Sund morgenmad ideer under 400 kalorier

Folk, der spiser en stor morgenmad, brænder dobbelt så mange kalorier sammenlignet med dem, der spiser en større middag, ifølge den nye undersøgelse offentliggjort i Journal of Clinical Endocrinology Metabolism onsdag.

Dr. John Magaa Morton, Division Chief of Yale Medicine Bariatric & Minimalt Invasiv kirurgi, anbefaler at spise dine større måltider tidligere på dagen, især hvis du forsøger at tabe sig.

Derudover mål for en velafbalanceret morgenmad som frugt, æg, havregryn og yoghurt og undgå alt for forarbejdede fødevarer, som kager og sukkerholdige korn. De bliver absorberet hurtigere og kan forårsage blodsukkerniveauer til spike, Morton tilføjer.

Har spist en sund morgenmad taget en bagsæde under pandemien? Hvis du søger at kaste nogle pund, kan det første måltid af dagen gøre hele forskellen mellem at sætte dig op for succes eller forlader dig et gangry monster, der spiser noget i syne, kommer frokosttid. Og denne drop 10 i dag plan er den perfekte vejledning: den indeholder lækre måltider med den rette balance mellem magert proteiner, højkvalitets carbs og sunde fedtstoffer for at give dig hurtige og effektive resultater. Plus, hver velsmagende mulighed har masser af næringspakkede og fiberfyldte produkter, der giver masser af vitaminer og mineraler for at holde dig fuld og tilfreds.

Et skive fuldkorn toast toppet med smadret avocado + 1 pocheret, hårdkogt eller krypteret æg med en sprinkling af foretrukne urter og jordet sort peber. Nyd med ½ grapefrugt eller 1 orange på siden.

Ønsker et varmt og solidt morgenmåltid, der vil lade dig føle sig fokuseret og Energiserede ? Lean æggehvider, canadisk bacon, reduceret fed-ost og en helkorn engelsk muffin er de hemmelige ingredienser i denne slankende morgenmad sandwich.

POCHED EGGS MED SMASHED AVOCADO TOMATOER

Dietician, Priyanka Aggarwal forklarer, en tung og sund morgenmad er ekstremt sund for dig. Det kan brænde dobbelt kalorierne. En tung morgenmad kan hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier. Studier har også observeret, at folk, der forbruger tunge morgenmad, brænder flere kalorier end dem, der ikke gør det. Dette sker normalt, fordi du om natten er i fastfunktionen, hvilket får dig til at forbrænde flere kalorier om morgenen. Hvis du vil opretholde en sund vægt, vil du forbrænde flere kalorier.

Men hvis du arbejder i nigh shifts, anbefales det at følge den modsatte rutine. Når du arbejder i natskift, skal du forbrænde flere kalorier om natten i forhold til dagen. Så for sådanne tilfælde anbefales en let morgenmad og tung middag.

Hvad skal du medtage i din morgenmad?

Man bør kombinere alle de nødvendige næringsstoffer på morgenmad for optimal energi hele dagen. Tilsæt nok mængde protein og carbs, så du har nok energi til at fungere hele dagen, og du vil forbrænde flere kalorier. Du kan også tilføje flere nødder og tørrede frugter til din morgenmad, DT. Priyanka tilføjer.

Hvor mange kalorier skal du have til morgenmad? Når du forsøger at tabe sig, skal du have omkring 300 til 350 kalorier til morgenmad. Hvis du træner sammen med at opretholde din kost, skal dit mål være 350 til 400 kalorier for dagens første måltid. Sammen med det skal du altid få den rigtige mængde af makronæringsstoffer hver dag!

