10 Crowdpleasing Vegan Finger Food Opskrifter Gourmandelle

Keto vegetariske opskrifter er en deltager i den sundeyum. OM Affiliate Program Amazon Associates. Som en associeret tjener jeg fra kvalificerende køb. At være affiliate betyder, at vi vil modtage en lille provision på salg, vi henviser fra denne hjemmeside. Vi sætter virkelig pris på din støtte ved at bruge vores links, men din deltagelse er helt frivillig.

Denne plade tager crudits til et andet niveau. Gør den sunde finger mad glutenfri ved at handle ud ciabatta brød til blomkålbrødsticks. Eller bare tjene grøntsagerne alene. Romesco sauce er sød, røgagtig og tangy.

Denne nemme at gøre bruschetta er lavet med grønne linser, som er en god kilde til protein og en fremragende kilde til fiber, siger dietitian og kogebog forfatter toby amidor, R.. Undersøgelser har fundet ud af, at tilsætning af flere pulser som linser i din kost kan hjælpe med at reducere risikoen for kroniske sygdomme som hjertesygdomme og type 2-diabetes. Også: Disse hjerte-sunde apps er perfekte til din næste fest.

Denne quesadilla er den perfekte kombination af osteagtig godhed og hjerte-sund hummus, siger Elizabeth Ann Shaw, Â R., af Shaws enkle swaps. Ved at erstatte halvdelen af ​​osten med fiberholdig hummus, får du det bedste fra begge verdener. Plus, jeg snuck også i noget spinat, hvilket gør dette til en multi-food-gruppe appetitvækker. Leder du efter et andet unikt twist på mexicansk? Prøv disse sunde mexicanske avocado kopper.

Ja, du kan have græskar krydderi hele året! Disse valnødder er en lækker og sund vegansk snack fyldt med fiber, protein og hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer, siger Christy Brissette, R.., Formand for 80 tyve ernæring. Relateret: De 10 sundeste nødder og frø.

At have gæster over? Der er kun så meget sommervarme tilbage. Så uanset hvad du planlægger, kompilerede Weve en liste over lækre vegetariske og veganske forretter ideer til at give din fest nogle flair! Uanset om du vil have traditionel billetpris eller mere unikke vegetarske partitvækkere, er du kun få minutter væk.

Læs videre for nogle fantastiske vegetariske og veganske buffetparti fødevarer, høflighed af vores dedikerede smagskaber i Hope Kitchen og vores foodie venner på Instagram! Og hvis du har din egen app ide, skal du ikke holde det Secretsed os ved!

Jeg elsker at organisere hjemmefester med mine venner og kære. Og vi ved alle, at ingen rigtig fest er færdig uden nogle yummy godbidder, ikke? Og når disse godbidder er veganske og sunde, kan det ikke blive bedre end dette! I tilfælde af at du søger efter nogle gode festfødevarer ideer, er jeg her for at give nogle velbestemt inspiration med mere end 10 opskrifter til finger mad appetitvækkere til en skare!

I denne liste vil du finde10 + bedste festfood støttendehat kan behage en hel publikum! Fra vegetabilske dumplings til tapas, kartoffelskins, tortilla bites og endda vegan sushi, har denne opskrift alt hvad du behøver for den perfekte fest menu!

Klik på de linkede titler for at få adgang til de demehavse fingerfingeropskrifter til en skare. Jeg er sikker på at du vil finde mindst en opskrift her, som du vil prøve så hurtigt som muligt til din næste fest!

Mange tak til alle de talentfulde fødevarebloggere, der skabte disse opskrifter! Selvom du vil finde 4 af mine egne opskrifter her, blev resten af ​​dem skabt af nogle fantastiske bloggere, som du skulle følge, hvis du ikke gør det. Hvad venter du på? Begynd at organisere din næste fest, så du kan oprette alle disse lækre veganske snack ideer! Glad madlavning!

Hvis du søger efter noget behagelige fingerfødevarer til fester, er disse mini veganske pizza kartoffelskind dit svar! Kartoffelskind er nogle af mine foretrukne appetitvækkere, og denne opskrift er helt sikkert på min liste over afsimple veganske opskrifter til Begyndere ! Prøv denne opskrift for dig selv, og du vil forstå, hvad jeg mener!

