifle Parfait

Har brug for en opskrift på en velsmagende snack Prøv denne Red Velvet Trifle Opskrift til en lækker bagt behandler i dag. Stork elsker at bage.

Rødvin Demi Glaze opskrift

Rødvin Demi Glaze opskrift

Mushroom Rødvin Demi Glace opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Prime Rib med Cabernet Jus

Prime Rib med Cabernet Jus

Ingen oksehøjreb eller oksekød stege er komplet uden Chef Johns perfekte simpel au jus.

De bedste vin med spaghetti Pairings for forskellige typer og Saucer

De bedste vin med spaghetti Pairings for forskellige typer og Saucer

Løft din næste homecooked middag hjælp rød- eller hvidvin med pastaretter.

Bedste restauranter i nærheden af ​​Me TripAdvisor

Bedste restauranter i nærheden af ​​Me TripAdvisor

Find Restaurant Deals Gem Big med os. Tjek anmeldelser Reserve et bord.

Denne cremet pesto risotto opskrift er lavet med arborio ris, kyllingelager og basilikum pesto. Plus, det tager mindre end 40 minutter at lave

Denne cremet pesto risotto opskrift er lavet med arborio ris, kyllingelager og basilikum pesto. Plus, det tager mindre end 40 minutter at lave

Denne cremet pesto risotto opskrift er lavet med arborio ris, kyllingelager og basilikum pesto. Plus, det tager mindre end 40 minutter at lave

En scoop af vanilleis i et iskold krus af rodøl er en cool kunde på en varm august dag. Det er især så tirsdag den 6. august dens nationale

En scoop af vanilleis i et iskold krus af rodøl er en cool kunde på en varm august dag. Det er især så tirsdag den 6. august dens nationale

En scoop af vanilleis i et iskold krus af rodøl er en cool kunde på en varm august dag. Det er især så tirsdag den 6. august dens nationale

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.