Proteinet er især nøgle, forklarer Zeitlin. Protein er en afgørende del af morgenmaden, fordi det leverer din energi til morgenen, og holder dig vågen, advarsel og fokuseret, siger hun. Det holder dig også fuld og satieret, så du vil ikke føle behovet for at spise igen for tidligt. Dybest set vil spise nok protein til morgenmad sikre, at du ikke lukker sulten igen, før det er tid til frokost. Du ved, så du kan fokusere på at eje din dag.

tomat zucchini frittatafrom kærlighed og citroner

Mens det er uklart, hvor meget protein der skal medtages i din a. . Måltid for de bedste resultater, den generelle konsensus er, at det skal være omkring 20-30 gram protein, og kulhydraterne i måltidet skal være sunde hele kornvalg med ikke en masse tilsatte sukkerarter. Fedt kan være høj, så længe det er fra primært umættede kilder, siger Upton.

Det virker for vægttab, fordi denne morgenmad pakker i ~ 25 gram protein fra æggene og plantebaseret pølse med fiberrige og påfyldende veggies. Forskning viser, at morgenmad med omkring 20-30 gram af højkvalitets protein hjælper enkeltpersoner med at spise færre kalorier hele dagen lang. Ægteprotein kan holde for at holde blodsukkerniveauer stabile til at kontrollere appetit og trang, forklarer Upton.

Ved opbygning af morgenmad til vægttab er to makronæringsstoffer, du vil kombinere, protein og fiber. Plus, væsentlige mineraler kan hjælpe. Mejerifødevarer som yoghurt indeholder calcium: et næringsstof, der har vist sig at understøtte vægt Management . Plus, det højkvalitets protein, der findes i yoghurt, hjælper med at fremme mæthed. Bærene er en naturlig kilde til fiber - en anden faktor, der kan hjælpe med at fremme mæthed â € "sammen med noget sødme uden tilsat sukker, siger Lauren Manaker, MS, RD, CDN, Registreret Dietitian På vores medicinske ekspertkort og forfatter af første gang mors graviditetskogebog.

Så længe din morgenmad ikke er fuld af fedtstoffer fra forarbejdede kød eller smør, kan fedt være en del af et sundt måltid. En måde at inkorporere sunde fedtstoffer på er med alles foretrukne fedtfrugt, avocado! Hele korn er pakket med fiber, hvilket kan hjælpe os med at føle sig mere mere. Og topping det med Avocado giver denne skål et boost af sunde fedtstoffer, som også kan hjælpe med at understøtte vægttabsmål, siger Manaaker.

For en salte protein og fiber combo, prøv en hurtig og nem omelet: en æg morgenmad har været forbundet med vægttab i visse situationer , delvis takket være det højkvalitets protein, som det indeholder. Og parring af ægget med sorte bønner giver denne skål endnu mere protein sammen med nogle fibre for at gøre denne skål ekstra påfyldning, siger Manaker.

Disse 300-kalorier morgenmad ideer er sunde, hurtige og nemme at forberede. nd for dem af jer, der ikke føler sig godt at spise en stor morgenmad, har vi tilføjet nogle lavere kalorieindhold, der ramte omkring 200 kalorier eller mindre. De vil give dig en eller anden energi til at få din dag til at gå, men ikke lade dig føle sig super fuld. Hvis du foretrækker små, hyppige måltider, er disse gode valgâ € "de giver plads til en mid-morgen snack.

Denne mulighed er fantastisk til de tidspunkter, hvor du vil nyde en morgenmad derhjemme og have lidt tid til madlavning. Den bedste del? Du behøver kun fem minutter for at gøre denne tilfredsstillende wrap. For at gøre det, lag ost og bacon i tortilla og varme, indtil osten smelter. Derefter skære æblet og sæt morgenmaden på en tallerken for at tjene.

Jeg er en stor fan af snack middag, så hvorfor ikke tænde konceptet i morgenmad? Næse på små bits af dette og det er en god måde at starte dagen på. Ive indeholdt emner, som jeg typisk har på hånden "prosciutto, ost, oliven, nødder, hårdt kogte æg og frugt.

At tage tid til let char tortillas er det værd at det er simpelt skridt forbedrer majs smag og tilføjer vidunderlige toasty noter. Du kan placere tortillas direkte på en gaskogetop, og dreje lejlighedsvis med tang indtil ristet. Eller koge i en ungreased Cast-Iron stegepande over høj varme, drej lejlighedsvis.