Kold fingerfødevarer er de bedste, som du ikke behøver at bekymre sig om at opvarme dem, og du kan også forberede dem på forhånd. Når festen starter, skal du bare tage ud af dine allerede forberedt forretter og lad alle have en bid! Disse bøffel kikærter tortilla bid er det perfekte eksempel på denne nemme, lækre og sunde! Giv dem en chance!

Vegansk spansk croquetas kartoffelkroketter

spanske folk er kendt for at elske parter så meget, at de skabte en særlig type ofeasy parti fødevarer kaldes tapas! Disse spanske croquetas er afgjort en af de bestvegan godbidder, der vil imponere alle på din fest. Plus, de er ekstremt let at lave, hvilket er en stor bonus!

Disse veganske empanadas er en af thoseeasy finger fødevarer, som alle vil elske, uanset deres fødevarer præferencer! Du kan forberede disse spanske empanadas forud for tid og når dagen partiet kommer, du bare nødt til at bage dem og skabe den perfekte fest forretter til at føle en menneskemængde. Yum!

Når jeg tænker ofeasy finger mad opskrifter, sushi kommer automatisk efter min mening! Hvad kan være lettere end at lave en stor portion af vegansk sushi til dine gæster? Ill fortælle dig en € ”ingenting! Selvom sushi måske virke kompliceret at gøre i første omgang, jeg kan forsikre dig, at teknikken er faktisk super nemt. Resultatet? Someeasy kold finger fødevarer, der alle vil hengive sig!

Vi fortsætter vores liste offinger mad forretter med disse lækker og påfyldning veganske kartoffel kager proppet med svampe. Hvis du elsker svampe som meget som jeg gør, vil du helt sikkert elske denne opskrift! Disse kartoffel kager er også en af de bestvegan entrees for enhver menu, uanset om dens for en fest eller til en almindelig dag! Prøv dem, og du vil se, hvor store de er!

Har du brug moreeasy finger mad ideer? Intet problem, da disse græske veganer spinat vejrhaner er her for at hjælpe dig! Denne opskrift er meget let at lave, og resultaterne er super beroligende. Jeg anbefaler, at du gør disse spinat vejrhaner til en afslappet fest med dine venner eller familie â € ”du vil ikke fortryde det!

Disse veganske vegetabilske dumplings er bogstaveligt talt de perfectveggie forretter til enhver fest! Jeg tror helt sikkert disse asiatiske-inspirerede dumplings er en af thebest finger mad opskrifter, især hvis du tjener dem med nogle sojasovs eller sød chilisauce. Men pas på, da de vil være væk i en anden!

Selvfølgelig, jeg bare måtte omfatte mindst én opskrift på løgringe i denne liste ofquick og nem veganske opskrifter, ikke? Hvad kan være mere enkel og trøstende end et parti eller friskbagt / stegt løgringe? Theres noget så lækker om dem, der gør mig til at tænke theyre den perfekte, let veganer fest mad. Im sikker alle vil elske disse bøffel løgringe! Yum!

Disse Southwest sort bønne vejrhaner er en af thoseeasy finger mad opskrifter til at gøre forude! En af de bedste ting ved denne opskrift er, at du ikke behøver at genopvarme vejrhaner â € ”de er lige så lækker kold. Plus, opskriften er super nemt og velsmagende, med meget lille indsats. Giv det et forsøg!

Iread for nylig, at du altid skal have vegetariske forretter til en fest. Jeg aldrig gav dette meget troede før, men i forberedelserne til kan feste et par uger siden, indså jeg, at der ville være et par vegetarer der, og jeg havde ikke noget for dem at spise. Så jeg søge på internettet efter et par nemme ting at gøre. Her er et par nemme Vegetar Forretter at gøre for din næste komsammen!

Blev brugt til at rumme Alexa for regelmæssige måltider, men så har vi måtte få kreative til særlige lejligheder. Et par gange om året, vores familie gør appetitvækker-fest. I stedet for middag, godt bare lave en tabel-fuld af lækre snacks. Vi gerne give Alexa nogle muligheder ud over ost og kiks og grøntsager og dip. Plus, vi altid ønsker at gøre retter resten af familien kan også nyde.

Disse agurk bid er en sund fest appetitvækker opskrift med større mex Mellemøstlig flair! Theyre hurtig nem at samle og gøre en fantastisk tilføjelse til enhver middag eller cocktailparty. Disse vil også være perfekt til vildt dag appetitvækker spreads!

Jeg elsker fransk løg dip som ingen youve nogensinde set. Giv mig en pose chips og nogle franske løg dip og dens en fest. Jeg plejede at bare snuppe en kasse med Liptons fransk løgsuppe mix, plop i nogle creme fraiche, rør, og gå. Dens lækre eller det troede jeg. Når jeg forsøgte dette fra-bunden-version fra Lisa på Downshiftology jeg indså, hvor meget kompleksitet jeg manglede.

Disse Vegetarisk Frisk Forårsruller med Peanut Butter Dipping Sauce er pakket med friske grøntsager! Salty fetaost supplerer de rå grøntsager og giver disse ris papir ruller en stor smag! De er lette, forfriskende og velsmagende!

Gæsterne vil elske denne cremede, levende dip serveret med sprøde tortilla chips eller varm pitabrød. Rå cashewnødder er omdannet til en flavourfuldairy-freequeso, der vil have alle rækker ud efter mere.

Du scorer en touchdown med denne 10-ingrediens skålbelastet med ristet ost, avocado, jalapeo skiver og refried sorte bønner. En skjult kerne af smuldrede tortilla chips tilføjer en dejlig crunch til hver bid.

Spring over Thestore-Boughvariety og vælg denne hurtige og nemme opskrift, der kræver, at sådanne komplementære ingredienser som tørrede kikærter, Tahini, hvidløg, løg og persille. Bare glem ikke pita brød eller tortilla chips!

Glem grise-in-a-tæppe: Thisvegetarianwhole-Wheat Twist på forretter Classic skimper ikke på ledsagende Creamy Mustard Sauce â € "gør det til den perfekte holdkammerat for denne vindende kombination af grøn bønner, dill og havarti ost.

Der er ingen grund til at afstå fra fan-favorit mozzarella sticks. Bytte det mere almindelige fedtede sortiment til dette sundere alternativ, der kræver fuldkorn Melba toast, æggehvider, fuld hvede mel og delskårne mozzarella sticks. Bare sørg for at lave en generøs batch, de forsvinder hurtigt.

Denne pulserende og flavourful opskrift skal vinde en pris for, hvor hurtigt det hele kommer sammen. Kun 10 minutter er alt hvad du behøver for at montere denne forretter Masterpiece . Server det op med dit valg af kiks og crudites. Find mere inspiration med SOURHEAULY 10-minutters måltider.

Denne unikke Take på den populære kødpakket opskrift er inspireret af den kikærte trinidadiske gadeføde, doubler. Meget som sjusketæer, doubler er både rodet og salte, hvilket gør dem perfekte til at tjene op for spildagen. Sandwichet mellem to stykker sesam-frø boller, det er en veg-venlig app, alle kan komme om bord med.

Vi lover at alle de lækre smag, du har haft i årenes løb, er stadig her, selvom der ikke er nogen reel krabbe i syne. Hjertende kikærter står ind for de populære skaldyr, og de er lige så tilfredsstillende.

Appetitvækkere! Ingen fest er komplet uden appetitvækkere. Og ærligt, hvem på denne jord elsker dem ikke. Her er en samling af 31 nemme appetitvækkere til enhver fest eller komme sammen. Hese er vegetariske / veganske appetitvækkere
Nyankomne

Vegetar langsom komfur opskrifter

Vegetar langsom komfur opskrifter

Let langsom komfur opskrifter for vegetarer og veganere.

Vegetariske tacos med søde kartofler og majs opskrift

Vegetariske tacos med søde kartofler og majs opskrift

Disse veggie tacos er en 20 minutters weeknight middag, at selv kød spise vil elske. De er lavet med sauteed veggies og sorte bønner.