Studier viser, at du skal sigte mod at spise en morgenmad, der er omkring 400 kalorier bare for at opretholde din nuværende vægt. Med utallige nemme og sunde morgenmad muligheder, er der ingen undskyldning for at springe over dit første måltid af dagen. Forkæl dig i disse 10 enkle, delish og sunde morgenmad opskrifter alle mindre end 400 kalorier.
Nyankomne

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Æg, bacon og en hashbrun, alt slathered i Maple Smør og varmt krammet i en tynd pandekagepakke.

250 Utroligt sprød, nemme, sunde, hurtige friske opskrifter til din Breville Air Fryer Ovn

250 Utroligt sprød, nemme, sunde, hurtige friske opskrifter til din Breville Air Fryer Ovn

Få og del bedste opskrifter om Breville Air Fryer Brødrister Ovn Opskrifter med videoer, Madlavningstips og måltider fra topkokker, shows og eksperter.

Hej, det ser ud som du har scripts handicappede

Hej, det ser ud som du har scripts handicappede

Køb brødristere herunder 2 og 4 slice brødristere fra mærker som Breville, Longhi og Sunbeam Find de bedste køkkenmaskiner online på JB HiFi.

Brie og tranebær mac n ost

Brie og tranebær mac n ost

Langsom komfur makaroni og ost. En simpel Mac og ost opskrift, der er den perfekte komfort mad, der nemt gøres i den langsomme komfur

Luft fryer dill pickle kylling

Luft fryer dill pickle kylling

Brining kylling i pickle juice opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Picklebrined stegt kylling

Picklebrined stegt kylling

Vidste du, at du kan bruge leftover pickle juice til saltvand kyllingebryster perfekt krydret, saftigt og ikke overhovedet pickley smagning

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Læs dræbt et andet sæt af brined svinekoteletter diskussion fra Chowhound Home Cooking, svinekød mad samfund. Deltag i diskussionen i dag.

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Nyankomne

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Lær mere

Ofte set

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Hvad er så specielt med brioche skal prøve opskrifter med brioche boller, brød og brød brioche. . . Bare at sige ordet fremkalder visioner om at sidde i en sofistikeret parisisk caf, afslappet drikker duftende kaffe og nibbling på lyset, buttery godhed.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Fonda nbo, nairobi billede conchas a brioche type brød med cookie crust ocing check out TripAdvisor-medlemmer 189 Candid Billeder og videoer.

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Hemmeligheden til Chris Kroners Delectable Sandwiches er syltetøj spiked med Pinot Noir. Kronner fik ideen, da han hjalp Elisabeth Pruitt-test ...

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Stor mel tortilla fyldt med fajita eller brisket smothered med enchiladasauce derefter toppet med smeltet amerikansk ost, en oksekød chalupa, ris andbeans

Brisket med smeltede og syltede løg

Brisket med smeltede og syltede løg

Grill Brisket Sandwiches Opskrift Denne Saucy Sandwich er perfekt til tote til potlucks. At transportere blandingen og holde den varm, indpakke langsomt komfur i flere lag håndklæder.

Grillet brisket mac n ost sandwich

Grillet brisket mac n ost sandwich

Fantastisk røget brisket grillet ost sandwich er lavet på mindre end 15 minutter og er så godt, du vil ikke dele en enkelt bid

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

Med den rigtige teknik og praksis kan du lave perfekt bud røget bryst til sandwich på dit hjem grillno fancy ryger behov.

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Trukket svinekød brisket bbq tamales Tiden var endelig kommet for at prøve noget nyt for mig Tamales Ive havde visionen om BBQ Tamales i mit hoved til ...

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Storbritannien er kendt for velsmagende buddinger som æble Charlotte. Smurt og bagt brød er fyldt med æbler, derefter dækket i creme sauce i denne klassiske dessert.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.