Nem Vegetarisk Tortilla Soup

Nem Vegetarisk Tortilla Soup

Chunky ristede poblanos i denne Sund Tortilla Soup. Del dette let mexicanske vegetarisk suppe med sprøde tortilla strimler

Marineret venison koteletter

Marineret venison koteletter

Venison Marinade Opskrift UK med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Let venison gryder langsomt kogt til perfektion gourmet mum

Let venison gryder langsomt kogt til perfektion gourmet mum

Lækre, hjertelig og nærende venison gryderet er pakket med smag og vil bringe dig varme og tilfredshed i de kolde vintermåneder.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvad skal man gøre med strimlet kylling Vi er skyld rundet op vores nemme sunde ituskårne kylling opskrifter info om ituskårne kylling kalorier og ernæring.

Hot Bacon Sennep spinat salat

Hot Bacon Sennep spinat salat

Wilted spinat salat med varm Bacon Dressing opskrift Quick .... forvasket Baby spinat og velsmagende dressing

Løg tærte eller Zwiebelkuchen TeaWea ost tærte

Løg tærte eller Zwiebelkuchen TeaWea ost tærte

Denne løg tærte er lavet med bacon og en virkelig stor mængde af løg Det smager bedst lunken med et glas vin eller en friskpresset druesaft.

Sådan Eat Raw Hvidløg og hvorfor du måske ønsker at

Sådan Eat Raw Hvidløg og hvorfor du måske ønsker at

Forsøger du at indarbejde hvidløg i din kost for at tabe sig 2022 Her er de 4 nemme måder at spise rå hvidløg til vægttab.

Nyankomne

Hvidløg Toksicitet og kæledyr

Lær mere

Ofte set

Blackened laks med avocado agurk salsa hvad er gaby madlavning

Blackened laks med avocado agurk salsa hvad er gaby madlavning

Få hyggeligt og bust ud din crockpot til disse veganske langsomt komfur opskrifter varme op med masser af hjertelig vegansk chili, supper selv havregryn.

Alle opskrifter Sloppy Joes bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Alle opskrifter Sloppy Joes bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Alle opskrifter Sloppy Joes bedste opskrifter og relaterede opskrifter

EatingWell skaldyr

EatingWell skaldyr

Cooperative Extension Food Health

14 Easy Chicken lår opskrifter til store familie middage

14 Easy Chicken lår opskrifter til store familie middage

Lav kalorieindhold kylling lår middag opskrifter

Pineapple Blueberry Dump Cake og glæder i Small Town Life

Pineapple Blueberry Dump Cake og glæder i Small Town Life

Vi elsker disse fruitforward morgenmad, snacks og desserter, der lader årstidens bær glans. Opskrifter som vores LemonBlueberry Dump Cake og Citron Timian Blueberry Granita make forfriskende, at sunde godbidder nyde på en varm dag.

Efterår grøntsagssuppe

Efterår grøntsagssuppe

Opskrifter som vores lastede sorte bønne nacho suppe og stegt rød peber suppe med kikærter er sunde, velsmagende supper, der parrer godt med din yndlingsside salat. Kig efter en suppe, der ikke indeholder mere end 450 mg natrium pr. Portion.

Find hurtigt opskrifter fra dine foretrukne nuværende BBC-programmer, eller gennemse arkivet af BBC opskrifter fra shows gået.

Find hurtigt opskrifter fra dine foretrukne nuværende BBC-programmer, eller gennemse arkivet af BBC opskrifter fra shows gået.

Find hurtigt opskrifter fra dine foretrukne nuværende BBC-programmer, eller gennemse arkivet af BBC opskrifter fra shows gået.

Kalorier i Eckrich Jalapeno Cheddar Røget pølse og Ernæring Fakta

Kalorier i Eckrich Jalapeno Cheddar Røget pølse og Ernæring Fakta

Jalapeno Cheddar Pølse Texas opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Eckrich Pølse Opskrifter

Eckrich Pølse Opskrifter

eckrich røget pølse opskrifter opskrifter fra hele verden fra virkelige kokke

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.